*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*
Raspunsuri - Pagina 17
beinazutza spune:
si eu am aceleasi probleme! am impresia ca nu mai misca la fel ca inainte dar ma incurajez si imi spun ca este mai mare si nu mai are f mult loc in burtik. sper ca asa este si ca este normal ,o mai zgandaresc din cand in cand si imi mai da semne . de obicei misca mai mult seara si cateodata dimineata in rest mai putin. deabia astept ziua de miercuri sa merg la doctor sa vad cum e bebik.
DA! ma intalnesc miercuri cu Cretulina daca vreuna din noi nu ajunge mai devreme!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by irinouka
tinna, zici ca nu mai simti nimic, s-au dus contractiile de tot?
uf, bine-ar fi sa treaca timpul mai repede si sa scapi si tu de emotiile astea, ca ai avut din plin, de la cazatura aceea incoace...
irina41
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Da irinouka, s-au dus contractiile... Azi noapte chiar credeam ca nasc... Culmea e ca stateam in pat si nu eram treaza complet, eram asa intre vis si realitate, si totusi eram constienta ca ma doare burta cam tare... Ma durea, apoi ma lasa, si dupa un timp ma lua iar... Si m-am trezit brusc la un mom dat si mi-am zis in sinea mea... Bai frate, eu stau aici ca nesimtita si sforai, si te pomenesti ca bebe mic vrea sa iasa...
Si dupa ce am vazut ca in 2 ore n-am mai avut nici o contractie, mi-am dat seama ca a fost alarma falsa...
Cam asta a fost, se pare ca bb vrea sa mai stea, si bine face...
Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 26 de zile !!!
beinazutza spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.quote:
Originally posted by beinazutza
buna dimineata zuzele mele dragi!
am intrat si eu sa le yrez bun venit clopoteilor si refacere rapida mamicilor. Despre noi ce sa va spun am intrat si noi de azi in sapt 40 si asteptam sa vedem can o vrea printesa sa vina. Am observat ca de vreo doua zile sunt anumite schimbari ,burtica sa cam lasat ,ma mai ingioldeste pe jos, dar ce ma deruteaza un pic e ca daca ma duc din 10 in 10 min la toaleta de atataea ori fac pipi. A mai patit careva din voi asa? si am observat ca parca in afara de secretie parca mi se uda chilotul mai mult .Ce sa fie oare? ma poate ajuta careva cu ceva raspunsuri?
Beinazutza, si eu cam patzeam chestia asta... Mi-era frica sa nu fie lichid amniotic... Mai ales ca zilele trecute am eliminat si bucati din dopul gelatinos cu sange...
Faza e ca de sapt. trecuta dr. mea mi-a dat sa imi pun seara la culcare un medicament in vagin, care sa curete preventiv daca o fi ceva pe-acolo (ca analize nu mi-a facut ca sa vada daca am ceva, de ex. vreo candida)... Eu una ziceam ca sigur n-am nimic, de-aia nici nu m-am inghesuit sa-mi fac analize...
Cert e ca ceva o fi fost, ca deja de o saptamana de cand fac tratamentul asta nu mai am nici o scurgere... (asta in afara de episoadele cu bucatile de dop)...
E bine de vazut sa nu ai vreo candidoza (e f f frecventa in ultimul trimestru de sarcina), mai ales daca nasti natural... Sa nu ia bebe ceva cand trece pe-acolo... Poate sa faca conjunctivita sau alte chestii...
In privinta burticii lasate, asta e semn ca se apropie marele moment, bebicul se pune in pozitia de nastere...
Sper ca ti-am fost de folos cu ceva..
Tinna36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 26 de zile !!!
multumesc mult Tinna ,asta cu burta lasata o stiam dar ce ma ingrijora era lichidul . sper sa nu fie vorba de asa ceva oricum azi aflu rezultatul de la streptococ , am niste emotii...
Tinna S. spune:
Irinouka tu de duci azi la control??? Punem de-o galerie ceva pe-aici, ce zici??? Sau mai bine zis Palugel ce zice, l-ai intrebat??? ![]()
Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
AMR maxim 26 de zile !!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by raluk.m
Salutare, fetelor!
Ziua mea de nastere a fost chiar ieri, 20 ian (1978), iar ultima menstruatie 23 aprilie. Si asteptam un baietel sanatos, sa dea Doamne-Doamne!
As vrea tare mult sa apara saptamana asta, ca din 1 februarie pleaca in concediu medicul meu, si va trebui sa ma duc in alt oras sa nasc, fiindca aici nu am incredere decat in el.
Asa ca zilnic ii spun lui bebe ca o sa avem tot timpul sa mergem la plimbare in alte orase, dar deocamdata sa stam aici,,,,
Ei, ce sa-i faci, cum o vrea el si mama natura. Vorba medicului meu, marul cade cand e copt! Pana atunci,,, rod la unghii si fac plimbari lungi, parca am mai multa energie decat am avut toata sarcina!!! Doar cu somnul e greu, ca nu mai pot in nici o pozitie, inainte il mai pacaleam si dormeam pe stanga, acum incepe si se agita imediat, numai sezand ii place,,, dar asta sa fie singura problema!!! Voi cum dormiti sau dormeati in ultimele saptamani?
La mine ultimele doua saptamani din luna a 8-a au fost infioratoare... Aproape nu reuseam sa dorm mai mult de o ora-doua pe noapte...
De cand am intrat in luna a 9-a parca s-au mai ameliorat problemele... nu doar asta a somnului ci, in general.
Acum, am seri in care ma culac la 11 si ma scol a doua zi la 8...
Problema este ca - beinazutza...- merg destul de des la toaleta... Poate si de 4-5 ori pe noapte. Si uneori, daca nu tin ochii inchisi -
Toate astea cica sunt normale la sfarsitul sarcinii !!
Laura
37+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Neata!
Pe Benji l-am saturat si doarme, tati si-a baut cafeaua si a plecat la job, mama doarme si eu pe aici.
Suntem bine si ....avem poze noi!!! Calde! Ieri am iesit pt prima data in formatia de 4:eu si Benji in carucior, Tobias si Luky in lesa.Ne-am plimbat mai bine de 30 min dupa care BEnji a dormit 3h!
Acu se fataie ca e precis pampersul plin.....revenim...
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ceska eu n-am gasit pozele de care vorbeai, cu voi 4
M-am uitat insa pe restul pozicilor cu Benji, e un copil scump tare de tot! Cred ca esti tare mandra de el!

Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
AMR maxim 26 de zile !!!
irinouka spune:
tina, fara control azi. urmeaza sa-l sun mai tarziu si sa vad ce-mi zice.
irina
41
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
beinazutza spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by raluk.m
Salutare, fetelor!
Ziua mea de nastere a fost chiar ieri, 20 ian (1978), iar ultima menstruatie 23 aprilie. Si asteptam un baietel sanatos, sa dea Doamne-Doamne!
As vrea tare mult sa apara saptamana asta, ca din 1 februarie pleaca in concediu medicul meu, si va trebui sa ma duc in alt oras sa nasc, fiindca aici nu am incredere decat in el.
Asa ca zilnic ii spun lui bebe ca o sa avem tot timpul sa mergem la plimbare in alte orase, dar deocamdata sa stam aici,,,,
Ei, ce sa-i faci, cum o vrea el si mama natura. Vorba medicului meu, marul cade cand e copt! Pana atunci,,, rod la unghii si fac plimbari lungi, parca am mai multa energie decat am avut toata sarcina!!! Doar cu somnul e greu, ca nu mai pot in nici o pozitie, inainte il mai pacaleam si dormeam pe stanga, acum incepe si se agita imediat, numai sezand ii place,,, dar asta sa fie singura problema!!! Voi cum dormiti sau dormeati in ultimele saptamani?
AAAAAAA, la mine e un chin.pot sa spun ca nu prea dorm. si sunt nervoasa cred si din aceasta pricina! ma dor picioarele ,mainile ,dar nu pot sa dorm . ma trezesc de f multe ori pe noapte si la 5 dimineata sunt treaza ,dar mai stau in pat pana la 6. pot sa spun ca chiar nu ma odihnesc ma trezesc mai obosita decat inainte de a dormi.
La mine ultimele doua saptamani din luna a 8-a au fost infioratoare... Aproape nu reuseam sa dorm mai mult de o ora-doua pe noapte...
De cand am intrat in luna a 9-a parca s-au mai ameliorat problemele... nu doar asta a somnului ci, in general.
Acum, am seri in care ma culac la 11 si ma scol a doua zi la 8...
Problema este ca - beinazutza...- merg destul de des la toaleta... Poate si de 4-5 ori pe noapte. Si uneori, daca nu tin ochii inchisi -- imi fuge somnul si ma uit 2 ore la televizor in mijlocul noptii...
Toate astea cica sunt normale la sfarsitul sarcinii !!
Laura37+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
eladea2005 spune:
salutam fetele, noi, adica andreea si micul ingeras, eric, care ieri a facut 6 saptamani!!!!
din pacate n-am avut internet pana acu cateva zile, asa ca n-am avut posibilitate sa comunic cu voi!!!
Eric s-a nascut mai repede decat trebuia, asa a vrut el si Doamne Doamne, sa fim acasa de Craciun!!!
La nastere a avut 2600 gr si 49 cm, Apgar 10. Nasterea a decurs ok, fara probleme, natural si in 6.30 ore.
Va rugam sa ne treceti si noua datele in listuta voastra!
Multumim!!
Pusici de la noi!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu