Am 3 ani si-s tare scund si slabut,oare mai cresc?
Suntem f. ingrijorati pentru David care la 3 ani are numai 10 kg.si 86 cm.A avut niste probleme digestive care s-au rezolvat pe la 2,6 ani.Dar nu se omoara deloc cu mancatul si nici cu crescutul!Ce credeti,o sa ramana mic(de statura) toata viata? Poate ati mai auzit de cazuri asemanatoare sau stiti ceva despre asta...Pot sa fac ceva sa-i influentez cresterea? Multumesc mult!
Raspunsuri
elsa_ro spune:
Si eu am o fetita de 2 ani si 7 luni si pot sa zic ca are acum 89cm si 10,4Kg.Sunt la fel de ingrijorata ca si tine ca este mica si slabuta insa atita timp cit analizele i-au iesit bine si nu are intirzieri in dezvoltarea mintala(ba chiar pot spune ca este peste media virstei) am inceput sa ma impac cu idee ca o sa fie mai mica decit alti copii.evident la tine este o problema mai serioasa avind in vedere ca este baiat.Insa am citit ca mai devreme de 4-5 ani nu ai cum sa intervii prin nici un tratament hormonal.Oricum gindeste-te ca de cele mai multe ori copii mostenesc parintii in inaltime/greutate, asa ca daca si voi sunteti slabutzi....
Mult succes la papica!
lacramioara t spune:
Buna Vistiana,
Eu zic sa nu te sperii prea tare,deoarece pot sa-ti spun ca fetita mea a stagnat in greutate timp de 4 luni(cam mult credeam eu si am avut dreptate pt.ca avea giardia),de la 4 la 8 luni.Dupa tratamentul contra giardiei si dupa multe vitamine,si-a revenit,iar de curand i-am facut si analize pt.ca nu mai manca mai nimic si s-a constatat o mare lipsa a fierului.Acum este bine si sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa fie si de acum incolo.A si giardia a iesit abia dupa ce am facut analizele de 4 ori.
Nu te sparia ca-si va reveni.
Sanatate si numai bine.
Lacra si Andreea cea poznasa.
joxy spune:
O sa mai cresti David... pana la 18-21 de ani, ai tot timpul :)
Incearca cu o kura de oua de prepelitza... am vazut k sunt foarte mediatizate si se pare k kiar functioneaza.
Sa vezi tu cand or venii fetele dupa el la usha ! :)
Cu respect,
Florin
Vistiana spune:
Elsa,in ce cartier locuiesti,mi-ar place sa ne intalnim!Ai fi probabil primul parinte care nu m-ar intreba"Cat are copilul,1an-1 an jumate?"Imi vine sa-i strang de gat cand ii aud!Pentru mine e stresant ca e mic chiar daca mintal sta si el bine.Joxy,multumesc mult pentru incurajare,un zambet e oricand binevenit.Sa stii ca am inceput o cura cu oua de prep.de doua sapt.si mananca parca un pic mai bine dar...o sa-l masor la sfarsit si-ti spun daca a crescut!
Singura mea teama e ca nu o sa recupereze centimetrii pe care i-a pierdut pe drum!