nasterea la ELIAS zilele astea !
Raspunsuri - Pagina 14
oanamada spune:
Vaaaaai, da tuta mai sunt! Daca scriai si tu acu un an jumate ca ne recomanzi s-o cerem pe Mariana la nastere, eheeeiii, altfel statea treaba si cu mine Si mai exact cum s-o cerem, ca poate ma mai gaseste totusi o ultima nascare, facem o cerere in scris, ne inscriem in fanclubul lui vladareanu, sau cum?
Androix, nu-ti inteleg ironia si nici rautatea vis-a vis de ceea ce am scris in mesajul de mai sus. Pur si simplu am recoamndat o moasa ca fiind foarte buna profesional! Este cumva o crima sau, din ce vad eu te deranjeaza extrem de tare ca am pomenit numele lui Vladareanu! Stii, imi fac datoria sa-ti spun daca nu stii...intr-un spital, intr-o maternitate, moasele nu "apartin" unui doctor ci lucreaza si ele pe tura. La mine s-a nimerit sa fie Mariana si atata tot. In ceea ce priveste fun clubul Vladareanu, nu stiu sa existe, dar daca exista sa-mi dai si mie adresa sa ma inscriu!!!! NU stiu cum a stat treaba cu tine la nastere, dar sigur ai ramas cu ceva sechele din moment ce te iei de oameni asa ironic si rautacios doar pentru ca fac niste recomandari.
Cat despre faptul ca esti tuta....tu ai spus-o nu altcineva...daca-ti place sa te jignesti singura (chiar si ca ironie.... catre altii...) spor la treaba!
Androix spune:
Draga, tu zici ca nu stii cum a stat treaba cu mine la nastere asa ca mai usor cu aprecierile despre sechelele cu care am ramas eu la nastere.
Ma bucur ca ti-ai facut singura o datorie din a ma informa pe mine ca moasele nu apartin de un medic anume, pana am citit recomandarea ta de-a "o cere" pe moasa Mariana credeam si eu fix la fel M-am gandit ca poate in cazul pacientelor lui vladareanu lucrurile stau altfel si tot asa cum beneficiezi de una alta pentru ca esti pacienta sefului ma gandeam ca tot asa beneficiezi si de moasa dorita, asta asa ca am vazut ca ai readus in forta un subiect mai vechi... Poti sa infiintezi tu fanclubul ca ai stofa
In rest, spaga sa traiasca ca fara ea ar fi vai si amar de noi sa avem toate la dispozitie cate o rezerva de lux...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
monicabo spune:
Eu urmeaza sa nasc zilele astea la Elias. Am mai nascut o data tot acolo.
Si intreb...chiar as vrea-o de moasa pe dna Mariana, am auzit numai vorbe bune despre dansa. Eu la prima nastere am nimerit o moasa super nasoala, una numita Tzutzi... Dar nu cred ca poti sa ceri o anume moasa, ci este de noroc cum nimeresti tura. Doar daca ti-e ruda sau cunosctinta f apropiata, cred ca o poti chema special la nastere, sa vina in afara turei daca e cazul.
Caci, repet, as cere-o si eu, dar nu stiu cum.
Cred ca asta era si ideea lui Androix.
Specific ca nu am nici o treaba cu Vladareanu, sau cu alt medic, in afara celui cu care nasc.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
oanamada spune:
Monicabo, ignorand "ideea" doamnei Androix...eu zic sa incerci sa faci asa: du-te pana la Elias si caut-o pe Mariana si vorbeste direct cu ea. Este o femeie foarte, foarte draguta si cred ca poti aranja ceva cu ea...sau, caut-o pe Adina, asistenta sefa de la Maternitate si incearca sa vb cu ea. Este la maternitate in fiecare dimineata.
oanamada spune:
Androixeu nu am absolut nimic cu tine si nu mi-as fi permis niciodata sa fiu acida sau rea daca nu ai fi atacat tu. Fiind ziarista ca si sotul tau (de altfel, am avut curiozitatea sa ma uit pe pozele voastre si asa am vazut cine este sotul tau- ne cunoastem, intr-un trecut, indepartat ce-i drept am fost colegi la PRO- nu cred ca confund persoana)am capacitatea de fi foarte rea atunci cand sunt atacata.
Daca am atacat intr-un punct sensibil cu chestia cu sechelele te rog sa ma scuzi, dar repet, nu as fi facut-o daca nu scriai ce ai scris si mai ales cum ai scris. Stiu sa citesc printre randuri si vad ca si tu asa ca hai mai bine sa facem pace si incearca sa nu mai ataci oamenii asa doar ca sa arati ca poti fi acida. Nu am vrut sa fac rau nimanui si dovada ca nu sunt singura care o recomanda pe moasa Mariana este ceea ce a scris monicabo. In ceea ce priveste spaga, da, sunt de acord cu tine, dar sunt convinsa ca orice femeie care-si permite financiar o va da, pentru ca fiecare dintre noi ne dorim conditii cat mai bune pentru noi si copiii nostri...asa ca, din pacate pana nu se vor remedia lucrurile la nivel general nu se vor remedia nici la scara mai mica, la nivel de persoana. Eu am ajuns accidental sa fiu pacienta lui Vladareanu (in ultima luna de sarcina)si nu regret asta pentru ca omul s-a purtat impecabil cu mine si nu am ce sa-i reprosez. Cum il vad altii si cum il apreciaza...este problema lor! Povesti bune sau rele circula despre fiecare medic in parte si sunt convinsa ca fiecare din ei are si parti bune si rateuri in viata ....ca de' nu e nimeni perfect! In ceea ce priveste Fun Clubulmmm...sincer, am lucuri mai bune si mai interesante de facut decat sa-i fac lui Vladareanu un astfel de club, dar poate ii zicem Monicutei al lui irinel sa faca unul ca doar ea a dat tonul......!!!!
O seara buna
Androix spune:
Are si sotul meu, ziarist la PRO ceva amestec in toata afacerea asta: ca i-a iesit o data baiat si o data fata...
In ceea ce prisveste spaga, pardon, nu cred ca esti de acord cu mine dar nu ma supar Daca esti curioasa pot sa dezvolt, altfel nu mai vorbesc neintrebata ca nici eu nu vreau sa ma cert, dar asta e, asa mi-e firea mai acida.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
oanamada spune:
Androix, tu cred ca nu ma-i inteles privind spaga! Eu NU am dat spaga ca sa am rezerva mea de lux! EU AM PLATIT ACEASTA REZERVA cu bon si chitante si toate cele (50 eur/zi)....nu am beneficiat de rezervele pacientelor lui Vladareanu, dar se putea, fara spaga...adica stiu sigur de la cineva care a nascut ulterior cu el ca i-a spus ca ar vrea rezerva de doua paturi si el i-a zis ca in masura in care nu va fi aglomerat rau o va primi...si a primit-o! De cotizat, a cotizat normal, conform scorurilor discutate pe aici pe forum, fara "suplimente"...
oanamada spune:
Ehhh...sa nu exageram...sunt ziaristi si ziaristi, ca in toate meseriile exista si bune si rele, dar e adevarat ca in meseria asta inveti destul de repede sa devii rau...asta daca nu o ai in sange!!!
oanamada spune:
Ehhh...sa nu exageram...sunt ziaristi si ziaristi, ca in toate meseriile exista si bune si rele, dar e adevarat ca in meseria asta inveti destul de repede sa devii rau...asta daca nu o ai in sange!!!