Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flory sa stii ca la mine de ex a curs chiar mult. A inceput asa cateva picaturi care se ucsau rapid si apoi de pa la 7 luni pana dupa ce s-a oprit lapticul a tot curs nu puteam sta fara sutien si absorbante, ca efectiv udam patul.
Acuma pp ca depinde de la persoana la persoana.
Mariana bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

Buna seara mamici. Bun venit Mariana! sa-ti traiasca copilasii si sarcina usoara. Flory ai simtit bb miscand la 15 sau la 16 saptamani la a 2a sarcina? Si noi suntem in asteptare .va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

mada ,multam frumos pt incurajari.in privinta sotului meu geaba ii explic eu ca tot una si buna o tine-el vrea baiat-de parca ar tine de mine,apas pe buton spun sa fie baiat si gata e baiat.toti prietenii lui au cel putin un baiat si cine stie poate ca nu vrea sa fie mai prejos ca ei.oricum am momente cand iar cad in depresie din cauza asta .
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dia, ce haios au reactionat parintii tai!!! Parintii tot parinti raman, vor sa aiba grija de noi mereu.
Flo, felicitari pt bebe miscator!!!
Dana, m-ai innebunit cu atatea retete !!!!Trebuie sa incerc si eu sa fac ceva, ca prea le-ai descris cu de-amanuntul!!!
Mariana, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Woowww!!! Cum te descurci cu 4 copilasi??? Visul meu e sa am 3 copii!!!
Eu azi am gatit legume la cuptor si am descoperit ca m-am indragostit de capia!!! Merg maine la magazin sa-mi mai cumpar...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Crisa pus carucior si doctor.
Mariana sunteti si voi pe listutza.
Miky te cred ca e nasol la faza cu baiatul incearac sa nu fii tare trista ca nu iti face nici tie bine nici lui bebe.
Cristina si eu ador ardeii capia aici sunt copti si pusi la borcan in otet, atata is de buni.
Bebe 2

Mergi la inceput

Mikycris, trebuie sa ii explici sotului tau ca el este de vina pentru sexul lui bebe. Barbatii au ambii cromozomi, si X si Y, femeile nu au decat2 x X, asa ca ei decid sexul bebeului, nu noi.Noi nu venim decat cu X, ei vin fie cu X , fie cu Y .

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Mada, ardei copti!!! Am gasit si la noi in magazine, dar au atata otet in ei!!! Dar imi plac la nebunie, daca mai diluez putin otetul cu apa!!!

Cristina
9+

Mergi la inceput

Cristina astia de aici is numai capia si is tare dulci si buni si otetul ala nu e tare puternic ci numai potrivit.
Hai sa va dau si o reteta de desert din bucataria britanica preferata mea.
Bread and butter pudding (Budinca de paine si unt)
85 g unt
6 felii groase de paine, de preferabil patrate
55 g stafide sau amestec de fructe uscate
25 g coaja de portocala si lamaie din alea cu zahar care le punem la borcan
3 oua mari
300 ml lapte
150 ml frisca lichida
55 g zahar pudra
o nucsoara intreaga pt ras pe desupra
1 lingura zahar brun
frisca pt servit
Preincalziti cuptorul la 180 grade celsius. Ungeti o tava din yena sau din ceramica cu unt si feliile de paine se ung cu unt apoi taiati feliile de paine in 4 si asezatile in tava pe doua randuri, cu colturile in sus sa se vada ca triunghiurile. Puneti-le pe doua straturi si inca doua straturi deasupra. Intre cele doua straturi puneti fructele uscate si coaja confiata de lamaie si portocala. Separat batei ouale bine si amestecati cu laptele, frisca lichida si zaharul. Turnati amestecul peste paine si lasati vreo 15 min sa absoarba painea lichidul. Ascundeti frcutele uscate printre paine in caz ca sunt la suprafata ca sa nu se arda de la cuptor, radeti nucsoara desupra dupa gust si puneti zaharul brun deasupra.
Puneti budinca la cuptor pe randul de sus pt 30-40 de minute pana se leaga lichidul si devine aurie.
Cand este gata serviti-o calda cu putina frisca alaturi.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA81 da-te cu ulei hidratant....eu nu am pielea asa.

MONALAC nu stiu daca cu tantum te poti spala....dar de ce nu incerci o spalatura cu ceai de musetel? e foarte bun.

OANA sper ca nu va face rau....

MARIANA bine ai venit, sarcina usoara!Ce frumos!!!! 4 copii!!!!Acu' m-am linistit daca vad ca nu e o regula sa ai colostru. Dar am ramas inmarmurita. Ai 4 copii. Sa-ti traiasca, sa fii sanatoasa si tu si familie si cinste tie!!

CRISTINA da sunt tare bune....sa-mi spui ce faci si daca ti-a placut.

MIKY cool...CRISTINA are dreptate. Sotul decide sexul....dar sa fie intre noi, din ceea ce stiu eu.....spermatozoizii Y(cei ptr baietei), nu rezista prea mult si deci ca sa fie baiat.....la momentul ejacularii, ovulatia tre' sa se fi produs deja. Daca ovulatia nu s-a produs.....spermatozoizii Y sunt primii care mor...si raman cei X(ptr fetite) care sunt mai rezistenti si rezista ceva ore. Si deci.....acu' cum ti-e destinul. Sanatos sa fie oricum. Nu te mai gandi la depresie. Explica sotului ca e mult mai important sa fie sanatos.

Eu sunt foarte foarte balonata!! Nu mai pot....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Acuma, referitor la faptul ca sotul decide sexul copilul, eu am vazut un reportaj pe discovery cum ca n-ar fi asa. Cica defapt initial TOTI sunt fetite, genetic vorbind; prin sapt 6, sau ceva de genul asta, nu mai stiu, se pot schimba sau nu in baieti, in functie de cum e organismul expus: la mai mult estrogen sau mai mult testosteron. Poate nu e decat o teorie, dar imi place cum suna , ca sunt toti fete initial.

Didi 14+

Mergi la inceput