Va rog mult sa ma sfatuiti cum sa procedez daca sunt in CIC de un an de zile si as dori sa intru in campul muncii din nou, dar la alta companie decat cea la care lucram cand am intrat in concediu.
Care sunt pasii de urmat? Cu cat timp inainte trebuie sa anunt vechiul angajator? Trebuie sa imi dau demisia, este nevoie de preaviz? Trebuie sa anunt Serviciul de Asistenta Sociala, la cea de pe Hambarului cred ca a depus sotul actele? Daca da, de ce hartii am nevoie si cand ar trebui anuntati?
Va rog mult, cei ce ati mai trecut prin asta sau cunoscatorii din domeniu, spuneti-mi va rog detaliat ce pasi trebuie urmati.
Buna,
eu am facut la vechiul loc de munca o cerere de revenire in activitate, apoi in aceiasi zi am solicitat demisia cu acordul partilor. Am luat nr de inregistrare de la secretariat si in aceiasi zi mi-am facut contract la actualul loc de munca. Apoi am dus la noul loc de munca o adeverinta in care am scris ca am beneficiat de CIC cf legii...nr si ca de la data de...sunt angajata la firma x. Cu adeverinta si decizia de intrare in CIC (care a venit prin posta), copie dupa certificatul de nastere al copilului m-am dus acolo unde am depus dosarul CIC si am depus dosarul pt stimulent. Cam asta a fost tot.
Bafta!
Merci mult Gio
Te rog mult, lamureste-ma cu adeverinta. Cine trebuie sa o elibereze,vechea firma? Scuza-ma, dar nu am inteles.