Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 6
geanina-nica spune:
IOANA gracias de complimetnt,ma-i facut sa rosesc,![]()
Aici e cald peste zi 21 grade noapte se mai raceste dar acum e super,va fac invidie,hihiihhihihi,haideti la o plimbare.
De cuminte e cuminte nu pot sa ma plang dar mai face de-le lui acum e la varsta ca vrea de toate si nu intelege de ce cand ii spun, nu ,e nu.
de trezit inca ma trezeste sa-si bea lapticul,azi noapte m-a scos din sarite,avea chef de chef
m-a tinut treaza de la 2 pana la 4,am crezut ca-l mamanc,
PATRIC mai zice dadadada,e un dulce, ALVARO cand l-a vazut a inceput sa vorbeascs in limba lui cu el,hihih deja is prieteni.
Oricum ma duc in primavara acasa sper sa fiu acolo pe 8 mart.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
OanaAlina spune:
gabriela - sa inteleg ca ai renuntat definitv la lapticul de la san?
ce vreme! brrr! noi nu iesim afara azi!
in gruia e vreme aiurea rau! si avem si musafiri!
ce slaba activitate pe aici! se vede ca e weekend!
meli - bine ai revenit de la oradea!
soanso - hai ca totusi ati progresat un picut cu pusul pe olita! tinem pumnii! nu ii mai pui deloc pampers acum???
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
Andree27 spune:
Neatza la amiaz fetelor,
AncaB:Sa cresti mare si tu si pispirelul tau!!!
Clinica lui Butnaru va fi pe Dovstoiescki,langa spitalul militar.Ultima data cand am fost la el la control a zis ca va fi gata pe 04.02.08,dar inca nu era sigur.Oricum daca vrei te tin la curent ca pana atunci ma mai duc la el si te anunt ce si cum.OK?
Va doresc o duminica placuta si povestim maine ca ma duc ca ma prergatesc de mers la socrii.
la toata lumea!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!!!
Ioana da,noi eram la Polus ieri...Am iesit pentru prima data in aglomeratie...Bea era imbracata in portocaliu,si era la tati in ham...vai mandru mai era!!!!
Scuze,dar eu nu te-am vazut,la cati bebei erau pe acolo....mama....parca a mea era cea mai micuta.![]()
Gabi tare dragute pozele cu Sara.
Anca ce chestie cu Sorana.Ei lasa,ca se invata ea pana la urma.![]()
Alex cu siguranta ma voi duce si la alt doctor,ca nu e de jucat cu asa ceva,si mai bine sa aud 2 pareri.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Ioana13 spune:
Salut
Ramonela noi la 5 dr am fost pina la urma cu bebele nostru in leg cu soldu
. Era suspect si am vrut sa fim siguri, dar nici sa nu il tinem in hamuri degeaba. Cica Dudea e expert cu lucrari publicate prin Europa pe ecografii pe sold la copii. Am fost si la el ( ne spusese un prieten-dr ca ce zice el aia e) si a zis ca e ok.
Da, era sotul tau cu Bea in ham... is tare mindri taticii... si al meu era cu carucioru si eu cu sora-mea prin magazine... ii place cu bebele, tare mindru se da cu el pe bulevard
Gianina, nu mai zice Patrick dadada, noroc ca l-am filmat, ca nu ne-ar fi crezut nimeni, poate nici noi nu am mai fi tinut minte ce dulce a fost
. E din ce in ce mai smecheras si dragalas.
I-am zis ieri sa ii arate tusii lui cum se spala pe dinti(el nu are inca dinti) si, nu ne-a venit sa credem, a luat periuta (de plastic de masat gingiile) si a bagat-o in gurita!!! Din intimplare cred, dar va dati seama ce mindra am fost
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
seara buna fetelor!
eu iar cu pregatitul bagajelor,hihi,deja fac din reflex.maine o duc pe piti la socrii si ma duc la oradea,offf.azi ni s-a intamplat pt prima data sa sara peste o masa, nu vroia efectiv sa pape, dupa care la a doua masa a mancat doar jumatate.voi ati mai patit asa ceva? parca Gabi tu erai cu Sara cateva zile mai nasol cu papa.sper sa aiba ceva.
Geanina-mica-si eu vreau calduraaaaaa!!!!!!!!
Ioana-felicitari pt dadada,hihi!
va pupic pe toate si daca nu mai apuc sa scriu, va doresc o saptamana de milioane

Meli+
Timea-Larisa
dpop spune:
fetele, ajutor!
de azi noapte fata mea nu mai vrea tzatza, cum o apropiu de gurita, cum urla! nici nu trage o gurita sa vada gustul. nu stiu ce s-a intamplat, poate am mancat eu ceva rau, dare de atunci trebuia sa-si fi revenit la gust, nu?
si sticlutza o refuza, abia i-am dat cate 20-30 ml las o masa, si am reusit sa-i dau cu lingurita ceai sa nu se deshidrateze.
plange aproape non stop, saracuta. stiu ca ii e foame, dar nu vrea sa manance nimic!
ce sa fac?????
mami de irina
RAMONELLA spune:
Ioana cred ca ai fost tare mandra de puiul tau!
Dudea asta unde are cabinet,sau ai cumva un nr de tel???
Meli cred ca de abia astepti sa termini cu scoala sa fi toata ziua cu piti!Nu stiu ce sa-ti zic cu papatu,poate nu i-o fi trebuit,acuma si noi cateodata nu avem chef sa papam,nu???Inca nu te ingrijora,numai daca se repeta.
Diana asa a fost si a mea,nu a mai luat sanul in gura,de la 1 luna,si tipa de parca cine stie ce-i faceam.Dar am avut noroc ca biberonul il lua fara probleme.Poate pana la urma de foame,accepta si biberonul.A mea,cand ii e foarte foame,parca nici biberonul nu-l vrea,o iau putin in brate sau ii dau suzeta sa se linisteasca si apoi ii dau sticluta.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
iko spune:
Buna fetelor
de mult nu am mai scris nu stiu cum dar nu am vreme de nimic
Alex ma bucur teai distrat la chef
Meli felicitari pt progrese
bun venit celoi noi
noi sintem cuminti doarme toata noaptea se trezeste pela 6 7 papa si mai doarme pina la 10 dar in scimb plinge de pe la 7 8 pina la baita si dupa daita mai plinge o ora doua
azi am fost la plimbare la Iulius Alex cand vii sa ne chem,i si pe noi poate ne intilnim
am pecat ca a inceput scandalu de seara si tataso nu o stapineste va
IKO