Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da, Cristina, m-ati cam disperat cu mancarea, dar la faza cu crevetzii mi-am mai revenit.Deja ma certam cu sotzul meu pe motivul ca aici nu gasesc icre, capia si gogosari. Mai ca ma apucam sa plantez si sa-mi fac si ciupercarie
Mcoca, super interesant. Si eu cred ca bb simte stimulii externi si reactzioneaza si cand simte si manutza lui tati si manutza lui mami e si mai bine pentru bb.Dar numai tati are voie sa faca asta sau si tu?
Boticelina, bine ai facut ca ai cumparat...Si eu ieri am dat o raita prin magazinele de aici sa-mi fac un buget estimativ pentru ce hainutze imi trebuie.De gravi, bineintzeles....Si apoi am pus si vreo doua gentzi, si un colier de vara si un tricou animal print si doua trei curele...Da si de gravi, bineintzeles. Ma interesa mai ales o camasa alba de gravi care sa se lege sub piept cu o bentitza sau cu o curelusa de alta culoare. Gasit.
Cricri, bine ai venit...Sarcina usoara si bb sanatos.De unde ai venit acum in tara. Tu esti din Cluj sau cum de v-ati mutat chiar acolo??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (13+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Dana81 eu m-am vopsit si o sa ma mai vopsesc. Bine, era fara amoniac de la majirel si a prins mai bine decat aia cu amoniac...Vezi ca si la wella sunt fara amoniac. Nu cred ca e vreo problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aaa, Alina, uitasem de ziua lui Mandy! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Anca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Asa este, Anka, m-am uitat si eu pe listutza si am vazut ca afost deja ziua lui Mandy pe 17 ianuarie...Alina, la multi ani si sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!!! Sper ca nu est eprea tarziu pt urare!!!!!

Am uitat sa va spun ca si baiatul meu a facut astazi un anisor, manca-l-ar mama de baietel mic si cuminte!!!! Anul asta nu i-am facut tort ca e prea mic, ar fi insemnat sa il manance mami si cu tati, dar la anul neaparat tort!!!!! Sambata viitoare sarbatorim si dam si pletele jos!!!!
Eu ma pregatesc de control, maine ma duc si la ginecolog si la medlife la endocrinologie!!!! Plecam de dimineata si imi duc puisorul la niste prieteni, trebuie sa ii fac bagajelul cu hainute, jucarii, mancarica, toate cele!!!! Am niste emotii la controlul asta!!!!
Azi dupa amiaza am stat lungita in pat si mi s-a parut ca am simtit bebelusul in burtica, ceva ffff fin si cred ca nu m-am inselat, nu avea ce sa fie caci cunosc senzatia de la sarcina anterioara!!!!
Mai devreme mi se facuse pofta de ceva dulce si cum nu am mai cumparat nimic ca sa nu ma tenteze, tot ce am gasit prin casa a fost niste gem de mere, mmmm ce bun a fost pe painica.... sa va zic ca eu in rest nu mananc deloc paine, dar astazi nu stiu ce mi-a venit, si mi s-a mai intamplat de vreo cateva ori sa mananc paine cu ceva dulceata sau gem.... Pai cum sa nu ma ingras!!!!

Fetelor sunteti tare active cu scrisul, eu am fost cam puturoasa la capitolul asta in ultimul timp dar recuperez eu!!!!

14+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

La multi ani pentru Mandy...Si pentru baietzel, Madina...Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii...Pai si nishte pozici, nimic-nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cricri bine ai venit si sarcina usoara si la termen iti doresc!!
dana81 inceraca o vopsea fara amoniac, gen loreal casting..
bujoreato si merci!! da..abia astepr sa-l vad din nou!
turturica sincera sa fiu nu prea am avut gretzuri..sper sa nu apara de acum incolo..ama vut vreo cateva senzatii asa...dar in rest nimi,, decat un gust nashpa in gura, asa metalic...asta trece in al 2a trimestru..nu? ca pe mine ma dispera gustul asta..iti tinem pumnii maine la dr, sa ne dai de veste!!!
alina la multi ani cu sanatate pt Mandy!
madina tinem pumnii maine la dr! sa ne dai de veste! si la multi ani si lui Adrian! sa cresca mare si frumos!

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu am avut un gust super naspa in gura asa, foarte amar, nu neaparat metalic. Toate mancarurile mi se pareau amarui.
Turturica sa nu-ti fie jena ca nu e nimic deosebit. Eu am fost cu sotu si mi-a facut eco vaginala si n-a fost nimic deosebit. Poate lui i s-a parut putin ciudat ca nu mai vazuse cum se face desi i-am explicat.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricri77 spune:

Buna si va multumesc pentru primirea calduroasa.
Da eu m-am nascut in Cluj dar la 10 ani am plecat in Germania iar acum doua luni ne-am mutat din nou in Cluj pentru ca m-am maritat cu un Romin si de altfel si parintii mei si socrii mei sunt aici si avem mult ajutor din parte lor.
Scuzati ca intreb dar la cine sa trimit ziua de naster si datele mele pentr ca le-am dat in profil dar nu stiu de ce nu apare.
Deci datele mele sunt:
Data nasterii: 14.05.1977
Baietelul meu Nicolas: 16.02.2006
Asteptam bebe pe: 23.07.08
Am si eu o intrebare, care dintre voi ati aflat ce o sa aveti, fetita sa u baiat si la cite saptamini?
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADINA,LA MULTI ANI PT ADRIAN,SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII,IMPREUNA CU BEBE DIN BURTICA.
tinem pumnii pt maine la control.de ce te duci la enocrinologie,ai probl cu glanda,ceva?
cand citesc ce ambitioase sunteti,desi sunteti slabe nu mai mancati paine,carne,dulciuri...eu desi sunt cat casa nu ma abtin de la nimiccantitativ nu mananc mult,dar mananc multe porcarii.azi am mancat cartofi prajiti,si nu numai ca sunt porcarii,dar am mai luat si din aia la punga,cu un ou prajit,o mandarina,un kinder duo,o para,un susan...dar cred ca ma duc sa pap o supa cu galuste...
mi am facut spalaturi cu septovag si m a usturat ingrozitor,asa ai patit si tu anka?
cred ca fetele noastre sunt in plimbari,de aia e activitate asa slaba aici..
18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele,

am inceput sa citesc eu pe aici...si nu am reusit sa termin pt ca ati inceput sa vb de mancare...DE PASTE...am pus-o la treaba pe soacra-mea...sa-mi faca paste.....acum pot...ca l-a vazut pe nepotel la ecografie si s-a indragostit de el......acum ma rasfata...

...sunt mai bine...ma odihnesc...sunt in concediu medical...macar o saptamana...si apoi mai vedem...

...si sunt foarte fericita...am vb cu sotul meu la tel...si am primit o veste f buna....si anume ca a refacut contractele cu cei din Franta...si el nu va ami merge acolo...yupiiiiiiiiii

..in sfarsit...ma simt mai bine...Doamne ajuta sa fie asa...si sa treaca mai repede si astea doua saptamani...sa ma tina in brate......si sa ..ca nu mai tine frate...mi-au luat-o hormonii razna!!!!

pup gravidutzele toate..cami 14+

pustai

Mergi la inceput