Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 21
luny spune:
Buna! pentru cine este interesat, am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...mie mi s-a parut interesant, daca vreti sa profitati si voi de ocazie si va intereseaza, trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza. a, si nu se adreseaza doar garvidutelor, ci si mamicilor sau aspirantelor care vor un bebe!
Pupici la burtici!
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ioana13 spune:
Lore nu stiu de ce pungulita vb, dar recipient gasesti la farmacii. Nu stiu insa cum se poate recolta de la un bebe in ala. Poate ca are miros si de la faptul ca urineaza mai rar decit pina acum, ceea ce modifica mirosul.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
dariandra iti dai seama ca ma sperie...oare poate sa fie de la suculetz? ii dau de 3 zile suc de mar cu struguri de la HIPP.si borcanelele conton,:mar,caise,piersici,pere.
totusi i-as face un examen de urina dar nu stiu ce trebuie sa cer....duc urina intr-un recipient steril si ce zic acolo?
ioana imi este frica sa nu fie o infectie urinara. desi am citit iun mai multe locuri ca sunt mai multe simtome.Elk nu plange, nu face urat cand urineaza, nu este colorata,atat ca are un miros foarte urat fata de ce era pana acum....Oare sa nu fac analiza?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
giulia81 spune:
buna fetelor!
azi a fost o zi trista pt mine...
azi noapte am sangerat si dimineata cand am ajuns la dr, am pierdut sarcina
...ieri am intrat in sapt.a 10-a.sarcina oprita in evolutie mi-au spus...
va rog sa imi schimbati statutul in listuta voastra, voi fi doar julia cu data nasterii 19.03.1981 cu lumina ochilor mei alex-raoul cu data nasterii in 22.09.2002.
ceea ce m-a uimit cel mai tare a fost faptul ca dr care m-a consultat si care pana la urma mi-a facut si chiuretajul m-a intrebat daca stiam ca am o infectie si o rana pe col?
am raspuns ca nu.m-a intrebat la ce medic am fost pana acum si i-am spus ca la nanu.s-a mirat dr rau de tot dar eu am fost si mai mirata...nu imi vine sa cred ca renumitul dr.nanu nu si-a dat seama nici de infectie nici de rana pe care o am pe col.(am fost la stanca azi).
v-am cerut eu sfaturi despre dr daca tineti minte si va spuneam ca nu prea am incredere in nanu pt ca mi se pare superficial, si iata ca instinctul nu m-a inselat...
aveti grij,fetelor, pe mana cui va lasati!nu va lasati induse in eroare de faptul ca e cabinet particular, sau ca dr e fff renumit...uneori chestiile astea inseala.
acum singura mea consolare e ca a fost mai bine asa pt bebe, daca eu am aceasta infectie.
dr m-a sfatuit ca dupa ce imi vine primul ciclu sa merg la medic sa imi faca testul papanicolau ca sa vedem exact cu ce infectie avem de-a face si sa incepem sa tratam si acea rana.
va doresc sanatate voua,burticilor si bebeilor vostri, iar mie imi doresc multa putere sa pot trece peste aceasta noua lovitura
...
julia si alex-raoul
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
luny spune:
eu v-am spus de copac, dar nu puteti avea acces decat dak primiti o invitatie! cititi cu atentie ce am scirs...cine e interesata, trebuie sa imi trimita adresa de mail pe privat!..
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
velenamaria spune:
buna mamici..REDAI merci de sfaturi ..si sotul meu mi-a luat din cora o salopetica ce-i tocmai buna...eu ies numai la plimbari in jurul blocului sau in vizite la prieteni unde pot alapta linistita. am mai spus ca am un nazdravan care plange rau de tot cand e flamand si sincer imi e groaza sa-l apuce plansul in spatii publice. oricum nici mie nu-mi place la inghesuiala si prin magazine asa ca nu prea duc dorul iesitului la cumparaturi.
OANA ALINA --merci de raspuns ..o sa incercam sa luam hainute mai mari. tu le speli inainte de prima folosire??? credeam ca numai eu sunt obsedata de asa ceva..mi-a fost si jena sa pomenesc de asta ca nu cumva sa fiu considerata exagerata :)
JULIA-- sincer imi pare tare rau...si eu am nascut la nanu si mi-a fost bine..dar poate a fost doar norocul...ma pune pe ganduri ceea ce ai patit tu. si eu am de gand sa ma duc la un control amanuntit cat de curand..dar cu siguranta nu la el. inca o data...imi pare rau .
pupici mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
ALEX29 spune:
DRAGELE MELE MULTUMESC MULT MULT PT URARILE FACUTE 

SE PARE CA PT TOATA LUMEA E OK INTALNIREA DE MAINE DECI NE INTALNIM MAINE LA ORA 13 LA POLLUS IN FATZA LA MINI BLUE
daca nu sunteti ok cu ora si locul va rog tare mult sa schimbati ,eu sunt dispusa sa vin oriunde 
GEANINA draga eu folos uleiul de masline ca o masca pt par ma dau o data pe sapt ,pt fatza nu am incercat pt ca am tenul mixt si nu cred ca merge ,dar buna ideea cu gatul ...o sa ma dau si eu pe gat o data pe sapt
RAMONA draga ce dobitoc si nenorocit
JULIA draga mea imi pare tare rau nu mai fii trista ,poate a fost mai bine ca s a descoperit infectia la timp ,totul o sa fie bine o sa vezi ca Doamne Doamne nu te lasa si iti va darui un bebe

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Julia, sunt fffff grele momentele prin ce treci... Nu stiu ca sa zic.
Doamne ajuta sa fii sanatoasa si sa poti sa ne anunti peste un timp ca astepti un bebe frumos si sanatos.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
LORE - Cel mai bine este sa faci analiza pentru urina.Mergi direct cu urina si spui ca vrei analiza pentru urina;pe urma mergi cu rezultatul la medic;daca este o infectie, vor aparea tot felul de modificari, sedimente....Pentru linistea ta,fa-i analiza.
Pungulite pentru recoltari erau mai demult la o firma la care am lucrat si eu, pe Clinicilor, cum urci spre caminele studentesti, chiar pe colt.Se numeste Tehnomed.Iti dau si un nr. de telefon: 595503.Incearca poate mai au.
JULIA - Imi pare rau pentru pierderea suferita.Sanatate multa!
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)