Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Roxana, tu unde il culci pe Cata acum, in tarc? Si pe Robertino il vei culca in patutul de lemn, nu?
Si eu am de la Vlad inca 2 lenjerii cu aparatori laterale si inca doua fara aparatori, plus mai multe cearceafuri de schimb. Pernuta i-am pus lui Vlad pe la 1 an jumate, cam pe-atunci mai dormea cu noi in pat cateodata, plangea noaptea si se invatase cu perna. Acum are una micuta si moale de la set-lenjerie din asta cu de toate.
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mihutza11 spune:
mersi Bubule! 
si despre det lichid si eu folosesc si il pun peste haine in cuva... bine aici masina de spalat e un pic altfel..
pupuri mii si sa aveti somn lin!
Mihaela
30+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
natynic spune:
Noapte buna, randunici, somn usor si lung!
naty 28+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Kya spune:
Na, ca n-am somn...Uf!
Bubu felicitari pentru curatenia in sifonier. Si eu trebuie sa fac o razie prin haine, care se va lasa cu pungi de haine pe care le voi da.
Eu pun detergentul lichid in compartimentul pentru detergent. Si cand vine apa, se duce si el. Initial aveam un dispozitiv special pentru gel, asemanator cu cel de la balsam. Adica nu curgea tot odata, doar cand il lua apa ca sa zic asa. Dar l-am pierdut.
Maine cred ca ma duc sa dau o raita pe la Ikea, sa cumpar salteluta. Si daca tot sunt acolo intru si la Careffour, ma uit de cadita, mai iau niste haine de bebi, ca nu i-am mai luat de mult. Soacra-mea imi tot spune ca o sa-i ia si ea, cica mi-a luat si cumnata-mea niste pungi. Foarte frumos, vor fi binevenite. Dar eu vreau sa ma asigur ca strictul ala pe care il consider eu necesar il am. Asa ele cumpara lucruri "dragute" dar nu neaparat utile...
Dupa ce stiu eu ca am tot ce-mi trebuie, in plus sa tot vina.
Apropos mamici de fetite: voi sunteti pro sau contra cercei? Si daca da, cand faceti gaurile? In maternitate, mai tarziu? Se mai practica metoda cu ata, ca pe vremea noastra, sau se pun direct cercelusii?
Kya
28+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Kya, deci merge si in compartimentul de dero...o sa incerc si eu gelul ala ca il am de ceva timp.
Sa-ti zic si eu, care n-am fete
, din cele vazute/auzite cel mai bine e sa-i pui in maternitate cercelusii. Chiar te intreaba asistentele. Le dai cerceii, ele ii dezinfecteaza, apoi ii fac gaurici si o iei acasa pe bebelina cu cercei. Mai tarziu e mai greu sa-i pui. Am si eu o nepotica si mai stiu si cu fetele cum e ![]()
Naty, Roxa, somn usor!
Mihutza, la voi e ziua acum...
Oana
26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Da, si eu asa ma gandeam ca iti face gaurile din maternitate. Cu cat e bebele mai mic e mai putin traumatizant.
Cumnata-mea s-a oferit ea sa-i cumpere cercelusii, numai ca ea ajunge in Romania de-abia prin iunie. Si sa tin fata asa, doar ca sa o astept pe ea...
Dar intre timp am gasit cerceii pe care i-a avut bunica mea cand era mica, apoi mama, apoi si eu. Sunt de aur, mititei si cu o floricica rosie cu alb. Zici ca-s de jucarie, asa mici si dulci sunt. Cu aia ma duc la maternitate, mai ales ca au o o istorie in spate. Si sunt cu tortita rotunda, deci nu se inteapa bebe in nimic.
Asa prin oras am vazut doar din cei cu surub. Cum Doamne iarta-ma cred ei ca aia sunt pentru bebelusi nu stiu. Nici macar eu nu pot sa dorm cu cercei cu surub, pentru ca inteapa. Dara-mi-te un bebeu...
Kya
28+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Kya si eu as vrea sa ii pun cercei cat mai repede, dar nu stiu cum se procedeaza aici, inca... dar o sa aflu eu cumva ![]()
Mihaela
30+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
ariel_7000 spune:

NU POT SA DORM!!!!!! sunt ca o bufnitza, ma dor picioarele si am arsuri 
alexutza 4 ani + si
27 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
natynic spune:
Pana aci mi-a fost...ma mai uit un pic la TV, v-am citit pe voi si poate am noroc sa adorm la loc; ca iar ma durea capul si al meu sforaie adaaaanc...
A, noi am avut disputa-al meu, ca ii face el gauri fetitei pt cercei, nimeni altcineva si-i pune ata. I-am zis, omule, in maternitate e ideal, copilul e mic si sensibilitatea dureroasa nu e dezvoltata, ii pune direct cercelul de aur si gata. offf...sunt multe avantaje in a avea un sot de 40 de ani, e matur, are experienta de viata, n-are capricii inutile si de regula numai incuiat nu e dar are niste idei fixe de-astea invechite de te lasa fara aer. In final a ramas ca "o sa mai vedem". Eu sa fac bine sa procur cerceii (si stiu ca gasesti greu cu tortita!) si...mai vedem ![]()
Roxana, nu bantui si tu ca fantoma pe crenguta? Poate ca nu, poate reusesti sa dormi...
naty 28+ cu
(Iulia Elena)
natynic spune:
Ia te uita cine-mi e tovarasa de suferinta...Ariel cea plina de patanii
naty 28+ cu
(Iulia Elena)