SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 4
Noki_Lara spune:
Mneatza...
Hai sa va povestesc agonia curei mele de slabire: slabesc de rup in zilele in care am fost la serviciu. Mult, nene. Cu n ceaiuri pe zi etc. ieir am stata casa si seara am cam papat. Concluzia cantarului de dimineata asta: plus un kil...sa mor de oftica, nu alta.
Apoi stau si analizez situatia si ma gandesc ca NU am facut bine saptamana asta. Am mancat extrem d eputin - nu imi era foame, ce-i drept si nici nu aveam ce, ca eram la serviciu...
Dar NU e ok s afac asa, ca dupa ce voi termina cura voi pune pe mine de voi rupe. Cred ca o sa pap mai mult de acuma - din cele permise, normal, ca sa fie mai realista treaba.
Sunt taaare curioasa cum va arata primul meu raport.
Asa...mi-am facut si io testul cu greutatea ideala: 62 de kile. O stiam deja. LA 62 de kile chiara arat bine.Dar io acuma vreau 60!!!!Sa vedem daca voi reusi...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Isa_Cris spune:
Buna dimineata fetele!...la mine nu e prea buna...e greeeeu dupa !
Ma puteti certa...dar nu prea tare...ca e dimineata!
Am gustat ieri si din interzise, si ....putin tort si...sampanie de la nepotel! Totusi, am rezistat bine...ma asteptam sa cedez rau de tot in fata atator mancaruri! Eu sunt multumita...mai ales ca am baut si 2 l de apa minerala si m-am topait de curgeau apele pe mine!
Daca cumva am pus ceva pe mine ieri...o sa recuperez zilele astea...nu ma dau batuta sub nici o forma! Mai ales ca, persoane care nu m-au vazut de mai mult de o sapt- doua au si sesizat ca am slabit! ...Eram tare mandra!!!
Eu va doresc o zi buna...si daca vreti sa-mi dati na na la fundulet...sunteti invitatele mele!
Noi doi...
Mercedes spune:
Buna dimineata ambitioaselor!
Eu merg incet incet spre telul meu , deocamdata n am intrat in interzise si sper sa ma mentin asa.
aida- nu stiu daca ti am spus dar eu anul trecut am facut si ceva masaj celulitic eu zic ca ajuta cel putin la inceput sa ti descompuna grasimea de pe burta( eu acolo aveam mult mult si degeaba faceam cure ca ramaneam cu burta mare). Eu zic ca daca ai timpul necesar de doua ori pe saptamana ti ar fi sufient.
Bafta la toate fetele si spor la slabit!
O intrebare sucul de rosii e ok si clementine sunt ok?
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela!!
Io-s tare mandra de mine: am trecut cu brio peste week-end, fara abateri!!!ma rog, in afara de cartofii prajitit de sambata, care v-am zis io ca nu-i considera abatere majora, ca tot la legumoase ii bag!!!
Suc de rosii io zic ca e ok, idem si clementinele.
Dar la etapa a 2-a, pe care o incep azi, avem voie lapte degresat, deci implicit si iaurt cu 0.1% grasime, nu?????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mercedes spune:
Noki- pai daca tu gasesti iaurt cu 0 % ia din ala ca eu n am gasit nici in ungaria ( m am aprovizionat acum cu iaurt de 0.1% si pt. urmatoarea saptamana care la mine incepe de joi incolo).
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaa!
a trecut si weekendul asta,cu dieta am stat mai bine ca weekendul trecut, adica nu am consemnat abateri majore. Io sunt deja in perioada II , asa ca ma satur. Zic ca nu au fost abateri majore ca am mancat niste peste la cuptor, gatit de soaccra-mea cu diverse, nu stiu daca sa zic ca intra la interzise sau nu-din cauza modului de preparare.
Doar ca sunt in perioada aceea a lunii si ma simt cam ciudat.
Bagat si o tura de shopping in Plazza, unde iesise oricum tot Bucurestiul -sau cel putin juma -la cumparaturi. De aglomeratie si de nervi nu mi-a placut mai nimik.
Continui cu ceaiul si revin
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
sivma spune:
Buna dimineata dragele mele!
Am revenit si eu cu raportul: azi, dupa o saptamana, -2kg!!!!
Poate ca nu e spectaculos dar e mai bine decat lunea trecuta. Sunt in continuare la fructe si legume...deci merg pe varianta lunga. Nu mi se pare foarte greu, imi fac tot timpul supa crema de legume care e preferata mea. Bine ca merge! Ca si greseala recunosc faptul ca nu am baut suficient. Sunt sigura ca as fi avut rezultate mai bune.
Fug acum la copil(putin mucit si bazait) dar nu inainte de a va pupa si a va ura spor la slabit.
Manuela
aidaciolac spune:
'eata si io!
Eu sunt la a 2-a zi de stationare si daca maine dimineata o sa fie tot asa , marti incerc ziua de apa ... incerc pt ca nu stiu daca sunt in stare sa o tin.
Fac cu nervii...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Silvana, welcome back !
Manuela, super inceput .
Modific si tabelul, deocamdata nu m-am trezit bine; cica la 12 tre sa o iau si din loc, sper sa se contramandeze, ca n-am chef azi...
Isa, vezi ca te altoieste Aida acusica, mai ales ca e cu capsa pusa
O astept pe Doroti: hai dragutzo, ce faci? hai ca te asteptam sa ne uimesti
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
Ai dreptate ... Doroteso treci la apel ca ai balotat destul prin interzise ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune