Produs retras de pe piata ...
am gasit stirea intamplator pe net...
poate folositi careva asa ceva la bebe...
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-2209645-produs_alimentar_pentru_bebelusi_retras_piata.htm
Raspunsuri
herra spune:
multumim; daca puneau si o poza era mai bine; "bebe" e marca produsului, nu?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
nicopuscasu spune:
Nici eu n-am inteles despre ce produs este vorba....poate ne lamanureste cineva si pe noi
Alexa Ioana spune:
am tot "sapat" pe net, da' nu am gasit informatii suplimentare...
ce prostie...
mai caut... daca aflu ceva, va zic...
e absurd... fiind vorba de alimente pentru bebelusi, ar trebui sa se spuna clar... sa conteze mai mult sanatatea copiilor decat problemele de marketing si imagine...
miki68 spune:
Poate va foloseste sa stiti ca produsul e din Slovenia. Asa poate il identificati mai usor. Cititi www.adevarul.ro/articole/cereale-pentru-copii-retrase-de-pe-piata/338275" target="_blank">aici
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Guestus spune:
Da cum nimeni nu stie care e produsul....nu mai bine retragem piata? Face cineva de aici o cerere la OPC sau la cei ce se ocupa cu asta.
Vivela spune:
In Billa am vazut chiar astazi produse pt copii, importate din Slovenia, langa borcanelele Hipp, Nestle... Sunt tot borcanele, distribuite sub denumirea Clever (marca de la Billa), costa in jur de 2 lei (1,9 lei, parca).
Nu stiu daca despre aceste borcanele e vorba, dar sunt tot din Slovenia. Eu nu as fi cumparat oricum asa ceva, nu mi-au inspirat deloc incredere .
Poate ma insel, ma gandesc ca daca au fost retrase de la vanzare n-ar fi trebuit sa le mai gasim la vanzare.
Oricum, ochii mari cand cumparati!
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
bulinuta27 spune:
Cereale BEBE -cereale cu mar...eu am vazut firma asta...e imposibil sa nu o vedeti si voi...eu asta am dedus din articolul din ziar
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
miki68 spune:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/392285/Cereale%2Btoxice%2Bpentru%250D%250Abebelu%25C5%259Fi%252C%2B%25C3%25AEn%2Bmagazine/" target="_blank">Cititi articolul care va lamureste
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei