Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

velena desi david are 68 cm eu toate hainutzele le iau la 74 . Nu imi place sa ii fie fixe.Nu imi place sa ii fie nici prea mari. Am impresia ca ii sunt incomode. incearca sa il masori cu un scutec pus si sotul tau isi pune un biletel in portmoneu.Alta varianta nu vad.Dar tu nu iesi deloc din casa?Eu ii iau haine multe din Cora si Carrfour.Sunt si preturi bune, si le cumpar cand mergem la cumparaturi.

Fetele ce se intampla pana la urma cu intalnirea? ne vedem maine?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Soso mi-ar sta gandul sa il imbrac...hmmmmmm macar asha pentru niste poze....oricum multe persoane imi zic ca are fata de fetitza.nu se stie niciodata.Poate ajung la ceva haine de fetitza care e la fel de mare si ii fac niste poze

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

velenamaria - si noi avem aceeasi problema! dar m-am invatat minte si fac cum zice si loredana ii cumpar haine mai mari... saptamana trecuta i-am cumparat doua salopetute pe cm ca sa zic asa si am ajuns acasa le-am spalat, le-am calcat si cand sa i le dau... oups! ii eram mici! si asta din cauza la pampers pentru ca la maneci ii erau prea mari! si asta in condiitiile in care i le-am cumparat EU! asa ca nu te supara prea tare pe sot!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o problema. De vreo 2 zile ii miroase urina mai urat lui david. este un miros mai intepator, nu a otet. Sa fie oare de la suculet sau de la borcanele sau e racit? febra sau agitatie.....nimik din astea. ce ma sfatuiti sa fac?Astept raspuns de la toate in special de a mamicile cu copilasi mai mari.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

LA MULTI ANI ALEX tot ce iti dorest sa se indeplineasca

fetelor cum ramine cu intilnirea Alex zicea sa o lasam pe saptamina viitoare daca santeti dispuse eu vin

Ramo ziceai ca te doare spatele si daca am retinut bine si pe Ioana se fac cursuri postnatale expre pentru durerea de spate pe Titulescu miercuri de la ora 17 00 si eu am dureri groaznice si ma trimis pediatra

IKO Szende Irisz

Mergi la inceput

care scriati despre copacu Elevit si eu mam logat dar nu stiu cum sa o ud imi apare copacu si nu stiu ce sa fac cu el

IKO

Mergi la inceput

iko ai in dreapta niste "ustensile" care trebuie folosite. dai clik pe ele si le duci la copac , te tot misti pe acolo pe langa el pana iti arata ca ti s-au acordat punctele.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

la mine apare numai copacu si un fluture

IKO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LORE - Eu zic sa nu-ti faci probleme daca nu plange si nu este agitat.Probabil are urina mai concentrata, in functie de ceea ce mananca.Stiu ca important este daca urina este limpede sau mai concentrata.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

fetelor nu imi raspunde nimeni?
Oricum as vrea sa merg sa ii iau pungulitza de aia speciala. Aveti idee unde se gaseste in Cluj? pungulitza pt recoltarea urinei.

Poze David Vlad

Mergi la inceput