Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Nu cred, Danangie, eu la prima sarcina am avut abia dupa 24 de saptamani colostru, dar am avut apoi lapte la greu, am alaptat pana la 1 an si 2 luni...

MADALINA 10+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara! Ce repede se umplu paginile astea cu mesaje...stiu ca al meu ajunge mai tarziu...dar imi face placere sa va citesc....daca tot vb de mancare ieri am simtit ca ma prabusesc daca nu mananc supa asa ca aseara la 23 faceam supa de pui iar acum fac ce fac ma trezesc in bucatarie cu polonicul in mana...sotului meu sigur ii va fi mai usor sa ma rostogoleasca la un moment dat!!!!
Spuneti-,i mai are cineva ca mine pielea fainoasa...eu parca am matreata pe tot corpul, urata senzatie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mama,ce de bunatati!!eu sunt destul de pretentioasa la mancare,desi nu s ar zice.pana acum am mancat niste scovergi cu branza si cu ardei gras rosu,un iaurt,un duo kinder si cam atat.adica pana acum,dar sg voi mai manca ceva pana ma culc.
m au disperat mancarimile astea,sa vad cand ajung la dr.VIOLETA,bicarbonatul la care te referi e alimentar,sau se gaseste unul special la farmacie?am acasa niste tantum rosa,o avea ceva daca ma spal la exterior cu asta?
DANA,nici eu n am colostru si nici la sarcina cu cris n am avut decat dupa ce am nascut.
BUJO,e bine daca ai putut sa ramai calma cand plangea copilul,pe mine asta ma dispera cel mai rau la cris,ca plange din orice...el a fost un plangacios,pana la 2 ani de cel putin 3/4 ori pe noapte se trezea urland,nu mai zic ziua....bujo,citeam ca tu ai candida.ai mancarimi?o secretie branzoasa,alba?ce folosesti?
MIKICRIS,eu nu am pete pe fata,dar de ,are mama 2 putosi!!cat despre reactia sotului tau,eu zau daca inteleg barbatii care se manifesta asa!!ce porcarie cu mandria asta la barbati ca sa aiba baieti!!pai ce ,fetitele nu s tot copii>nu s tot ale lor?n ar tb sa te stresezi,ar tb sa l pui in garda de acum ca e posibil sa fie tot fata si ca el e vinovat,zici si tu ca ai citit pe net ca barbatii sunt responsabili pt sexul copilului...eu cand l am auzit pe dr herghelegiu la eco ca zice//scrot vizibil,sex masculin//,am fost putin dezamagita,eu in sufletul meu tot speram sa am o fetita cu fundita,ca am un cocosel care mi a mancat ficatii...dar asta e,multumesc lui dumnezeu ca e sanatos si asta e tot ce conteaza..

FLO,felicitari pt bebe miscaret!
CRISARH,ma bucur f mult pt vestile bune de la eco!iti tinem pumnii sa fie totul ok pana la sfarsit.ai grija de tine si de baietelul din burtica!
va pup pe toate.ma duc sa i dau lui cris suc de portocale,ca el sta ca un print in pat si se uita la scooby.
18+mami de codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Monalac asa e, am candida dar mancarimi nu am tot timpu. Chiar ma gandeam daca e bun bicarbonatul dar spalaturile interne stiu ca nu sunt recomandate. foarte bun calmant este ceaiul de cretisoara, atat baut cat si ca spalatura locala. Si ceaiul de coada calului este bun. Dar oricum ar trebui sa-i spui medicului, poate iti da niste ovule.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dia mersi de urari! la fel si tie si lu bb!...apropos..nici eu nu stiam ce e aia ciulama, m-am uitat si eu pe net.....cred ca ai tai sunt in al 9lea cer!!! nici eu ink nu am zis vestea nici parintilor nici socrilor..abia stept si eu!
flo felicitari pt bb miscaretz si pt TT!!!
dana mmm...incep sa salivez

Oana
8+
o noua viata
cum creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut Cred ca puteti sa ma treceti cu carutul de baietel si la dr. Tutunaru.faza tare e ca la eco 3D facuta acu o saptamana doctora credea ca e fata, dar dr iosup a zis clar sex masculin. asa ca...o sti el ce-o sti.17+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Buna gravidutelor!

Ne primiti si pe noi?Mi-ar face multa placere sa va cunosc mai bine si am fost bucuroasa sa vad pe listuta multe mamici pe care le stiam/citisem de multe ori si la alte subiecte.

Eu sunt Mari(ana),mami x 4 (Monica are 10 ani, Matei face 7 in martie, Markus implineste 2 in februarie, iar mezina, Magda va avea 1 an tot in februarie).

Data nasterii mele este 01.04.1976, DPN pe 6 iulie si UM pe 30 septembrie 2007.Deocamdata nu stim daca asteptam un baietel sau o fetita,sper sa aflam la ecografia morfologica de 20 de saptamini, dar oricum nu asta conteaza, ci sa fie sanatos(oasa).

Vai ce pofta mi-ati facut cu retele postate!
Dana nici eu nu am avut colostru deloc pina la nasteri, la nici una dintre sarcini.

Copiilor mei nu le-a folosit certificatul de nastere romanesc la nimic pina in prezent, poate pentru ca nu au avut niciodata pasapoarte romanesti, iar al meu l-am prelungit pe vremuri cit se mai putea prelungi pe atunci si apoi cu putin inainte de expirare primisem deja cetatenia suedeza.
Acum ma intreb cum va fi la baieti cu armata...(ce departe ma gindesc eu!)ca au primit automat dubla cetatenie din nastere

Va doresc sarcini fara probleme tuturor si de-abia astept sa primesc parola daca imi poate trimite cineva, multumesc anticipat!

Mariana 15+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo ala e colostru.
Dana hmm ce bun suna somonul am sa fac la sf sapt ca oricum vroiam sa fac ceva peste sa papam.
Dana81 pielea este uscata din cauza sarcinii ca se tot intinde si e mai uscata de aia trebuie folosita crema pt piele uscata sau din aia speciala pt gravide cat mai des, eu in fiecare seara ma creia o pauzasc bine bine.
Crisa deci inca un baietel, momentan tot fetele conduc vad...
Mai eu sincer nu am stiut ca ala e busuioc eu nu le am cu ierurile astea, stiu menta, patrunjelul, leusteanul si tarhonul ca din astea aveam in gradina in ro, da restul, mai ales ca le-am folosit sau vazut aici le stiu denumirea in engleza si nici nu am cautat traducerea. Lenea bat-o vina...Cu toate ca se pp sa stiu ce inseamna da nu m-am complicat cu ierburile astea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Bine ai venit, Mariana! Wow, 4 copilasi! Sa-ti traiasca! Sarcina usoara iti doresc, si inca un bb sanatos!!

dia 15+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc frumos fetele!

Colostru si eu am avut la prima sarcina , dar pe la 7 luni s-a intamplat sa gasesc pe pijama o pata. Stati linistite, nu curge asa mult, nu v-eti umple patul!

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2

Mergi la inceput