*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (128)*
Raspunsuri - Pagina 19
miki_baby spune:
FELICITARI IRINAL SI ALINA PENTRU PRINTESE!! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII IN VIATA!! VOUA VA DORESC REFACERE RAPIDA SI LAPTE MULT!

Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
Mitsu-bishu spune:
Va multumesc si desre sfaturile referitoare la angorjarea sanilor... Aseara am facut un dus fierbinte, am muls vreo 30 ml din fiecare san sa nu cad in extrema cealalta, apoi am pus niste pungute cu apa rece destul de "relaxate" astfel incat sa se "muleze" pe sani... si ce bine a foooost... Azi deja e muuult mai bine, simt putina tensiune, dar cred ca pana maine o sa fiu fresh! Tnx! 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Mitsu-bishu spune:
Vaaai, nu ne mai laudati atata ca rosim
...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
miri, jelimoni, miki, multumesc mult pentru raspunsuri.... Si incurajari... Da' pana acum caca era verde negru, omogen, relativ moale, acum e verde... praz! Cu niste bucatele mici prin el! O fi "de tranzitie"? Ahhh, cat despre icter... de maine, pe geam cu el! Adica cu bebe!
Am pus cateva pozici, nu sunt foarte reusite, sunt numai cu el dormind, ca nu are cine sa mi-l tina sa ii fac poze la baitsa, etc.Sper sa va placa matzul meu mic si slabanog... Pupici!
Ah, mitsule, ce dulce este !!! Frumos foc!!! Ai avut hainute la tine... Sa inteleg ca nu l-au facut sarmaluta in scutecele lor ?? Am 1000 de intrebari sa-ti pun pentru ca si eu voi naste la municipal dar te las sa rasufli un picutz...
Pupici maica curajoasa si conrand frumos !!!!

Laura
37+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mitsu-bishu spune:
Cat despre nume... Am scris in primul mesaj cand m-am intors acasa. Initial trebuia sa se numeasca Emil, da' am schimbat putin in cinstea dr. meu care e arab si a fost de nota 10... Iar Conrad... Dupa Konrad Adenauer
, ca intentionez sa il fac om politic
. V-am spus ca atunci cand ii vad mutrita ii pun numele... Si am vazut o fata foarte serioasa. Cand e treaz sta tot timpul incruntat... Uh well... Sa vedem acum ce zice si el cand se face mare! Sper sa nu ma blesteme ca l-am "potcovit" cu asa combinacao de nume!
Tinna S. spune:
Mitsule bine ai revenit acasa! Am vazut si eu pozele, e dulce tare de tot bebele tau! 
Nu te speria de caca ala verde, e normal, imi amintesc ca si Andrei al meu a avut, si tot asa in primele zile facea verde-negru, dupa aia s-a facut verde de-a binelea, si apoi pana la urma s-a reglat la un fel de bejuliu-galben... Sa nu te sperii daca o sa gasesti diverse bobite ca niste seminte in kk, ca asa e normal, mai ales la bebe alaptat la tzitzi... ![]()
Tina
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 28 de zile !!!
Mitsu-bishu spune:
laura, eu chiar vreau sa postez in seara asta un subiect despre nasterea la Municipal, fresh... S-au schimbat multe... O sa scriu si iti pun link aici, crede-ma ca am gasit cu totul o alta situatie, incepand de la torsoane (care trebuia sa fie mai mari) pana la epidurala pentru care e nevoie de acordul Profesorului teoretic, sau de o spaga practic... Eu nu mi-am dat seama in momentele alea, durea tare rau si nu eram lucida, ca as fi "cotizat"...
rlc_sandor spune:
Mitsu,sa iti traiasca feciorul .Ma tot uit la el sper sa nu il deochi e o frumusete....sper sa nu se bata fetele din odisee pt el
Raluca,
35,
Sonia Andreea
alinaatudor spune:
Buna zuzelor !
Sunt sotzul zuzei mele, Alina !
Avem o fetita sanatoasa si frumoasa (seamana cu tatal ei).
Amandoua sunt f bine ... si promit sa am grija de ele cu tot ce imi sta in puteri. Sunt foarte mandru de fetele mele.
Deci ... va salut !!!
M
Alina
36 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 4 Saptamani
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Buna zuzelor !
Sunt sotzul zuzei mele, Alina !
Avem o fetita sanatoasa si frumoasa (seamana cu tatal ei).
Amandoua sunt f bine ... si promit sa am grija de ele cu tot ce imi sta in puteri. Sunt foarte mandru de fetele mele.
Deci ... va salut !!!
M
Alina36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 4 Saptamani
Felicitari taticule!!!

Ti-am raspuns si la subiectul pe care l-ai creat, despre grabita voastra micutza Stefania! Sa fie fericita si norocoasa, si multi pupici pentru Alina si refacere rapida!
Tinna
36+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 28 de zile !!!