MAMICI DE ITALIA(19)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina85ss spune:
Multumim fetelor ptr auguri.Creste incetisor si Giulia mea.
Katiapam cum mai e Giulia,s-a mai cumintit?
slimatei totul e bine? Mai ingrijorat putin aseara,ma gandeam ca s-a intamplat ceva cand m-ai sunat.Bine totusi ca nu a fost nimic.Da un semn de viata 
Ralukspalat hainute..curatat camera...ai si tu sindromul cuibului, caci fetita e pe drum.Mai ai putin-putin
Si eu am "am suferit" de aceelasi "virus" si casa sclipea de curatenie.
Fetelor va intreb ceva dar sa nu va vina vreo idee ca nu are de ce
Mie inca nu mi-a venit menstruatia, eu si sotul ne protejam,normal.Insa daca din greseala ( DOAMNE FERESTE-NE,TE ROG! ) se intampla sa raman gravida, eu cum imi dau seama ca sunt insarcinata ? Lipsa menstruatiei nu mai este ptr mine un punct de reper. Iar dupa greata si ameteli nu ma iau ptr ca eu nu am suferit toata sarcina de asa ceva...deci,cum imi dau seama sau mai bine spus,cum ma asigur ca nu sunt gravida? Doar nu o sa fac in fiecare luna un test de sarcina nu?
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
Giulia implineste astazi 4 luni!
poze
nasterea
katiapam spune:
Cristina-tu atit timp cit alaptezi niente ciclu
mie cappoparto mi-a venit dupa vreo trei luni de imi faceam griji si eu nu alaptam,daca va protejati atunci nu te stresa
si ca a venit vorba de subiect va intreb si va rog sa-mi spuneti sincer cum va e patatina?
cum merge viata intima? v-ati revenit in totalitate?
eu una dupa perioada de asteptare 40 de zile a inceput cam raut dar apoi lucrurile mergeau tot mai bine acum in schimb de vreo 2-3 luni sembra che sono tornata vergine ogni volta si parca mi-a cusut un
fermoar nu stiu ce mi-a combinat atunci dar simt acum si oare cit trece pina se vindeca in totalitate?
astept pareri si please nu sariti peste intrebare poate stiti vreun remediu ![]()
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micio spune:

Cristina, sa-ti traiasca Giulia!
Mirela, vazut pozele, scumpa pitica....tare dragalase sunt fetitele asa micute in rochite
Raluca, nu te stresa ca ai timp de toate, oricum o sa le mai faci pe parcurs dupa ce vine bebelina, vezi atunci ce nevoi aveti, bagajul de spital sa fie gata...
Katia, ii place la pozat Giuliei, zambeste asa frumos...i se vad putin si dintii. La mine cu viata intima a fost mai greu la inceput, din cauza durerii provocata de taietura, acum nu mai sunt probleme. Conculta eventual medicul
Petro, bine ca a fost cuminte Silvia si v-ati putut bucura din plin de moment
Eduard a stat singur o ora la gradinita, maine il duc la 11 sa prinda acolo pranzul (sa le dea de curatat papa de pe jos
)
Ca tot vorbiti de cercei, sa-mi dau si eu cu parerea, desi nu am fetita. Personal nu prea inteleg de ce trebuie sa le gaurim urechile bebelusilor. Sunt mici si in incapacitatea de a ne spune de vor sau nu sa aibe gauri in urechi. Le plangem de mila cand ii ducem la vaccin, sau la analize de sange, dar de buna voie si fara motiv le "mutilam " urechile....Frumusetea unei fetite nu sta in metalul sclipitor din urechi. Hai ca bat campii la miezul noptii, nu ma luati in seama...
Noapte buna la mamici si pitici!
daraban spune:
cristina85ss frumos cadoul de la sotzul tau.
La multi ani Giuliei frumoase,cat mai multe luni si ani !
danangie
pt ajutorul cu pozele.
am reusit ,mi-ai fost de mare ajutor
katiapam fff frumoasa Giulia,ne bucuram sa o cunoastem.
raluka31 noua ne-a zis pediatrul sa-i punem cercei, Deliei,dupa 1 an,sa aiba vaccinurile cele mai importante,facute,nu cumva sa ia vreo infectie si sa nu fie vaccinata.
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
daraban spune:
mikuta4 sa creasca mare si sanatoasa micuta Sara.
multumim pet.cost2005,ai dreptate cu emotiile de la botez.Si mie imi venea sa plang la botezul Deliutei,f frumos eveniment.Sa dea Dumnezeu sa fie un crestin adevarat, Silviuta,si sa o aiba in paza Lui toata viata.
iar cu menstruatia dupa nastere...mie mi-a venit imediat dupa lohii,am alaptat din prima zi si acum dupa 10 luni.
ne vedem maine,mergem la culcare
pe toata lumea
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
katiapam spune:
Neata'
cafeaua č pronta ![]()
incep cu sarbatoritii ![]()
Roxali-auguri Soniei 

sa fie sanatoasa si necolicioasa ![]()
multa sanatate si numai bine
Slimatei-auguri Stefaniei 

pt prima ei lunisoara
sa creasca mare si frumoasa
Cristina-e frumos cadoul sotului,ti-a aranjat masina
p.s.eu astept da de intr-o zi mi-o gasesc cu fundita(ca in fimle)![]()
![]()
![]()
de cumnitit parca un pic isi mai revine si de citeva nopti 3-4 ore le doarme in patul ei,azi noapte de la 2-7 a dormit in patutul ei si incep sa o invat din nou ca alfel imi rup spatele
Micio-ce bine ca incepe Eduard acomodarea
cu gaurile in urechi asa e dar in cazul meu eu as vrea sa aiba sa nu apuce 15 ani ca mine sa-si puna cercei,poate la vara daca mergem in Ro trimit pe cumnata cu tatas-o ca anul trecut am fost de acord si i-am facut gauri dar apoi i-am scos ca se inrosise si imi era frica de infectie si asa s-a aleg cu chinul saraca fata si noi killere![]()
![]()
![]()
si cu sfatul tau de mers la un consult e bun dar crede-ma ca la cit m-am expus in ultimul timp nu stiu cum sa ma ascund....acum sa vad daca tot asa e pina la urma trebuie sa merg per forza
Daraban-multumim de complimente
Mikuta-allora Sareta e colicioasa? da-i un pupic si spune-i sa fie cuminte
fetelor va astept la cafea si pe tine Raluk la ceiut
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor,multumim ptr cafea Katia,pronta come sempre.
Stefi si Roxali AUGURI PTR CELE MICI! 

katiapam aceeasi problema am si eu,oare de ce? Eu ma gandeam ca poate nu ne-au cusut bine taietura.
La intrebarea mea cine-mi raspunde?
Eu nu pot fi linistita nici daca ne protejam ptr ca s-a auzit de multe ori cum metodele de protectie au dat gres,sau nu?
daraban multmesc ptr auguri
poti sa-mi spui cristina fara toti acei ss dupa,č mai simplu de scris. Oricum doar eu ma numesc Cristina de pe aici.Am vazut pozele, frumosica foc fetita ta.
Fetelor voi ati ghasit vongole iarna proaspete? Eu numai congelate am gasit,parca spunea cineva ca se gasesc si proaspete. Vreau sa fac deseara.
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
Giulia implineste astazi 4 luni!
poze
nasterea
cristina85ss spune:
oops..am uitat sa schimb semnatura ![]()
CRISTINA mamica
de
GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea
katiapam spune:
Cristina-am schimbat si eu
sa vedem ce-a iesit ![]()
vongole sint mereu la conad proaspete si daca vrei in fiecare zi la ora 17 ajung pescarii din larg aici la fluviu la fiumicino si gasesti peste proaspat cit vrei si de care vrei,se vinde si la ladita
ticker 
mamicā
de
piccinicā GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
Katiapam eu la 17 trebuie sa ma pregatesc de scoala ca as veni la Fiumicino daca zici ca-i proaspat dar nu am cum
nu-mi ramane decat conad atunci
CRISTINA mamica
de
GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea