*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (128)*
Raspunsuri - Pagina 6
alina023 spune:
OOoooooo vin clontzopeii!!!!
Hai Alinaaaaaa!!!!! Tinem pumnii!! Doamne ajuta!!!!
Hai Irinaaaaaa!!!! Facem galerie mare... Doamne ajuta fetele!!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
PAI SA FACEM GALERIE ATUNCI!!
HAI ALINA, HAI ALINA!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!
IRINA, IRINA, IRINA!! SA NASTI USOR SI REPEDE SI BEBELUSUL SA VINA SANATOS PE LUME!
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Ellenuta spune:
irinuka, creata .. fetelor .. voi pe unde umblati?
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
ZUZELE CU CEZA ..
tocmai am eliminat un cheag de sange .. arata (scuzze) ca un ficat si in interior avea sange .. imi cer iertare ptr exprimare dar sunt ffffff speriata .... spuneti-mi daca voi ati patit asa?? mentiuonez ca luase un ergomet cu juma de ora inainte ...
ven, tu ce simptome ai avut? am citit ce ai patit ..
am citit prospectul de la ergomet si scrie ca poate scadea lactatie .. eu incetasem sa mai iau dar cand am citit ce a scris ven, m-am speriat tare rau si am bagat o fiola imediat!!!
PLSSS .. NU MA LASATI FARA RASPUNS!
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Nu fa experimente pe tine . Daca dr ti-a dat sa iei medicamentul ia-l. Eu l-am facut intravenos 4 zile in spital impreuna cu un antibiotic. Nu cred ca e tocmai ok sa elimini cheaguri. As suna dr sa il intreb. Eu nu am eliminat decat sange clar.
Pupici.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
lala multumesc mult!
am sunat la dr si mi-a spus ca se poate intampla. ca se mai strange sange in uter si se poate elimina sub forma de cheag .. si mi-a zis ca tocmai de aceea mi-a recomandat ergometul .. deci il iau!! ce zuza sunt si eu ..
Elena de Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Lala_D spune:
Elena bine ai facut ca ai sunat !
Intrebare :
- cum arata buricul puilor vostri ? Andrei il are vindecat frumos, nu mai supureaza insa este iesit ca un butonel in afara , nu este ca la noi gropita . Cand plange se unfla si mai mult ... ma ingrijoreaza. Am uitat cu desavarsire cum era la Bogdan si imi este teama sa nu fi facut vreo hernie ombilicala . Pana vine dr saptamana viitoare imi sta pe creieri problema asta
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
laura_dimitris spune:
Bine ai sosit acasa cu micutul conrad Mitsule !!!!
Ne-a fost dor de tine si abia asteptam sa vedem fotografii cu bananutza !!!
Ce fete frumoase si dulci am vazut in fotografiile puse de ellenuta si laurici de PN !!! Mamici, aveti de ce sa fiti mandre de ele !!! Sunt adevarate printese !!!
Cretulina, eu cred ca mariuca nu a iesit pana acum caci mamica ei nu a facut torsoanele alea.... Ai apucat sa le faci ?
Sunt o multime de avantaje in nasterea provocata!! eu tot mai am emotii ca nu-mi ajunge doctorul la nascare... C el sta la balotesti si eu presimt ca voi avea un travaliu scurt... ( desi la mine presimtirile mele nu prea s-au adeverit in ultima vreme....sa o vedem si p'asta....)
Honey, te inteleg perfect!!! Asta am simtit si eu cand am aflat ca rudele din grecia vor sta si de craciun si de revelion... Ma bucuram ca le vad dar mi se parea perioada prea lunga... Si atat de tare m-am agitat cu curatenie si mese intinse ca stii ca mi-a picat din dop dupa craciun....Asa ca, tu fa-ti programul tau de odihna si relaxare ca bebe trebuie sa mai stea in burtica....!!!
Adevarul este ca daca m-as duce in america as vrea sa stau si eu cel putin 10 zile ... dar nu as deranja atat o femeia gravida... Acum, depiunde si cum este prietena ta... Ca poate chiar te va ajuta...ceea ce ar fi minunat !!!!
Dany bv, cred ca este tare tare greu.... Nu poti decat sa stangi din dinti si sa mergi mai departe... Sa dea Domnul sa treaca cat mai repede perioada asta rea a colicilor !!!
Nour, chiar ca ai niste ochi superbi !!!!! Ar fi minunat ca bebe sa iasa cu pielea maslinie si cu ochii tai... Eu piele maslinie mi-am dorit si la dimitris in schimb a ioesit blond ca mine... Acum, mai sper ca eleni sa semene cu tata-sau si sa ia pielea lui maslinie... Tare ce ma chnuie pe mie pielea mea alba vara...
Lala 20 , ce bine ca ai revenit si ca sunteti bine !!! Merg sa citesc si eu povestea nasterii lui bibi...
Angi, puiule,o sa cazi curand in depresie daca continui asa... Daca ai lapte si poti, este foarte bine pentru pupi si pentru tine... Daca nu... asta este! Si Dimitris s-a facut mare si sanatos cu milupa...!!! Si, din cauza de lapte formula nu a avut nici colici asa ca mamica lui nu stie pana acum ce este aia noapte nedormita sau plimbat cu el in brate....
Eu am fost ieri la ecograf si bebe are in continuare o intarziere de o saptamana. DPN dupa data menstruatie este 6 februarie iar dupa masuratorile lui beb este acum de 16 februarie... Data trecuta imi spusese 12 februarie... In fine, ar mai fi si o alta observatie de a medicului dar abia astept sa ajung joi la dr. meu sa-mi vada eco si analizele!!!
Sunt din ce in ce mai stresata ... Nu atat de nastere in sine (desi ma gandesc si la asta ca am inca in memorie durerile primului travaliu... dar cel putin a fost scurt...) dar mai ales vreau sa o vad, sa stiu ca este totul in regula cu ea... Simt ca ma imbolnavesc de griji.... si ma apuca depresia si pofta de tigari....
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Elena bine ai facut ca ai sunat !
Intrebare :
- cum arata buricul puilor vostri ? Andrei il are vindecat frumos, nu mai supureaza insa este iesit ca un butonel in afara , nu este ca la noi gropita . Cand plange se unfla si mai mult ... ma ingrijoreaza. Am uitat cu desavarsire cum era la Bogdan si imi este teama sa nu fi facut vreo hernie ombilicala . Pana vine dr saptamana viitoare imi sta pe creieri problema asta
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala, eu cred ca trebuie sa stai linistita ! Eu imi amintesc ca sigur dimitris a avut buricutul iesit in afara pana dupa 1 an... Eram eu disperata ca m-am gandit ca nu l-a legat medicul cum trebuie... Si acum, il are frumos bagat inauntru..
Eu cred ca este absolut normal. Este prea micut ca sa fi apucat sa se "traga" ....
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
irinouka spune:
I-RI-NA! I-RI-NA! I-RI-NA! I-RI-NA I-RI-NA!
A-LI-NA! A-LI-NA! A-LI-NA! A-LI-NA! A-LI-NA!
sa vina clontzopeii!!!!!!!!!!!
irina 41 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/