Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Alex, imi zici te rog unde e Sigma?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

am reusit sa adorm puisorul..sper sa doarma macar 1 ora.

OANA ALINa esti sigura ca la 4 luni se mai face eco la sold??? sau e vorba de radiografie. noua pediatra ne-a spus ca eco nu se mai face dupa 2 luni.

NRL..si eduard doarme in reprize scurte in timpul zilei..30-40 min. cam dupa fiecare masa...ce-i drept zilele astea a dormit cam prost, cred ca de la colici .dar doarme bine noaptea. uneori se trezeste pe la 3 sa pape .

DIANA imi pare rau de puitul tau..ce ciudat ,edi al meu urla toata ziua daca nu-i la san..pe cand irina ta invers...si asa as vrea sa-l scot la o plimbare, dar imi e frica.ultima data mi-a urlat in strada..evident l-am calmat in casa la tzitzi. uf uf.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Pufu Sigma e fosta cladire I.E.I.A di zorilor.Dar eu acolo am patit faza cu tortul pentru fratele meu.Din cate stiu eu nu se fac forme.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Velenamaria, eu incerc sa folosesc produse cit mai naturale posibil, de aceea am fost incintata de solutia cu uleiul de masline :)
Lore, no, apoi atunci nu are rost sa ma duc daca is neseriosi :(
Asa mi-ar place sa fac un tort cu o forma gen ursulet sau altceva :(

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Pufu din cate imi amintesc eu se poate da comanda in carrefour la asha ceva. Acolo unde sunt prejiturile,lateral, este o revista de unde poti alege.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Wov, Lore, super ideea cu Carrefour, multumesc, o sa ma duc sa vad

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

PUFULET....si mie imi plac tratamentele cat mai naturale posibil...dar de uleiul de masline nu stiam...folosesti orice fel de ulei de masline? ( ca cel de pus in mancare?)

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Velenamaria, noi am adus ulei de masline din Grecia, cind am fost in vacanta si pe acela il folosesc, dar e pentru mincare. Din cite am auzit, cel grecesc e cel mai bun, si daca se poate, presat la rece (Asa e cel care l-am adus).
Vorba sotului meu, il marinam pe bietu copil :))
Din cite am inteles si pentru caputz e bun uleiul de masline, daca face crustele acelea.

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetele, se pare ca e vorba de prima raceala. din pacate virusul asta e ff naspa, ca si pe mine m-a durut gatul de imi curgeau lacrimile, daramite saracuta de ea!!! nu stiu cum sa o hranesc totusi, ca zbiara si numai cand o pun langa san, nu deschide gurita deloc. si tocmai reusisem sa cresc productia de lapte, sa nu mai trebuiasca supliment!

scuze ca nu apuc sa va mai citesc.
elena,nu merge o suzeta de cauciuc in loc de tzatza?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DIANA draga hai ca ti mai spun odata cum am procedat eu ,poate nu ai apucat sa citesti
cand mamarutza mea imi mai facea crize de plans pt ca era prea obosita si nici nu manca ,desi eram sigura ca ii este foame ,o mai pacaleam punandu mi un pic de sab simplex sau water gr.pe sfarc si cand simntzea gustul de dulce asa papaaaaa de numa
asta s a intamplat f rar dar a functionat si am linistit o

LORE ce ai cumparat de la MINI B.?

CO draga mea am primi f multe cadouri f f frumoase ,dar cel mai minunat cadou a fost prezentza invitatilor mei
sotzul meu se pastreaza pt maine ...asa s de curioasaaaaa oricum eu i am zis ce mi doresc asa ca sper sa mi indeplineasca dorintza ca altfel e bai mare

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput