Pe-asta o stiati?

Pe-asta o stiati? | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Cu cateva zile in urma, seara, ma plimbam cu toata gasca pe Calea Mosilor. O tipa plangea de se scutura haina pe ea. Era tanara, binisor imbracata. Vorbea cu o alta femeie si ii arata geanta, desfacuta. Am inteles abia cand cealalta femeie i-a dat o hartie de 10 lei. Apoi am vazut-o pe indelete: oprea numai femei carora, plangand, le arata geanta goala, fiind, chipurile, jefuita. Toate cele oprite au cotiza la greu.
Nu ne lasam cam usor pacaliti?
Voi "ati furat-o" de la cineva?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Chestia asta nu am mai auzit-o dar din aceeasi categorie va spun ce a patit o colega de-a mea. Si ce banuim noi ca pot pati fete singure la volan.
Era in parcarea etajata a unui mall din Bucuresti. Cand a plecat de pe loc a vazut ca la iesirea spre coborare era buluceala asa ca a ramas in spate, era singura in masina si ala din fata ei oprise. Ea a asteptat sa plece cel din fata numai ca ala a dat cu spatele si desi ea a claxonat ala nu s-a oprit pana nu a lovit-o. Apoi s-a dat jos din masina si tot el a inceput sa urle ca ce a facut, l-a lovit? Ala era cu inca un tip asa ca in caz ca ea nu ar fi cotizat si mergeau la politie "martorul" ar fi sustinut ce zicea asta, ca fata l-a lovit din spate. Ea a avut prezenta de spirit si i-a zis sa traga pe dreapta sa "vorbeasca" iar cand ala a miscat masina ea a fugit, insa mai mult ca sigur sunt multe fete care patesc chestia asta prin parcare si de teama sa nu pateasca cine stie ce le dau astora bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Intram intr-un market , iar un tip(smecheras destul de bine imbracat)
motiva faptul ca nu e din localitate(insira o poveste cu spitalul) si are nevoie de bani ca sa se intoarca acasa. I-am taiat-o cu o replica ironica " ce scrie banca pe fruntea mea", dar se pare ca-si gasea binevoitori care cotizau.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am patit-o , ca sa zic asa, in ambele sensuri.

Am plecat cu fi-mea, acum vreo 2 ani, iarna sa ne plimbam si cand sa ma urc in metrou, la intoarcere, am constat ca nu aveam portofelul la mine. Eram atat de inghetate, si nu mai puteam merge pe jos incat am rugat o doamna sa-mi imprumute bani pentru a cumpara un tichet. Mi-a fost o rusine groaznica. Doamna mi-a dat bani si apoi am sunat-o sa-i inapoiez.

De atunci mi s-a intamplat de 2 ori sa-mi ceara femei pe strada bani folosind acelasi motiv si le-am dat pentru ca m-am gandit ca exista o mica sansa sa spuna adevarul. Asa cum mi s-a intamplat mie.

Alta data mi s-a intamplat sa ma duc la gunoi, imbracata intr-un tricou mai lung si papucii lui barbata-miu masura 44. Am fost atat de proasta incat am tras usa dupa mine - are iala automata - si cand am auzit clicul mi s-au inmuiat picioarele. Si m-am dus la colt m-am urcat in taxi m-am dus la soacra-mea sa iau randul ei de chei. Soferul ala putea sa ma refuze sau sa gandeasca ca sunt iesita de la balamuc. Dar, m-a ajutat si i-am platit dupa ce am ajuns acasa.

De aceea, intotdeauna dau, sume modice daca mi se cer folosind motivul lui "Rufus".
Nu sunt nici naiva, nici nu ma las usor pacalita pur si simplu am patit-o pe propria-mi piele.

De aceea

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Si prin Iasi era una care intreba in stanga si-n dreapta: N-aveti o fisa de 5 lei?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Copiloi, o stiu pe aia, da', saraca, e dusa rau cu capul.
Acu' cativa ani, cand am fost la ai mei, am vazut-o iar, prin Podu Ros, daca stii zona, insa sa stii ca si-a marit pretentiile, in functie de inflatie. ce naiba sa mai faca ea cu 5 lei?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Si mie mi s-a intamplat sa ma opreasca chiar zilele trecute o doamna imbracata in negru, eram in drum spre serviciu si sa imi ceara bani, dar nu mi-a spus motivul si nici eu nu am intrebat-o dar nici nu m-am oprit, eu nu prea ofer bani persoanelor care cer, unii chiar te pot pacali. O data mergeam spre un hipermarket sa imi fac cumparaturile, eram singura si pe strada ma abordeaza doi tipi, unul vorbea in engleza si altul imi traducea. Cel care vorbea in engleza ma inteba daca stiu un mare magazin, apoi dupa ce i-am dat lamuriri cel care vorbea romaneste avea in mana niste bani de 10 lei dar nu prea am inteles cu adevarat ce mi-a indrugat, eu eram si cu ochii pe un bloc unde sta o colega de serviciu, mi-a indrugat ceva de genul ca domnul strain crede ca banii actuali sunt comunisti sau ceva de genul asta, adica eu sa scot la randul meu o hartie ca aceea din mana lui probabil sa ii demonstram tipului strain nu stiu ce bazaconie. Mi-am dat seama de smecherie mai ales ca aveam si multi bani la mine i-am ignorat si am tulit-o.
Si mie mi s-a intamplat o data sa uit portofelul acasa, merg intr-un magazin dimineata sa imi cumpar ceva de mancare inainte de a merge la serviciu, nu am comandat ca ma scotoceam de portofel si cand mi-am dat seama ca l-am uitat acasa, am iesit tiptil tiptil din magazin si la serviciu m-a imprumutat o colega cu niste bani si de atunci intr-un alt buzunar al gentii pastrez intotdeauna o suma modica in cazul in care mai uit portofelul acasa sa am rezerve.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Si prin Iasi era una care intreba in stanga si-n dreapta: N-aveti o fisa de 5 lei?

Si la noi pe Bd Iuliu Maniu e unu care in fiecare zi sta in acelasi loc si intreaba "Aveti cumva 5000? " Multi ii raspund, "Da am" si pleaca mai departe (tipul nu e batran ca sa zici ca nu poate muncii, si nici nu are vreun handicap care sa il impiedica sa puna carca la munca).

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by viviana

Am patit-o , ca sa zic asa, in ambele sensuri.

Da, se mai intampla.
Eu stiu o poveste (am citit-o intr-o revista) cu un tip care a agatat o frumoasa intr-un bar si cu care s-a dus spre casa ei, sa continue seara; pentru ca in casa ei era lumina, adica venise sotu', s-au bagat prin balariile din curte si, dupa ce au ramas golasi, tipa i-a spus calm sa-i dea tot ce are la el (vazuse ea ca avea destule...), altfel striga ca este violata. Dupa ce "l-a usurat", a plecat cu hainele lui cu tot (evident, nu locuia acolo...), iar el a ajuns la politie, pentru ca a dat un echipaj peste el, in costumul lui Adam.
Lume credula...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

si el sta ca prostu, nu putea sa fuga? ii era teama ca iese sotul din casa si alearga dupa el si il prinde?
edit: sau poate i-o fost teama ca-l bate gagica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

da, o stiam dar sub alta forma...

femeie batrana, care seamana cu o mamaie de la tara, vine la tine pe strada si iti spune ca nu ii ajung banii pentru biletul de autobuz, sa se intoarca la tara, sa ii mai dau eu 10.000 lei vechi... si i-am dat prima data. dar de atunci am vazut-o cu aceeasi "placa" de multe ori...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput