Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
laurici prin posta nu se poate sa trimiti/primesti carutul...iti spun pentru ca eu tocmai m-am interesat la ofociul postal de langa mine...si pana la urma l-am trimis printr-o firma de curierat rapid, a ajuns in mai putin de 24 de ore cu un pret f bun zic eu, iti trimit pe pm numele firmei si pretul
ruxi acum mai si tuseste dar speram sa-i treaca...este de la mucisori fiindca nus tie sa sufle si-i ajung in gat
va pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare minunatelor,

Dodolica,multam'!O fo tare fain aseara cu toyotisti...ne-am adunat aproape cu totii si sa te ti povesti si aventuri toyotiste...
In martie se face intalneala nationala,adica vin toyotisti din toata tara,care vrea si doreste,undeva intre Sighisoara si Medias,locatia este la Hanul Dracului...e super fain in zona si destul de bun din punct de vedere al platii...Nu stiu cum sa-l conving pe al meu sa mergem si noi...
Ce face Bogdanelu'?I-a trecu tusea?
Esme,bine ai revenit!Hai ca m-am distrat cu miscatoarea micuta din burtica...Cred ca e o chestie generalizata,ca toti fac asa.Luana cel putin cred ca facea salturi extreme,ca mi se misca burta de ma durea si numai Marius o linistea,pe bune.Cum punea Marius palma pe iesitura....se facea liniste,cum lua palma in 30 secunde maxim,o lua burta intr-o parte in niste salturi de ma dezechilibram.Si acum cum crezi ca este?Doar ta-su e cel ce o linisteste,deh!e club privat...eu pot sa tip pana imi scuip amigdalele...
Multumesc pentru felicitari!Maine e olimpiada faza pe oras,la mate.Vreau sa zic ca incepand de marti copilu' o fo doar sporadic la scoala,ora de mate si atat,ca doamna de mate l-a invoit de la ore,sa stea acasa si sa munceasca.Asa ca baiatu' a bagat ca MIG-ul pe pista,din Gazeta Matematica si foste olimpiade,la greu...Pe cele care i le-a dat doamna le-a terminat deja si a inceput singur din alta culegere.Cu mentiunea,sa-ti spun eu cum o fo,ca e branza buna in burduf de caine:flacaul a considerat ca cele doua ore de pregatire cu profa la scoala sunt suficiente pentru TM MATE ,asa ca acasa n-a lucrat absolut nimic,nici macar nu a fost curios sa rasfoiasca un manual sau o culegere...si,stupoare,cand a iesit de la concurs,printre ultimii,avea o fata de ziceai ca l-a casapit careva,statea sa planga,dezamagit de numa'..."nah,baiete,cum o fo?"Mama,a fost asa de greu,am si gresit si pe urma am recorectat,la aia am facut asa,dar trebuia sa fiu atent..."ca nu stiu ce si nu stiu cum...I-am zis:"vezi ce inseamna sa faci pe smecheru',ca e usor,tu sti si sa nu studiezi,sa muncesti extra?Credeai ca doua ore cu doamna sunt gata si ai luat locul I?Uite ca nu e chiar asa".Nici el nu credea ca va lua ceva si era socat cand l-au strigat la mentiune.Probabil ca intamplarea asta la ambitionat,cum spui si tu si ,poti sa ma certi,dar l-am parat la profa lui de mate si i-am zis ca a frecat menta acasa si sa-i dea de lucru...asa ca am impresia ca si de rusine munceste acum.Profa i-a spus de fata cu mine ca nici nu concepe sa nu-l vada la faza nationala...
Ca recompense...nici n-as sti cum sa-l recompensez,caci el cam zilnic ce cere i se da...Se apropie,oricum,ziua lui de nastere si isi scoate parleala atunci,ca isi doreste un Play Station portabil(si e numai vreo 300 de euro,dar...ma rog)si ne tot gandim sa-i facem bucuria.
Gata ca m-am intins ca placinta...Te pup si sa fiti sanatosi!
Adriana...nu-ti face dragule nime' statuie...Sa ai spor la toate si weekend linistit!
Monica,pupici si voua si sanatate la Ruxi!Cum e acasa?
Laurici,gata cu examenul?Pai se percepe taxa la kg si nu se accepta mai mult de 10 kg prin posta romana.Bafta!

Dragelor,va pup...mai vorbim.Pana una alta sa aveti week end super!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ano te-ai scos cu PSP-ul si alex al nostru a vrut acum ceva timp si a trebuit sa se execute tati
si pe tine si pe copilashi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, stiu cu statuia, dar sunt termene limita si daca nu le depun ma paste amenda.si asa alea de la itm si pt o zi de intarziere stramba din nas.si dupa aia agentii pe mine dau vina.si asa au luat amenda din cauza mea.ce sa fac.m-oi linisti si eu candva.bafta la olimpiada.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

adriana, spor la treburi sa termini la timp

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Minunatelor va dores de pe acum un WK cat mai placut .
intregul .
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

multmumim la fel gabi
ce repede treece saptamana...pfiu
eu am adormit copilashii si vad ca ruxi s-a mai potolit din tuse...dar cand o apuca...e vai de ea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Buna dimineatza minunatelor.
Inainte sa ma apuc de am intrat sa va salut, si sa va doresc o zi perfecta de la Ct.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

toate scorpiutele, cam linsite pe-aici pe la noi we asta
noi am avut o naopte grea, ruxitza s-a simtit tare rau azi noapte, credeam din mionut in minut ca am sa chem salvarea...si astazi cand s-a trezit a zis ca este ok...si situatia ei a fost destuld e bunicica...dar sa vedem cum o sa fie la noapte...
va pe toate
we placut in continuare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monicasa aveti o noapte linistita iar Ruxi sa se odihneasca si voi la fel.
te toti .
intregul al minunatelor.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput