Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 12
velenamaria spune:
PUFULET
cof friendisse --nu cred ca am scris bine --este in marasti .vizavi de cladirea aia rosie- camin de teatru.de la magazinul napolact trebuie sa cobori scarile..sper ca intelegi..nu sunt prea buna la dat indicatii :) au praji tare bune....iami
torturi de la nicola//iami//noi am avut la botez tort maresal.supeerrrr bun.
plec urla edi..scuze de modul in care am scris...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
Gabriela77 spune:
Monica, imi pare rau de vestile tale. Din pacate nu ma pricep, asa ca nu pot sa imi dau cu parerea! Tin insa pumnii! sanatate multa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Morgano spune:
diana si monica: sanatate puilor!
Friandisse e acum pe str. Baba novac, din eroilor la dreapta spre turzii. noi am avut in forma de ursulet la ziua de 1 an a anei, cu mousse de citrice, fte bun, delicios, insa scumpppppp..... pt botez as fi vrut, insa la 22 de persoane sare de 5 mil dc vrei sa si manance, nu numai sa se uite la el. s-a mutat din marasti demult cofetaria.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
ALEX29 spune:
Of tu DIANA draga ce rau imi pare :(
Tu GABI draga noi am fost ieri la IULIS dar sincer n am gasit nimic pt Tiadris ...
de la ce magazine i ai cumparat puiului tau hainutze ?
tu fetelor tocmai mi am comandat storcatorul de fructe si blenderul KENWOOD de la canal teleshop
sper ca n am dat gres ,am auzit de Kenwood ca e o marca f buna
stitzi ceva detalii
Oana draga cum esti cu meniul
La rest unde am facut Botezul MI AU aratat o lista cu meniul asa ca am avut de unde sa aleg ...
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
arghirmonica spune:
Alex stiu sigur ca in germ asta e o firma ff apreciata adica nemtii astia mai degraba luam kenwood decat Philips nu stiu de ce ca la pret era la fel..Asa mi-am luat si eu combina musicala ,
Si stiu iara sigur ca storcatorul ala e super..da paraca a cam scupm.Eu am unul nemetesc nu stiu ce firma necunoscuta la noi dar stiu ca mere traznet.Am si Philips Essence cu 7 mil la vremea lui si pe care nu stiu unde sa-l dosesc sa nu =l mai vad ca-i tare naspa
ALEX29 spune:
MONICA draga tare rau imi pare pt puiutzu tau dar o sa fie bine ,eu cand am fost mai mica am avut mari probleme cu anemia si am luat mereu ferogradumet si alte medicam pt anemie ,o sa treaca stai linistita 
FETELOR E OK DACA SCHIMBAM INTALNIREA PE MIERCURI ?23 IANUARIE
NICO,ALEX,LORE ,IKO
CINE MAI VINE ?
GABI asa de mult imi place boleroul e f f frumos si ii sta tare bine SAREI cu el

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Alex, noi in Polus am fost, la Tape a l'Oeil, recomandarea Constantinei! Mie-mi place mult magazinul acela, au hainute faine, de-acolo e bolero-ul si rochita, mai are de-acolo pantalonasi frumosi, bluzite, alte rochite. Erau reduceri foarte mari.
eladea2005 spune:
revin cu intrebarea mea: ce marca de leagane electronice aveti voi?
nrl si alex, parca voi ziceati ca aveti... de care?
m-am intors acum de la carrefour si acolo au unul de la Primii Pasi, dar mi s-a parut ca pozitia care e cea mai inclinata nu e chiar asa 'pe spate', adica copilul sta aproape in fundic... eu as fi vrut un leagan in care sa poata dormi daca vrea... nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa spun...
asadar, cele care aveti leagane, pleeeeease dati-va cu parerea... si spuneti-mi de care si de unde sa cumpar!!
mersi mult! va pupam!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Gabriela77 spune:
Andreea, eu fix leagan din ala am de la primii pasi, si crede-ma ca nu sta deloc in fund, pe Sara deja o enerveaza ca ea vrea in fund, l-am folosit cu succes pana pe la 4 luni. E bun pentru ce iti trebuie tie!
Raluca spune:
Diana, ptr. gat, formula 1 am primit de la dr., 2 granule din ora in ora, dupa 4 doze a inceput sa inghita...apoi am rarit dozele la 4/zi inca o zi si gata!
Monica...ai incredere in analize? de tare multe analize eronate am auzit in ultimul timp.schimba tipul de fier, da-l cu citrice , ceva vitamine...no, tare greu cu nemancatu', ceva naturist ai incercat???
Mai vin,