Indepartare tatuaj
Ma intereseaza daca si-a facut cineva . Care sunt preturile ? Si daca urmele ramase sunt vizibile?
Kokiy
,mami de
Claudia (12dec.2001)si
Razvan (8 iunie 2007)
Raspunsuri
XIO spune:
La fix ai picat cu subiectul aici![]()
Si eu ma gandesc sa-mi fac un tatuaj mic langa coxal , dar stau in cumpana tocmai din cauza ca la cum am stiu eu nu cred ca as vreao viata intreaga tatuajul ala.
Din cate am citit fugitiv pe net se poate indeparta cu laserul, chirurgical , dar urma ramane.
Am citit zilele trecute undeva ca se poate si fara sa ramana cicatrice si acum ma chinui sa- mi amintesc unde ....
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Ancuta-Maria spune:
nu stiu cat costa sa indepartati tatuajul, insa XIO, de ce nu iti faci unul temporar (1-2 ani) ?
dianocica spune:
eu am un tatuaj de care m-am saturat dupa prima luna :((( e si intr-o zona f delicata. as sfatui pe oricine sa NU isi faca tatuaj permanent. iti poti face piercinguri, macar pe alea le poti scoate oricand, poti face un tatuaj din ala care se sterge in timp (desi nu stiu cat de fain arata cand incepe sa se estompeze), dar mai bine te duci si iti cumperi ceva de imbracat/incaltat...parerea mea de stan patitul :((
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Ancuta-Maria spune:
eu am un tatuaj de aproximatix 6 ani de zile pe omoplatul stang. E permanent, dar inca nu m'am plictisit de el. Si mai vreau sa imi fac unul ![]()
kokiy spune:
Eu am doua tatuaje , de o caruta de ani . De facut mi-as mai face , dar nu in zone care sunt vizibile si nu pot fi acoperite. De exemplu cel pe care vreau sa-l scot este la incheietura maini si reprezinta zodia (zodiacul chinezesc). Problema e ca m-am saturat sa-l tot acopar cu bratari , esarfe si alte chesti in momente care tin de o tinuta sobra (ex. la job) sau la anumite evenimente cand trebuie sa am o anumita tinuta.Eu una nu am nici o problema cu tatuajele , dar acesta( 12 ani vechime) m-a facut in ultimii ani sa ma lovesc de reticenta si de neintelegerea gestului.M-am plictisit sa tot dau explicatii si sa fiu privita ca o paria doar pentru acest semn.
Am un fost coleg (director vanzari ) care tot timpul venea la job la 4 ace , pana si vara avea camasi cu maneca lunga .Intr-o vara fiind cu totii la un team building , ne-a lasat pe toti masca ,era acoperit 80% din corp cu tatuaje (maini,picioare , spate , piept).Atunci mi-am dat seama cat de rea e lumea si ce comentarii se pot creea in spatele intimitatii cuiva.
Kokiy
,mami de
Claudia (12dec.2001)si
Razvan (8 iunie 2007)
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Ancuta-Maria
eh, aici se pare ca nu sunt oamenii asa de plini de prejudecati...
Esti o fericita , aici cu toate ca au trecut atatia ani de cand suntem in democratie lumea nu-si poate schimba mentalitatea.
Kokiy
,mami de
Claudia (12dec.2001)si
Razvan (8 iunie 2007)
XIO spune:
Initial am vrut sa-mi fac unul temporar , dar cand se sterge arata urat de tot.
In plus , l-a intrebat prietenul meu pe un tip care lucrase la un salon cume asta temporar si a pus ca trebuie sa am grija ca daca zona respectiva se exfoliaza sterge mai tare cu prosopul samd tatuajul se sterge.
Dureaza vreo 2 ani , dar dupa 1 an sa zicem sunt doar urme :(
kokiy spune:
quote:
Originally posted by XIO
Initial am vrut sa-mi fac unul temporar , dar cand se sterge arata urat de tot.
In plus , l-a intrebat prietenul meu pe un tip care lucrase la un salon cume asta temporar si a pus ca trebuie sa am grija ca daca zona respectiva se exfoliaza sterge mai tare cu prosopul samd tatuajul se sterge.
Dureaza vreo 2 ani , dar dupa 1 an sa zicem sunt doar urme :(
Daca-ti plac tatuajele sfatul meu este sa-ti faci, dar intr-un loc pe care sa-l poti acoperii la nevoie.Daca e un moft de moment sau ca asa e in voga mai bine renunti decat sa-ti para rau mai tarziu.
Kokiy
,mami de
Claudia (12dec.2001)si
Razvan (8 iunie 2007)
MamiLili spune:
Totusi stie cineva cum arata pielea dupa ce e indepartat un tatuaj permament? In ce consta metoda si cat costa?
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()