Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, cred ca a inceput "LUNA PLINA SI URATA"!!! acum am mai citit si o postare despre tragedia unei fete care a fost membra DC si adio somn si pace...

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata ....am reusit sa dorm in noaptea asta, fireste cu intreruperea de la ora 3 pt laptele lui Cata dar pe care i l-a dus tati. Iar la 5 m-am trezit din cauza celuilalt baiat al meu, extrem de nabadaios. M-am trezit cu dureri din somn, contractii la 3 minute, si nu dintr-alea BH ci le recunoasteam perfect pe cele din timpul travaliului. Da-i repede cu Scopantil cu NoSpa...imi zic: sa vezi ca nasc acasa...Pe la ora 6 mi-a trecut...dar am trecut prin niste spaime. Si tocmai cand ma bucuram si eu impreuna cu Simonette ca azi intram in sapt 36...(deci 35 implinite!!)

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitolul 71!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, randunici!!!

Pe mine m-a trezit randunoiul pe la 8.00 ca merge la sala, si eu asa de bine dormeam!!

Kya, Naty, in legatura cu cerceii, eu cu siguranta o sa-i pun din maternitate,cred ca asa-i mai bine, sa o faca cine se pricepe.
Am sondat piata, am cautat in cataloage, in bijuterii, si am ales un model tare dragut,care sa n-o supere pe bebelina, sunt asa mai rotujori, din aur galben stralucitor, combinat cu aur mat, si are si o pietricica mica.Abia astept sa-i cumpar!!!

Vreau sa va mai zic ca o simt pe beblina tot mai tare, e tot mai puternica, face niste chestii care ma uimesc, misca tot mai mult timp, bineinteles tot la ore fixe, cum a invatat-o maica-sa, si acuma il lasa si pe randunoi sa o vada si sa o simta, pana acuma cum aparea randunoiul ea se oprea. Ma topeste de drag!!!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata fetelor!

Ne-am trezit si noi si am baut lapticul cu nesquik, yam, yam.

Kya, n-am mai apucat aseara sa-ti zic, mi-a ocupat sotul locul la calculator si m-am culcat. Cel mai bine e sa-i pui cercelusi cu tortita, cum ziceai si tu aia cu surub o inteapa cand sta culcata, nici eu nu-i suport.

Naty, pai nici nu te mai lasa cu ata in maternitate, am vazut ca le punea direct cerecelusii si gata. Apoi trebuie sa-i rotesti de mai multe ori pe zi si sa-i dai cu o cremita.

Roxa, a intrat paranoia si in mine, ieri mi s-a parut ca parca nu a mai topait asa mult bebita . Stai in patut sa treaca contractiile. Eu, sincer, nici nu mai stiu cum erau

Noi ne ducem acum prin bricostore, vreau sa luam niste cutii de depozitare, azi e la rand camera lui Vlad, sa sortam jucariile si hainutele lui

Duminica placuta si revin si eu pe crenguta mai tarziu.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput