MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao la toate
la noi nimic interesant,doar o tuse in timpul somnului la Delia,nush de ce
In rest multe haine de calcat fuuuug la ele.

mamici si pitici

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare gagici
las cafeau sa veniti la pov

printre cesti sint si cu ceai
va pup pe toate

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,Katia..Nu stiu ce se intampla,dar toata lumea a disparut de-aici
Tu ce mai zici,ce mai face junioara?Burtica mea progreseaza vertiginos,am inceput sa am probleme sa ma rasucesc in pat..si teoretic,abia am inceput luna a 8-a!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ei Raluk-cunosc senzatia
ce sa mai zic? mereu cu treaba aceleasi lucruri zi de zi-rutina
ieri la noi a fost o zi de peripetii
la amiaz i-am dat supica si era prea calda pe gustul ei am racit-o cit am apucat dar cum e flaminzila nu are rabdare si s-a ars la limba de a tras un plins si nu a mai vrut mincare am reusit sa-i dau lapte iar seara a mincat fara probleme cu lingurita credeam ca o refuza iar aseara la cina si-a bagat mina direct in pireul de cartofi fierbinte nu am apucat s-o prind de manuta asa rapida a sarit pe el si alta tura de plins apoi s-a calmat
incep activitatile la noi

chiar asa slaba miscare,toate sint in pauza totala de forum cred ca s-au plictisit rau de tot de noi fetele de pe forum
tu ce zici? ce parere ai?

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, deci incep si la voi prostioarele...bun venit in club. Ii poti pune in supica sa o racesti 2 cubulete de gheta, eu asa mai fac....
Raluca, de acum e mai greu cu miscarea, poate se grabeste bebelina si vine la 38 sa scapi repede de burtica...
Daraban, la fel a avut si Eduard tuse, a inceput noaptea, i-am dat picaturi, dar nu a trecut apoi mi-a dat dr antibiotic, si acum tot mai tuseste noaptea. Virusii astia....
Ieri la gradinita, l-a luat eduactoarea de la usa, cu urlete, apoi mi-au zis ca a mai plans putin a macat biscuiti si s-a jucat cu copiii, l-am trimis pe Cristi sa-l ia sa nu-l mai vad cu lacrimi, astazi la fel l-am lasat plangand, dar au spus ca s-a linistit repede si nu a mai plans. Cand m-am dus sa-l iau era jos se juca cu o gentuta cu 3-4 copii, m-a vazut la usa si m-a luat de mana dar nu sa plecam acasa, m-a tras in sala sa mai stam...Poate s-o inveta si nu o mai plange dupa mine. Sper ca nu v-am acrit cu povestile mele de la nido...

Mergi la inceput

Ce haplea micuta Giulia!Dar lasa ca e bine sa fie mancaciosa si apoi,din experiente se invata..A aparut in tara o serie de dvd-uri facute de Discovery despre bebei si chiar ziceau ca trebuie lasati sa experimenteze,oricat de greu le-ar fi mamicilor sa nu-i protejeze mereu..de ex,urcatul/coboratul scarilor,trecerea prin gropi,etc..e felul in care se obisnuiesc cu lumea inconjuratoare si apreciaza pericolul

Oana,nu ne-ai plictisit cu povestile despre nido,esti preocupata,e normal,dar eu zic sa fii curajoasa si sa nu abandonezi "lupta",in nici un caz sa nu intrerupi,ca mai tarziu va fi oricum la fel pana se invata..Si dovada ca a inceput sa-i placa,a fost gestul de a te trage dupa el inauntru la joaca.In curand nu va mai plange deloc,pt ca a inteles ca nu e abandonat,ci lasat o vreme cu alti copii,dupa care mama vine sa-l ia.Dar spune-i mereu ca te intorci imediat pana se joaca el un pic (ca oricum nu au notiunea timpului)

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, eu nu renunt, mi-era teama ca poate nu mi-l mai primesc daca ar urla continuu. Mi-au spus ca au mai avut asa copii, care s-au acomodat mai greu, imi aratau un baietel care plangea saracul pana ragusea, fara sa se opreasca, dar ca pana l-a urma s-a obisnuit si-i place acolo....Ii spun cand plec ca merg sa-i cumpar ciocolata kinder, si cand ma intorc ii dau o ciocolatica...Deja a priceput ca eu nu sunt acolo, cand ne apropiem de gradinita zice: bibi...ciao mama...

Mergi la inceput

Ce dulce eLasa ca va fi bine,ai sa vezi!Iar daca au sistemul asta asa lejer,sa nu streseze in nici un fel copilul,atunci cu siguranta ca vor avea rabdare cu el.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!cum o mai duceti?
am intrat sa va salut,nu mai prea am timp sa stau pe net.suntem tot pe drumuri la doctori si spitale ca si cand ma gandesc mi se intoarce stomacul pe dos.in ultimul timp am facut atatea analize ca cred ca nu o sa mai fac in toata viata mea de acum inainte.in fiecare saptamana la spital,la control,la ecograf,la monitoraj,etc.m-am saturat mai ales ca toti imi spun acelasi lucru.ce sa fac?
ma rog in fiecare zi Lui Dumnezeu sa-i dea putere copilului sa se nasca bine si sa faca fata operatiilor.inca nu stiu exact data programarii la cezariana,mi-au spus ca in saptamana 38,deci peste vreo 3 saptamaani.Doamne ajuta!
va pup pe toate!

diana_g 34+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

uitasem sa va intreb ceva.stiti cum se procedeaza pentru a obtine un pasaport si carte de identitate romaneasca noi?am un prieten care le-a pierdut si nu stie ce trebuie facut.multumesc

diana_g 34+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput