Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy eu mi-am facut epidurala la Gine 1, am cerut-o dimineata, cind au inceput contractiile dese si le vedeam pe celelalte mamici... Nu am stabilit inainte nimic, i-am zis atunci dr ca vreau si a chemat anestezista si mi-a facut. Nu a durut. Era o tipa tinara anestezista, am avut noroc ca a nimerit din prima locul pt anestezie, ca la altele a facut mai multe incercari. E si dupa cum ti-e norocu. Cica trusa nu costa nimic(se suporta de care casa de asigurari), eu i-am dat anestezistei 1 mil jumate dupa aia.
Bine, a continuat sa imi faca anestezia si la cezariana... am pus mai mult in plic, dar nu am gasit-o sotul in ziua aia si peste 3 zile deja erau cheltuiti ceva banuti din plic

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex,La multi ani!!!!!!!!!!Sa fiti fericiti!!!!!!Si toate dorintele sa vi se implineasca!!!!!!!!!

Fetelor,voi ce faceti cand va sughit bebeii????La la noi nimic nu functioneaza...bine,ar merge cu ceiut sau laptic,dar ce faceti cand sunt satui si nu vor sa bea???Cu picaturi de lamaie functioneaza,dar a zis doctorul ca numai dupa 6 luni sa-i dau lamaie...

In legatura cu rochitele de la Parisss, sa nu va inchipuiti nu stiu ce rochite,sunt simplute,dar dragute,mi le-a adus varamea care ta in Paris.Una dintre ele,preferata mea,e in pozele de Craciun,cea rosie.Dar inca sunt maricele,la vara ii vor fii numai bune.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Deci, m-a topit Carina...Doane, ce ochi are....apoi cu halatelul acela...frumoasa bentita...evident ca eu nu am vazut acolo nicio bentita...hihihi...numai Co le vede!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioana merci mult! Cred ca incep sa ma razgandesc
Mai ales ca am citit articole prin care se zice de o gramada de efecte secundare pe care chiar nu vreau sa le experimentez.

26+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vai tu Co ce dulce e Cari!!!Si ce halatel avem...vai vai...Ce imi plac bentitele tale.Eu nu pot sa ii pun la Bea,ca nu are parut.Mancui ochisorii aia albastri!!!
Degeaba fetelor,dar avem niste copilasi foarte foarte frumosi!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

co - nu pot sa nu va laud si eu! ce ochi frumosi aveti! si halatul e suuuuper!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

La multi Ani Alex, multa sananate si tot ce iti doresti

Fetelor nu e nevoie sa mutati ziua. Eu nu stiu cum ajung saptamana viitoare.dar , Alex tu nu mai poti joi?

Acum a plecat sotul spre Bucuresti.Noroc ca are tata liber zilele astea si nu raman singura. Mai face si el treaba pe aici prin casa.Joi eu pot sa vin si fara David pentru ca il las cu tata

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy, nici eu nu voiam... ajuta epidurala daca nasti in 2-3 ore dupa anestezie. Eu nu am nici o urmare. Am crezut ca din cauza ei ma doare spatele, dar le doare pe multe mamici. Oricum, daca atunci simti ca vrei, poti cere.
Sint pe aici numa fetite una si una... dar nici baieteii nu se lasa.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor sunteti niste scumpe:) si de la Cari un .

Adevarul e cum zice si Ramo, ca avem toate cu ce/cine sa ne mandrim:)
Ganina si Elena, m-am uitat la pozele recente cu baietii, sunt deliciosi.

Eduard are si el niste ochisori...

GAbitzo, cred ca am detector de bentite;)ca jur ca pe alea le vad primele:))
fetele

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

ALEX, la multi ani!!!!!!!!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput