SUPERDIETA *14* - EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 12
Brigit spune:
Pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- e party fetelor!
a schimbat Aida prefixul, nici nu imi mai amintesc de cand astept momentul asta!!!!!!!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Violetik spune:
'Neatza!!!
Vai, ce gradina plina de flori 
Felicitari fetelor!!!
Deci se poate a? 
Tineti-o tot asa, nu va lasati prada tentatiilor. Sa tinem piept si sa continuam lupta cu kg! 
Spor la slabit!
Brigit spune:
Isa, ca bine zici de tabel. Incerc cat de cat sa il mentin in ordine, nu strica sa va aruncati cate un ochi de control. sa vedeti daca ce apare e ce ati raportat![]()
Deci pentru inscriere, pls trimiteti urmatoarele date:
- greutate initiala
- inaltime
- data inceperii
- greutatea la care doriti sa ajungeti
Si la raport am eu o mare rugaminte, scrieti greutatea la care ati ajuns si eventual diferenta de kg de saptamana precedenta, ca sa imi fie cat de cat mai usor sa pun datele corect in tabel.
Criss, am inteles ca o iei da capo. Sa ne zici data de incepere si greutatea.
APRIL
Noki_Lara spune:
Aida, pui mic si amarat, felicitari pentru schimbarea prefixului!! Acuma de ce mai esti deprimata? E ceva cu Emma? Sper ca nu.
April- 2 chestii: 1. de ce m-ai trecut la W2? Ca practic asta a fost raportul meu dupa PRIMA saptamana. Ma rog, primele 9 zile....dar nu trebuia sa-l treci la W1? ca io am inceput la o saptamana dupa voi.
2. ai putea coafa putintel tabelul, in sensul de a fi datele unele sub altele, frumos, asa, sa putem urmari mai bine. Ca acuma e cam haotic cu punctele alea...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Noki, punctual, asa ca tine:
1. din aiureala; il modific acu
2. cu aranjatu nu prea le am , de fapt intregul tabel e creatia lui Doroti, dupa care am completat io pana l-am defazat de tot; te oferi sa deschizi urmatorul next capitol si sa il coafezi daca te pricepi?
APRIL
Noki_Lara spune:
Aprilule, nu ma bag la deschis capitole, ca mi se pare complicat,
desi sunt o destul de fina cunoscatoare in ale PC-ului..Cred ca e lene mascata in nestiinta, dar psssst, sa nu mai zici la nimeni!![]()
Dar daca-mi dai parola, editez io listuta.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Brigit spune:
Noki, pai io initial credeam ca lista aia o rezolv cu un excel, ceva ; pe naiba, e cam complicata treaba.
Da-i pe primul mesaj din topic reply with quote, sa vezi cum arata harababura in spate si daca oferta de mofificare listuta ramane valabila, pe bune daca nu iti dau si parola!
APRIL
Noki_Lara spune:
Aprilule...horror!!! Zau daca nu m-a luat cu ameteala. DAR apoi am luat o gura maaare de ceai si mi-am fcaut curaj. poate-poate o mai reamenajez putintel. Baga pe PM parola.Sa vedem ce iese.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
Brigit spune:
Gata Noki-bagat PM!
cred ca ti-am dat de lucru pentru vreo ora, cam asa
deci daca Noki nu mai scrie, va dati seama ce face: tabele-tabelase!
timp in care mai injura pantre dinti pa una April 
APRIL
Noki_Lara spune:
Aprilule, ceva nu e ok...de unde se editeaza prima postare, aia cu tabelul?? Ca nu are iconita de EDit. Cred ca e din cauza faptului ca TU, ca membra, nu o ai setata - aceasta iconita zic, de la Profil, cred... si asta se resfrange asupra subiectului cu totul, pentru ca TU l-ai deschis.
Am dreptate sau bat campii?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah