SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Daaa...stiu ca ma asteapta niste bice!
Abia astept ziua de miercuri, sa ma cantaresc sa vedem care-i situatia!

Aida - Multa bafta la ziua de apa! Poate o s-o incerc si eu, dar mai incolo!
Deocamdata sunt la faza II din dieta!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Of , ca pe mine nu ma atrage ziua aia de apa , dar din cauza stationarilor am renuntat la dieta de atatea ori ... asa ca daca nici maine nu se schimba ceva trebuie macar sa incerc ziua aia de apa.
Mai vedem pana maine , macar bine ca nu ma mai simt rau doar trista si plictisita...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aida, ceai de-ala de slabit- Naturavit plantutze - bei? cate cani pe zi? Si inca 2 litri d elichide pe langa bei??? daca NU, bataie, ca te chinui degeaba!!!
Daca da, nasol. Dar nu cred ca e da raspunsul.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
De azi si eu la dieta. Doar ca am uitat dimineata sa vad ce zice cintaru, da las ca miine va zic.
Deci pe azi am doar apa la activ ca nu amreusit sami iau ceva fructe, le iau in timpul mesei.
Aida eu nu iti dau voie sa fii trista, cei cu vorba asta?
April aici sunt!! Si pe baricade de azi.
Felicitari ca in we nu ati dat iama tare in nepermise, se vede efectul moralei de lunea trecuta.
Aida las mai ca nui nimic daca stationezi, stii tu ca la un anumit punct e critic si stationezi o perioada, dar tre sa ai rabdare trece el si timpul ista.
O zi buna si fara tentatii (am de lucru pina cad).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Bey, io cred ca pluteste ceva in aer; ca mai am un pic si intru in depresie.

Bine, eu tot pun pe seama vremii starile astea nashpa, ca sunt o fiinta solara si iarna nu imi place deloc-doar atunci cand ninge si eventual in primele zile dupa.

Ieri in ditai aglomeratia din Mall am experimentat niste stari f nashpa-pe care le-am mai avut intr-o perioada f stresanta: la inceput simteam doar cum ma enervez, de atata lume disperata, toale aruncate pe jos cozi la cabina de proba, cozi la casa, etc, dupa care m-a luat o ameteala si niste palpitatii de efectiv imi venea sa o iau la fuga de acolo.

Asa ca aseara m-am dus la farmacie si mi-am luat niste pliculete de MagneB6-se dizolva in apa - si azi parca e mai bine.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Eu beau 3 litri /zi sigur.
Ceaiul de la Naturavit il beau seara doar cand mananc foarte mult (din permise) si beau 700-800ml.

Nu stiu ce sa zic , dar cum zicea si doroti , stationarea nu e un motiv sa renunt iar la dieta ... si cu ziua de apa sa mai astept
Deci nu renunt ... si vad maine ce va mai fi

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Doroti -pup fata ambitioasa!

Aida, foarte bine, asa te vreau! oricum , sa stii ca dupa o perioada de stationare acul se duce in jos, imposibil sa ramana ancorat intr-un punct daca esti perseverenta.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Maaaaai, dar stiu ca ati scris! Noroc cu o intalnire de a mea blocata prin trafic, ca am reusit sa va ajung din urma.

Raportez si eu un week-end fara abateri majore- am mai scapat prin niste cas fara sare si mi-am mai lins degetele cand am pregatit o rulada pentru ai mei, dar per ansamblu, ok....

Sper sa mai prind un pic de timp mai tarziu, sa va iau la rand....deocamdata pentru Manu!

Aaaaa, si am vazut ca Aida are de gand sa treaca pe apa.Hmmmm, sigur functioneaza? Ca platoul ala intervine cand organismul crede ca-l infometam, asa ca intra in stand-by. Eu in locul tau as face-o lata cu vreo 2 gratare mari, ca sa-i transmit mesajul ca nu moare de foame, sa puna mana sa lucreze!

Mergi la inceput

Ralumat pai tocmai asta e chestia , ca eu am bagat permise in nesimtire si clar nu am murit de foame si cu toate aste a si cu tot ceaiul meu si iesitul afara nu vrea sa se duca in jos.
Chestia e ca nici pe mine nu ma indeamna sa tin ziua de apa ca e f greu si mai asta imi trebuie la depresia care o simt ca se apropie.

anda tu te mai bagi pe aici?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pranzul zilei: masline cu iaurt.Am gasit cu 0.1% grasime, dar acuma taman am papat cu 0.5% grasime, de la PacoFit. Foooarte bun!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput