Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

laurici bafta in continuare, hai ca parca vad ca ne anunti ca iei si bursa
nina, si aici este mult mai frig decat ieri...ca drept dovada ca ruxi astazi s-a trezit cu nasul curgand...deocamdata doar atat...si nu sufla sper sa nu evolueze nasol si spor la facut clatite

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata minunatelor.
Monica multa sanatate pt toti si lui Ruxi sa-ai revina cat mai repede.Stim cum e cu nesuflutul nasuluiabia acum am inceput sa priceapa cum se facedar mai e pana o si face cum trebuie.
Nina Bogdan nu face febra de accea imi permit sa stau si la pc caci altfel pazeam "cupil"
Mira tie si picilor;
intregul ,multa sanatate.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Inca o zi de munca....dar azi si maine si poimaine o sa ne tot intalnim cu persoane simpatice,ca azi e intalneala toyotistilor din Timisoara,maine ma vad cu forumistele de aici din Timisoara,iar sambata mergem la o zi de nastere,la oamenii unde am petrecut revelionul(daca v-ati uitat la poze,la nenea ala de se chinuia sa scoata dopul sticlei de vin cu patentul).Asa ca pot spune ca nici n-am sa simt zilele astea de secretariat,cu gandul la intalneli,pai nu?

Lauriciule,tin pumnii sa resuseti si bafta maxima!

Dragelor,sa aveti o zi excelenta si va pup!Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Buna dragelor si de la noi.
Monica a ajuns pachetul azi.
Ana distractie placuta .
Nina,Mira,Laurici,Adriana....sper ca sunteti bine, de la noi si multa sanatate.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

in sfarsit a venit si randul forumului. aseara tarziu, mai precis azi noapte, am ajuns din Olanda. De dimineata am avut o sedinta la care am intarziat din cauza ca am dormit ceva mai mult. Nu am avut nici cel mai mic stres din cauza intarziatului desi unul ditnre sefi s-a facut foc si para. Cum pe asta il ignor de regula, am facut si acum acelasi lucru :) La amiaz am fost la inot, deja imi lipsea, ca de cand cu cursul asta nu am mai ajuns la balta. Azi mi-a mers muuult mai bine in apa, asa ca la un moment dat am reusit sa fac 20 de lungimi fara oprire si acum ma simt senzational. Miscatoarea din burta, misca , la modul celk mai serios si face misto de mine la greu (probabil a invatat de la cristi, inca de pe acum). Cand pun mana pe burta sa o simt din exterior adios miscari, liniste de si musca s-aude iau mana de pe burta si in secunda doi incepe agitatia. E ca pe vremea aia cand copii fiind trebuia sa dormim si defapt radeam intr-una, cum ieseau parintii de la ei din camera si veneau spre a noastra, cum taceam malc, cand plecau inapoi o luam de la capat...hmmm...defapt de la mine o fi invatat, imi citeste memoriile

Ana iti dai seama ca daca nu eram in Olanda iti scriam instant, asa m-a atentionat Elena noastra FELICITARI!!! Nu, nu conteaza ca acum nu e primul, va fi la momentul potrivit. matematica e dificila si faptul ca esti printre premianti e lucru mare de care nu multi se pot bucura!!! Din experienta mea zic ca totdeauna am facut mai bine dupa cate un premiu cand am fost felicitata (indiferent ce premiu a fost) si apoi incurajata, cu "data viitoare va fi mai bine, uite ti-am cumparat o noua culegere si caiete si creioane noi." Cum la vremea aia nu erau prea pline librariile de creioane misti si caiete misto, dintr-un motiv sau altul un caiet de calitate superioara si niste creioane si carioci bune ma faceau sa fac mai cu drag probleme. La fel si culegerile in care aveam voie sa scriu Apropo de asta ca ti-a pus Nina cu numarul de probleme...eu faceam 100 pe zi, ani la rand, dar nu am habar intr-adevar de unde se gaseau asa multe. Stiu insa ca aveam foarte multe copiate pe foi, o gramada dactilografiate, copiate cu indigo (bietii ai mei cat au umblat sa fac rost de chestii noi). Si ca sa inchei cu Ana, felicit inca o data baiatul, eu cred ca e o realizare superba si tin pumnii pentru viitoarea competitie!!!

Mira ce o fi, o fi binevenit...da tot vreu fata, hihihi, pariez ca daca luni imi zice ala ca e baiat o sa fiu in al noualea cer, dar azi e tot fata
dolce bafta in continuare!!!

va pup dragelor,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, sunt aici, va citesc pe fuga.nu am timp nici sa respir.numai in controale si termene limita o tin.maine trebuie sa depun o alta declaratie si nici macar nu m-am apucat.sper sa-mi tina fata pe care o cunosc niste numere si sa le duc luni.ca altfel sunt terminata.mai am si saptamana viitoare un sut si ma mai linistesc un pic, nu mult ca nu ne lasa astia.
nu scriu in parte ca nu am timp.am avut si calculatorul stricat ca am zis ca pierd iar datele si am zis ca ma las de meserie daca mi se mai strica acasa si vand tot si ma mut pe la indieni pe acolo unde nu sunt facturi si termene limita..
va pup pe toate.maine nici atat nu cred ca intru.o astept pe mama pe la mine.asa ca va doresc un we minunat si sanatate multa.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna scorpiutelor,
toata lumea vad ca-i "prinsa" in perioada asta...o fii de vina zodia
gabi ma bucur din suflet ca a a juns cu bine pachetul
noi suntem relativ bine, ruxi continua cu mucisorii dar speram sa-i treaca
pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Neatza fete!

Va multumesc din suflet pt sustinere si urari!!! Toate sunteti niste bomboane!

Fetlor vreau si eu sa stiu cam cit m-ar costa sa primesc prin posta un carut de bebe din Constanta???
Constanta - Bucuresti

Se plateste pe kg???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

laura, eu asa stiu, ca pe kg

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Buna dimineata minunatelor,
Laura la kg stiu si eu ca se trimit .
intregul .
Doamne ajuta!