Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex imi pare rau ca nu poti ajunge....
Atunci o sa merg singura.....Nu vine azi nimeni in Polus?Mi-a zis nasica mea ca sunt niste super reduceri la miniblu. Ea i-a luat baiatului ei o pereche de papucei cu 140 000 si erau redusi de la 450 000. Eu vreu sa merg sa ii iau ceva piciului.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nu imi raspunde nimeni la intrebarile legate de meniu botez si tortulet???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mersi fetele de raspuns... dar unde agsesc leagan din asta electronic? vreau sa-i cumpar si eu lui Eric...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA draga pai ar trebui sa stabilesti meniul la restaurantul in care o sa ti faci Botezul ,sunt convinsa ca seful de sala sau cineva te ajuta ...nu te agita e f simplu
sau potzi sa faci altfel spui suma de bani ce vrei sa o cheltui la Botez ,cam cat ai vrea sa platesi pt un meniu si ei rezolva totul

LORE tare as vrea sa vin dar nu am timp azi

PUFULETZ ai incercat la SIGMA ?

CO ,GABITZA pe unde sunteti ?

DIANA draga cum e puiutzu ???

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELADEEA leaganul il gasesti la CARREFOUR -la polus
INTALNIREA DE JOI 24 IAN
-NICO
-ALEX
-LORE
-IKO
fetelor mie imi este indiferent unde ne intalnim ,pot veni oriunde
la ce ora vreti ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mersi Alex!!

OanaAlina, tortulete in diverse forme gasesti la photocake vizavi de central, e unul bun, ambasador... daca vrei sa incerci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - pai mi-a zis ca ce vrem noi sa fie in meniu! vroiam ceva idei de la cine a mai facut...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana depinde ce vrei tu. noi de ex am vrut ca aperitivul sa fie cu specific romanesc. La restaurant le face proaspete. Am avut carnat, slanina,cascaval si altele cu ceapa murata si un felul 2 ceva cu rulou, nu imi mai amintesc bine.Si un tort.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

neata:)sunt deja la al doilea refill de cafea:)

ioana, bine ca nu ai zis nimc:(( ce faceam? pe unde eram in Pollus? am pierdut ore bune in cautatea de tinute de botez pt noi si azi am ales si tinuta pt Cari:) o aduce nasica ei:)

oana, noi am luat aperitiv rece in prezentare de bufet si fel principal cu o pulpa intreag de pui la cuptor, pulpa de porc, sos de ciuperci si piure, salata de varza si tort tiramisu, sper ca patrat:)unde faceti pana la urma botezul?

alexuto, imi pare rau ca nu a fost chiar ok de la inceput, noi pana acum nu am avut probl cu ei, dar mancare si evident tottul cred ca au cobntrabalansat eroarea de la inceput.:) ce ai primit mami? oricum abia maine e ziua ta , asa ca...mai ai vreme:)

gabitzo, ce ati cumparat ieri? ai gasit bentita?

noi am luat porintre altele o alta bentita mai groasa de la tape au l'oeil. pun imediat o poza:)

diana, cum sunteti cu papa???

nico, felicitari pt 6 sapt:)ce repede trece vremea, cari are marti 10 sapt:)

Lore, am vb cu preotul si am stabilit tot:) merci merci mult
pt bubite, incercati apa termala de la avene sau ivatherme. pt cojite, mustela sampon spuma

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici...am citit ce ati mai scris dar nu prea am timp sa fiu foarte atenta...eduard e super agitat in zilele astea. nu stiu ce sa mai zic ..plange in disperare...noroc ca la san se linisteste..dar am niste rani de toata frumusetea....acum bem si ceiuc baby drink care-l mai calmeaza si nu trebuie sa-l pun la san...doamne da sa-i calmeze si colicii.oare cat vor mai tine durerile de burtica? ieri am avut 3 luni...cand scapam de cosmar?

PUFULET..si edi a avut bubite pe fata si gat..si fata asprita..eu l-am spalat cu ser fiziologic, l-am dat cu ceva pudra de la johnson's si i-am dat si cu crema de fata ptr bebe de la mustela. pe gat era foarte iritat si l-am mai dat din cand in cand cu crema ptr iritatii tot de la mustela. acum e ok..dar am observat ca se irita daca doarme la mine in brate cu fata lipita de bluzita mea...iar pe gat se irita de la caciulite...acum nu mai purtam caciulita decat cand iesim afara.

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput