Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 12

papanash spune:
Din motive obiective nu v-am putut scrie pana acum, in ultimul timp am citit tot-tot si vrem sa intram in gasca !
Andreiutz este nascut in data de 2 octombrie 2007, cezariana, scor Agpar 9/10, mancacios foc ( dar numai de Humana , mami nu a avut laptic ), punem si poze, dar sa ne mai familiarizam cu regulile de pe forum
Papanash Andreiutz

Marunzika spune:
quote:
si pe tine te urmareste Carpatina?
Nu ma urmareste, ma prinde mereu descoperita

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">

Yannisa Milena
24.08.2007

andreea_deea spune:
Si Bv, ai o scumpa de fetita o bombonica o frumusica...sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea............
andreea

Marunzika spune:
quote:
Originally posted by papanash
Din motive obiective nu v-am putut scrie pana acum, in ultimul timp am citit tot-tot si vrem sa intram in gasca !
Andreiutz este nascut in data de 2 octombrie 2007, cezariana, scor Agpar 9/10, mancacios foc ( dar numai de Humana , mami nu a avut laptic ), punem si poze, dar sa ne mai familiarizam cu regulile de pe forum
Papanash Andreiutz
Bine ai venit!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">

Yannisa Milena
24.08.2007

papanash spune:
Vad ca v-ati culcat, inca o data noapte buna celor care sunt la somn!
Va simtim prieteni, va stim pe toti cu bune si cu rele, am plans si am ras cu voi...Ne primiti sau nu ??????
pupam inca o data papanasii si dulceturile , sanatate ca-i mai buna decat toate !
Papanash Andreiutz

andreea_deea spune:
va rog f , spuneti-mi si mie daca imi vedeti msj ptr ca la mine la ora si data scrie ne-moderate,,,,,,,si as vrea sa stiu de ce..pupici

Sabina spune:
Bine-ai venit, papanash!!
am pus niste poze cu Muntele Caraiman vazut din curtea vecina
sunt doar teste ale aparatului, nu e mare scofala, eram in prima zi cu el afara.
era in zilele alea cu ceata in bucuresti
Si, eu stau la busteni vara, dar dacavenim la brasov sigur tragem o vizita.Eu iubesc mult Brasovul.
oricum, eu va astept si la urcush, leneselor, ce va pasa, voi sunteti slabe, puteti sa va ganditi la haleala....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

urmychance spune:
quote:
Originally posted by bumbita
mamici dragi, eu sunt cam tristuta la inimioara...de cateva zile bibicul meu este bolnavior - bronsita. nu stiu daca va aduceti aminte. este pe tratament , pe gentamicina injecatbila cu amoxicilina, ia salbutanol si ambroxol de tuse si vibrocil picaturi pentru SN.ieri si alaltaieri a mancat cca. 720 ml/zi. dar azi doar 310 ml/zi. imi vine sa ma jelesc toata. el care la o masa golea imediat 180-200 ml. voi ce stiti? este oare posibil caantibioticele sau siropurile de tuse scad pofta de mancare???
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
aerosoli nu v-a recomandat sa faceti? Noua asa ne-a trecut. Sanatate multa, stiu prin ce treci.

Sabina spune:
Bumbita, fi-mea a luat antibiotic de 2 ori in viata: odata ospamox la un an si 11 uni, ca eram la mare si facuse 3 zile febra 40....era de la canini, dar dr de-acolo a vazut rosu in gat si a luat asta, total inutil....insa eram speriati.Si inca odata la 3 ani si 2 luni, la pneumonie interstitiala.
La ambele ture nu amancat NIMIC, doar lichide.Greu o lingurita de iaurt.
Sigur sunt siropelele, sunt si dulci, si dau senzatie de satietate.
Il pup pe iubitel si multa sanatate!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo