Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 16
dpop spune:
La multi ani, Alex! Sanatate, fericire, si toate dorintele implinite ti le doresc. 

mami de irina
bex spune:
Neata
de data asta in liniste:)
mai ininte am fugit numai sa scriu mesajului pt alex:)
Ralu, ce sa zic, cel putin Cari si eu suntem adeptele zambetelor
desi un baietel sic ca si Mihaita zic ca nu are nevoie de mult ca sa fie extrem de cuceritor;)
Oana, ce ati facut cu meniul pana la urma la ce v-ati hotarat?
Alex, oare ce primesti azi de la iubitul sotior, sunt curioasa;)))
Sis, Sara adorata e o dulceata!!!!!!pe mine ma tenteaza si we asta inca o tura de Polus:), dupa ex de vineri, evident:)
Fetelo
si spor la orice faceti:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
dariandra spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!SA FII FERICITA ALATURI DE INGERASUL TAU SCUMP SI DE SOT!
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
Gabriela77 spune:
ALEXUTA, La Multi Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sa fii fericita mami, alaturi de familia ta frumoasa!
Raluca, crede-ma, cu sau fara haine, Mihaita are un zambet si niste buze sexoase…asa ca fii pe pace, ce-ai al lui e pus deoparte. Hihihi. Ce afce gandacelul meu?
Oana, inca nu dintisori, doar dureri, uneori plange si isi freaca gingiile tot timpul, saliveaza foarte mult si baga tot in gura. Cred ca sint pe…aproape.
Sis, si pe mine m-ar mai tenta, doar ca mi-a cam pus sotul lacat. A luat o gramada si din Germania, mie cel mai multe, si-a mai spalat din pacate…hihihhi. Dar bentita tot vreau, asa ca daca vezi ceva, te rog ia-mi si ne vedem atunci obligatoriu! Succes la examen!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Andree27 spune:
Neatza fetelor si
Alex :LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!BILL GATES SA TE INVIDIEZE ,DOCTORII SA SOMEZE,IAR FERICIREA SA TE INFIEZE!!!!!!!!!!!!!!!!
TE PUP

Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
ALEX29 spune:
BUNA DIMINEATZA DRAGELE MELE
VA multzumesc tare mult pt urarile facute ,asemenea si voua multa sanatate ,fericire si tot ce va doritzi
CO de la sotzior am primit un superb buchet de trandafiri si azi vom merge sa mi aleg cadoul mult dorit -un colier si cercelashi de aur 
LORE ,NICO si IKO hai sa lasam intalnirea pe saptam viitoare ,se pare ca sapt asta nu ne prea nimerim cu timpul 
OANA draga eu am masina de uscat haine (e separata ,nu e uscatorul din masina de spalat )si sunt f f multzumita
intotdeauna am urat sa vad haine intinse in toata casa asa ca pt mine investitzia a meritat
ok IOANA draga am inteles faza cu papucii oricum noi mai avem de asteptat
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
CO am vazut si eu ultim poze puse cu printzesuca ta ,e o dulce si o scumpaaaaaa ,asa de mult imi place poza in capotzel
vai tu fetelor trebuie so vedeti pe mamarutza si in realitate ,in viatza mea n am vazut asa ochisori frumosssssssssssiiiii
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
kitzy spune:
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta: ati nascut careva din voi la Gine 1 cu epidurala? Ca pe mine m-ar bate gandul, dar mi-e si frica sa nu ma nenoroceasca pe viata![]()
Daca imi puteti da ceva detalii, cam cum se procedeaza, am inteles ca trebuie discutat din timp cu anestezistul, preturi, doare/nu doare, orice. Merci!
26+ cu
Diana
OanaAlina spune:
bex - in mare ne-am hotarat cu meniul... numai la garnitura avem ceva probleme..
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
Ioana13 spune:
Alexandra, LA MULTI ANI!!! Sa-ti fie sufletul al fel de tinar si vesel ca acum, sa fii iubita de ingerasii tai, mari si mici!!!!
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)