*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

gooooo anca.diana!!!!!!!!!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by jelimoni

fetelor am avut o noapte groaznica din cauza colicilor...am mancat orez desi doc mea stiu ca mi-a zis sa nu mananc...m-a batut mama la cap ca am inteles gresit ca o zis ca am voie...si m-o facut de am mancat...si uite ca am stat toata noaptea neputincioasa ca nimic din ce faceam nu-l ajuta...picaturi degeaba, in brate degeaba, mangaieri degeaba..am crezut c-o iau razna...sa fie de la orez???imi vine sa ma zgariu pe ochi...

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Moni eu nu cred ca e de la orez... E perioada de maxima intensitate a colicilor, si nu prea ai ce sa-i faci, decat clasicile remedii (care de multe ori nu prea dau rezultate)... O sa treaca si perioada asta grea, o sa vezi...

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

quote:
Originally posted by irinouka

MESAJ DE LA STANCUTZA:

"PUP ZUZELE. AM APA RUPTA DE AZI-NOAPTE IAR CU CONTRACTIILE MA DESCURC DEOCAMDATA. ASTEPTAM DILATAREA. :-)"

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

STANCUTZA STANCUTZA STANCUTZA STANCUTZA STANCUTZA

Tinem pumnii strans! Irinouka sa ne mai tii la curent cu vestile!

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

hai stancuta!!!!tinem pumnii, sai ai parte de nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!

POZE BEBE ROBERT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

quote:
Originally posted by jelimoni

fetelor am avut o noapte groaznica din cauza colicilor...am mancat orez desi doc mea stiu ca mi-a zis sa nu mananc...m-a batut mama la cap ca am inteles gresit ca o zis ca am voie...si m-o facut de am mancat...si uite ca am stat toata noaptea neputincioasa ca nimic din ce faceam nu-l ajuta...picaturi degeaba, in brate degeaba, mangaieri degeaba..am crezut c-o iau razna...sa fie de la orez???imi vine sa ma zgariu pe ochi...

POZE BEBE ROBERT

Moni eu nu cred ca e de la orez... E perioada de maxima intensitate a colicilor, si nu prea ai ce sa-i faci, decat clasicile remedii (care de multe ori nu prea dau rezultate)... O sa treaca si perioada asta grea, o sa vezi...

AMR maxim 26 de zile !!!

mersi tinna...o fost prima noapte de genul asta...am crezut ca nu se mai termina...cum zici tu, o sa se termine perioada asta, insa o sa inceapa cea cu dintii...

POZE BEBE ROBERT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

stancutza nastere usoara si un bebic sanatos

un travaliu cat mai usor

Mari 38+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor!

In primul rand galeria:

Hai Stancutzaaaaa!!!!!!
Hai Anca Dianaaaaa!!!!!!
Sa aveti nasteri cat mai usoare, bebei sanatosi si refaceri rapide!

Sa va spun repede si despre noi. Ana a facut prima ei calatorie in afara Bucurestiului. Am mers la ai mei ieri (mi-era tare dor de locurile alea). Ana a fost cumintica insa la intoarcerea acasa mi s-a parut mai agitata decat de obicei.
Am iesit si eu la biserica dupa cele 40 de zile de lauzie... Reintram in normal...

Si...ce e cel mai frumos... Ana mea rade cu gurita pana la urechi si a inceput sa descopere ca poate ganguri. Si ii place asa de mult... E asa de scumpa...

Luca ne-a facuto iar declaratii de dragoste la amandoua. Mie mi-a spus intr-o seara (dupa ce ma suparase si apoi il iertasem): "Mama, te iubesc atat de mult incat simt ca-mi plezneste inima de atata dragoste". Iubitul mamei, drag...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

An-K, Roli25 si Eladeea felicitari pentru bebei. Sa fie sanatosi si frumosi!! Ne bucuram tare mult ca ati revenit printre noi.
Anca.Diana cred ca deja a nascut pana la ora asta, daca nu profit de ocazie sa-i fac si eu galeri ca zilele trecute nu prea am mai intrat pe forum.
Stancutza sa de DD sa ai un travaliu scurt si o nastere usoara. Asteptam vesti.
Raluka.m ma bucur ca ai hotarat sa ni te alaturi chiar daca mai tarziu.

37+ Razvan Gabriel

AMR 3 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Referitor la somn, ma inscriu si eu in clubul insomniacelor....Seara abia adorm dupa 12 si pe 2 e primul drum la baie, dupa care, de cele mai multe ori, urmeaza vreo ora doua de nesomn, cand sa adorm din nou iar la baie, iar treaza si asa mai departe. Sunt zile cand mai adorm iar dimineata pe la 7 si o duc asa pana pe la 9. Adunat cred ca dorm vreo 5-6 ore pe noapte. Ziua n-am nici o sansa sa mai dorm, chiar daca stau in pat. Se mai intampla sa atipesc cate 10 minute si ma trezesc toata amortita. Mai greu e ca dimineata ma dor picioarele de parca am alergat la maraton . Apropo de picioare mie mi-au aparut niste edeme sub genunchi pe partea interioara a pulpelor. Nu stiu ce sunt. Mi-e frica sa nu fie un inceput de varice. Au inceput sa apara acum vreo 4 luni, dar la inceput am zis ca poate m-am lovit pe undeva si m-am invinetit, dar acum vad ca s-au accentuat....
Mai are cineva asa ceva?? Eu zuza am uitat sa il intreb pe doctor la ultimul control cu toata ca imi propusesem de acasa sa nu uit....

37+ Razvan Gabriel

AMR 3 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alinush, ce frumos grait-a luca!!! cred ca-i greu sa-ti incapi in piele cu asa un baiet smecher. ma bucur mult si de vestile despre anita! draga de ea... eu traiam cu senzatia ca mai dureaza cel putin o luna pana cand bebeii incep sa interactioneze cu exteriorul...adica sa reucnoasca persoanel, sa zambeasca voluntar, sa rada cu adresa etc. se vede treaba ca am neglijat lecturile despre copii, m-am concentrat numai pe chestii legate de sarcina da' ma pun eu la punct.
cel mai frumos cred ca tre' sa fie ca viata reintra in normal. adica in noua normalitate, incepe sa se aseze in fagasul cel nou. te pup si te felicit!

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

quote:
Originally posted by raca

Referitor la somn, ma inscriu si eu in clubul insomniacelor....Seara abia adorm dupa 12 si pe 2 e primul drum la baie, dupa care, de cele mai multe ori, urmeaza vreo ora doua de nesomn, cand sa adorm din nou iar la baie, iar treaza si asa mai departe. Sunt zile cand mai adorm iar dimineata pe la 7 si o duc asa pana pe la 9. Adunat cred ca dorm vreo 5-6 ore pe noapte. Ziua n-am nici o sansa sa mai dorm, chiar daca stau in pat. Se mai intampla sa atipesc cate 10 minute si ma trezesc toata amortita. Mai greu e ca dimineata ma dor picioarele de parca am alergat la maraton . Apropo de picioare mie mi-au aparut niste edeme sub genunchi pe partea interioara a pulpelor. Nu stiu ce sunt. Mi-e frica sa nu fie un inceput de varice. Au inceput sa apara acum vreo 4 luni, dar la inceput am zis ca poate m-am lovit pe undeva si m-am invinetit, dar acum vad ca s-au accentuat....
Mai are cineva asa ceva?? Eu zuza am uitat sa il intreb pe doctor la ultimul control cu toata ca imi propusesem de acasa sa nu uit....

37+ Razvan Gabriel

AMR 3 SAPTAMANI

Vine Barza!

S-AR PUTEA SA FIE UN INCEPUT DE VARICE,SE INTAMPLA IN TIMPUL SARCINII DIN CAUZA GREUTATII. EU NU AM ASA CEVA.CE E MAI GRAV E CA ACESTEA RAMAN SI DUPA NASTERE, NU MAI TREC. DAR CEL MAI BINE E SA CONSULTI UN MEDIC.

Mergi la inceput