Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Noi amfolosit ulei de masline dupa fiecare baita (pe cap si corp).A fost ok si Daria nu a avut probleme chiar deloc.Acum folosim uleiul pentru bebelusi de la Oriflame.Este foarte bun.In apa pentru baie ii torn infuzie de musetel si uneori fierb intr-un ibric si o lingura de tarate.Incerc sa folosesc cat mai mult tratamentele naturiste.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex esti o dulce, am aplicat ieri faza, dar nu a functionat

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Diana, daca o doare gatul va refuza sa suga asa ca trebuie sa gasesti cauza si sa o remediezi...Mihai a avut gatul putin rosu saptamana trecuta si vreo 2 mese a refuzat sa inghita.l-am tratat homeopat si si-a revenit.sanatate!!!

Flory, cei de la cofetaria friendisse fac torturi ursulet-am vazut unul f. dragutz, asta daca-ti plac mouse-urile lor.

Mergi la inceput

raluca sigur o doare gatul! tu ce i-ai dat?
eu i-am dat oscillo 2 doze/zi topite in apa, dar se pare ca nu au ajutat

mami de irina

Mergi la inceput

si deja si tuseste mai urat. nu des, dar ...

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Raluca, unde e cofetaria friendisse?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

si pe mine ma intereseaza unde e cofetaria cu pricina.... ce parere aveti de torturile nicola?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Iko, felicitari pt 100 de mesaje. La mai multe!
Diana, imi pare rau de plansul micutei si prima raceala, e clar ca o supara gatul, la medic ati fost?
Oana, de alaptat mai alaptez, dar nu foarte mult ca nu prea mai vrea domnisoara, s-a prins ca e mai simplu cu bibe. Mai alaptez dimineata, seara si cam odata in timpul zilei, daca am succes. Cu cojitele, nu ma bag ca nu stiu, din fericire cu asta nu ne-am confruntat.va pregatiti de botez?
Sis, bentita NO_NO_NO!Tare necajita mi-s!
Raluca, ma bucur ca Mihai e bine!
Alex, chiar cresc repede mamarutele nostre, Sara are 5 luni saptamani viitoare!

Despre noi, ieri au fost socrii in vizita, a fost frumos, apoi am mers pana in Polus, Sara s-a ales cu o gramada de hainite, pacat ca nu am stat mai mult, erau reduceri mari peste tot. Azi i-am facut mix de morcov cu mar, dar nu a vrut, e drept ca am schimbat morcovii si nu mai erau asa dulci.Dar perseveram. Am iesit la plimbare, dar nu am putut sta decat in fata blocului, ca era noroi mare, in fata blocului nostru se construieste…Sara vrea numai in fund, se arcuieste continuu, o mai ridic, dar nu o pot tine numai asa, cat e voie sa o las in fund???
Deci asa si ai vostri cu laptele? Si eu de regula, fac mai mult, mai bine arunc decat sa nu se sature.
Revin,

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor vin si eu cu evsti despre noi..dupa o saptamana de nemancat am ajuns in final sa facem analize ,avem si rezultatul.Anemie nasoala dupa 3 luni de tratament cu fier.\De unde rezulta ca nu s-a asimilat nimic.Plus de asta transaminazele marite putin..Carrie tu ai avut ecva bai cu asta mai demult cu Thea parca.Si uite din astea.Acum iara incep cu fierul.As vrea sa-i dau si ceva naturist,sirop de catina,coacaze ,etc stiu ca sunt si din astea .Of ....Asa ca nu ma pot lauda cu nimic ,si nu mais tiu ce sa ma fac cu piciu ca sta cu mancarea in gura fara sa o dea pe gat./De 2 zile sa zic ca macar bea lapte si mai ciuguleste ceva da tare slabut cu pofta de mancare.
No hai dati-va cu parerea Ralu si Carrie si restul gastii care mai stiti de tema asta.No va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Poze noi cu Sara, si cateva din achizitiile de ieri:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput