*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

ANCA, GO, GO GO !!!!

ANCA, GO, GO GO !!!!

ANCA, GO, GO GO !!!!

ANCA, GO, GO GO !!!!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Lala, Elenutza, dupa ceza la cat timp vi se facea calmantul? si ce anestezie ati avut?

Mitsu, ulei fiert si racit...il pui in sticla si il bagi in oala cu apa la fiert...

39 Tudor Gabriel
AMR 5 sau 9 zile

Eu am avut rahiepidurala, am avut cateterul lasat 24 de ore montat si imi faceau calmante la cerere . Eu am cerut cam la 6 ore in prima zi, unele fete cereau la 2 ore.
Din a doua zi mi-au facut pe branula la 12 ore .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Azi am avut examen cu studentii...abia am reusit sa trec o treime. N-au invatat nimic si au dat examen open book. Maine am iara o serie...

39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala si-si faceau efectul sau erau apa de ploaie? Cand am nascut-o pe Ozi nu mi-a facut nici un calmant si am numarat toata nopatea tramvaiele...Si eu merg pe epi (dak tzine!). Iti multumesc oricum pt raspuns.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am fost ca o floricica ! Nu am simtit nici un disconfort dupa administrare . Nu stiu ce imi faceau dar aveam impresia ca pot dansa.

Bine , eu m-am refacut si extrem de repede, la 5 zile imi conduceam masina dar si medicamentele au contat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gooooooooooooo anca goooooooooooo! sa fie mica, nedureroasa si sa nu te "tina" dupa cum e vremea! iar bebe... pfuaaaaah, abia asteptam sa-l vedem! nu lua extraveral... iti ajunge anestezia de maine. eventual un ceai de relaxare.

buric si sacha si bruno au facut baie calumea d ela bun inceput. fara ingrijiri speciale pt buric. nici dezinfectant, nici spirt, nici pansament, nik de nik. sters sa fie uscat si gata. sacha mai sangereaza cate un pic, nu e mare branza. asa ca mitsu'panikardu' poti sta linistita.

ochi mitsu, docdecap si parca miky. fara musetel, si foarte simplu, dimineata si seara o picatura de lapte matern in coltul ochiului face minuni. aplicat la sacha dupa nastere ca avea ochii incarcati. functioneaza.

isidora pe unde umbla? ca n-a mai scris de ceva zile.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hop si eu la apel:
Astazi puisorul nostru David Jonathan implineste 1 luna!
A fost una dintre cele mai asteptate si mai frumoase luni din vitata in care rezultatul rugaciunilor noastre - copilasul nostru, s-a nascut iar fericirea,multumirea si adanca recunostinta fata de Dumnezeu ne insotesc tot mai mult.
A fost timpul cunoasterii,recuperarii,acomodarii la noua viata in care privind la micuta comoara am putut/pot spune inca o data ca: a meritat si merita tot pretul platit.
Mi-am dorit tare mult sa-l alaptez si sa se amane momentul in care va trebui sa recurg la completare cat mai mult iar pana acum, am reusit si ma declar victorioasa!Pana in momentul de fata nu a fost nevoie si nu i-am dat nici macar o picatura de completare/formula!
Desi alimentatia imi este una bogata, au fost momente in care am tins sa ma ingrijorez ca nu am lapte suficient insa in momentul in care se trezeste micutul si il aud ca plange,nu stiu de ce fenomen am parte caci - pur si simpu simt cum vine lapticul si mai mult decat atat, curge frate in jeturi!
Sotul se distreaza de minune pe seama aceasta si este super fericit pentru Davidut.
Daca inainte 'la fete se grabea sa pregateasca sticluta de lapte/formula acum spune:"Hai,pune-l la tzatza caci atunci cand o pune el gurita, sa vezi cum vine laptele si, chiar asa este!

Miri' are dreptate cand spune ce spune in aceasta privinta!Sa ne traiesti mamico!Ma bucur tare mult ca esti printre noi.

godzila - ma bucur sa vad ca ne-ai mai scris cateva randuri!
M-am gandit adesea la tine zilele acestea.Nu te ingrijora in privinta nasterii.Totul va fi bine - trebuie sa fie. Ce-ti mai face micuta printesa?!Unde pot vedea ceva poze recente cu ea?!

Babee, Veronicka - cum mai sunteti voi fetelor?!Dati-ne un micut semn de viata.

Breaz, Mitsu, eris, IrinaL, alinaatudor - Felicitari pentru puisori!

POZE - RECENTE/David Jonathan

Mergi la inceput

Gina, ma unge la suflet caldura si seninatatea ta! sa dea Domnul sa alaptezi cat de mult si sa va bucurati numai de momente deosebite cu David in brate! ce mare e! unde a zburat deja o luna???

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

gina, ce zambet in poza 93! oau!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna buna, pe 8ianuarie s-a nascut bb Anthony Gabriel, 3,900 kg si 51 cm, sanatos si mancacios. am nascut natural fara epidurala dupa care am tot strigat dar se pare ca am ajuns cam tarziu , la 3 dimineata am fost la spital iar la 6 si 7 minute a venit minunea anthony pe lume. Voi face un album si voi reveni cu ceva pozulici.

Felicitari mamicilor care au adus puiutii pe lume si tinem pumnii celor ce urmeaza

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput