***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
am intrat si eu rapid si am citit intrebarile lui mica0307.
despre mirena stiu ca are si hormoni, nu e numai sterilet clasic. o prietena de-a mea a avut si stiu ca nu mai sangerezi deloc!
e adevarat ca e sigur ca metoda contraceptiva(mai sigur decat cel clasic datorita hormonilor) dar opreste sangerarea normala...
doctora mea nu a vrut sa-mi puna asa ceva. eu folosesc plasturele EVRA. am auzit ca se gaseste si in romania.
va pup si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Timur - nici tu nu ai activat PM-ul, i-am scris ma sus lui Ali cum sa faca. Da-mi adresa de mail sa-ti trimit parola.
Pistachio - cum sunt plasturii?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mihamoral am activat acum sigur.sper sa mearga.mersi inca o data.timur vezi ca treuie sa intri la contul meu>mesaje private>options ca sa poti modifica
kayda mai alaptez.si ceaiul de menta nu a vrut sa il bea.de aceea am amestecat in el niste biscuiti si asa i a placut tare mult.are scaun moale ori de la dintisori(cum spunea si iuliabraila),ori de la faptul ca avem pojarel si am citit ca si de la asta poate sa faca.mersi ptr raspuns
IULIABRAILA.putem sa ne luam de mana ca si la noi acum a trecut eruptia de la pojarel si ne necajesc si dintisorii sau cel putin asa cred ptr ca desi i a trecut eruptia azi a facut iar putina febra 37,5 si sper sa fie de la dinti si nu de la altceva.spune mi te rog cate zile ai stat cu el in casa?si cate o sa mai stai daca i a trecut eruptia?
noapte buna la toata lumea

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Moberi , pentru Matei

Diana , pentru Toni-Victor

Miniuta , pentru David

Dicirstea, pentru Matei Constantin

Petit_ange, pentru Isabella

Carmen_So, pentru Ana

A_da, pentru Bianca Maria

http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multe lunisoare ptr micuti

kay, aici le duc la curatat jucariile de care intrebi tu, adica dominic are un baby koa, si l=am dus la curatat in abur uscat, care omoare bacteriile, acarienii, etc, si=l mai si curata

timur, am vrut sa-ti scriu dar nu ai pm-ul activat,

cristina, ma bucur tare mult ca te simti mai bine, da varza face minuni cum ti-am scris, eu am folosit=o dupa ce am fost operata de tumoarea aceea

mica, ginecologul meu m-a intrebat daca mai vreau copii cind vorbeam de sterilet, si am zis ca da, si atunci mi-a spus ca nu se pune sterilet, e contraindicat

mihamora, da si dominic a skiat, adica a fost prima data, si s-a dat asa pe o panta mica tinut de minute, la inceput miriia ca nu i-a placut, apoi s-a obisnuit, si mai vrea. nu am putut face poze , desi am avut aparatul, dar ningea atit de tare si frumos ca nu l=am putut scoate. dar uite aici statiunea unde am fost la 30 km de noi http://www.montsaintbruno.com/ ai o imagine in direct acolo!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Gata am activat PM-ul. Multumesc!

http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Pepsi, nu mi-a iesit tarta! Am incercat-o saptamana trecuta si n-a iesit, asa ca n-am avut nervi sa mai incerc sambata, desi voiam sa vad daca la microunde iesie, ca io suspectez cuptoru' ca-i de vina.

Mica, nu i-am dat inca spanac. Cand o sa apara, o sa-i fierb cateva frunze (spalate bine-bine) langa celelalte legume si o sa le blenduiesc pe toate. Cu steriletul, nu stiu, eu sunt inca la pilule, mi-a zis dr. ca mai pot lua 3 ani, pana la 40, dupa aia mai vad.

Liviana, bine ca ai scris cum se face cu tabelu'.

Andrada, Ali, cum mai sunteti?

Multumim de urari, fetele. Nici nu-mi vine sa cred ca avem deja 7 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!am lipsit doua zile si vad ca deja ati facut un nou capitol.ce harnice sunteti!dar am lipsit motivat, am fost la munte,mi-ati facut pofta cu iesitul in natura.
ce vesti proaste imi dati!
ali24,andrada, capsuneii au pojar!dar nu sunt prea mici pt asa ceva?insanatosire grabnica
pepsi,addinel,mihamora multumim pentru raspuns. a facut cam moale de la galbenus, nu ii mai dau sapt.asta, poate combinatia cu legume nu a fost buna, s-a deranjat la stomac.
doxinu ai fost asa haioasa cu soacra ta, eu sunt fericita nu am soacra, stam singuri, fara mama fara tata, dar am si dezavantajul ca nu ma ajuta nimeni, e mai greu fara parinti.
chiquitita,mihamora,poohy,ma bucur ca v-au placut pozele noastre, si ca ati avut timp sa va uitati pe ele.culoarea ochilor si forma o are de la mine, cu tati nu seamana de loc, doar la sex.
inca nu am ajuns sa ii iau tarc, dar din experienta voastra, nu stau singuri nici acolo?pai nu pot sa stau toata ziua cu el , nu mai am timp de nimic, doar cand doarme pot sa mai fac ceva treaba.si cum doarme ziua doar 10min.....
ma duc sa-l schimb ca a inceput sa planga, va pup, intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

mihamora: multumesc mult pt parola. Esti tare prompta.

O sa introducem si noi datele refer la bb maine sau poimaine cand mergem la dr.

http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele, noi inca tusim si avem mucisori (nu foarte foarte rau) scaunele moi s-au mai intarit un pic, si la noi sunt de la dinti care inca nu au iesit de tot. Avem poze noi in premergator si, din cate tin eu minte, dupa caum patise Madi, a macat fata cu lingurita ieri iaurt de l-a topiit!!!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput