Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, da' are de unde face 170 de probleme/sapt. ?
Bafta la gasit o masina de spalat exact asa cum va trebuie !
Mira, tu nu le dai nici un antitermic daca temp. nu depaseste 38, 5 ?
Aici, daca este un pic peste 37, deja li se da antitermice, micutilor.
Pisicuta, te asteptam cu vesti bune, maine, fara conjuctivita !
Gabi, ce harnicuta ai fost !
Monica, cum a fost plimbarica ?
La noi....a plecat, soarele, deja.
O zi cat mai faina, in continuare, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Pisicuta, hai ca se face bine repede...sanatate multa
nina, cred si eu ca-i mai bine pentru kiki cu verisoara acasa lasa-le ca se distreaza...iti dai seama... si numai bine
mira, multa sanatate copilashilor
gabi si voua numai bine
noi am fost la plimbarica, ne-am mai intalnit cu o mamica de aici de pe forum {dory si fetitza ei) am stat in parc, am umblat nitel prin magazine si uite-asa a trecut timpui...acum vor din nou afara
eu nu mai ies ca fac o prajiturica
va pe toate
sa aveti o seara placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina in general incerc sa nu le dau antitermice daca nu au febra prea mare. Febra e o reactie de aparare a organismului, numai daca e mare e periculoasa. Seara daca au peste 38 poate le dau ca sa doarma si ei si eu linistiti, dar altfel nu.
....Nu vreau sa supar pe nimeni dar in Ro se da mult prea repede antibiotic. In cazul infectiilor virale nu are nici un efect, e egal cu apa de ploaie, plus ca se obisnuieste organismul si atunci cand e mai grav nu mai actioneaza. Majoritatea sunt infectii virale abia cand se complica sunt bacteriene, adica dupa 5-7 zile.
Recunosc ca aici pe de alta parte parca se asteapta cateodata prea mult pana sa se dea..........nici nu stii cum e mai bine. Pediatrul copiilor mei, si nu numai el probabil, le face o analiza pe loc din degetel (leucocite, eritrocite....) care arata daca e infectie virala sau bacteriana. In functie de rezultat da sau nu antibiotic....................din pacate in Ro probabil va mai dura ceva pana medicii vor aveea asa ceva in cabinete.
Ana am uitat sa te felicit pentru premiantul tau. Bravo....sa o tina tot asa!!

Asta seara le-am facut la teroristii mei clatite. David e mare amator, ar fi fost in stare sa le manace pe toate numai el. Daria a lins de pe una ciocolata si gata, iar pitit al mic a mancat vreo 3 cu ciocolata si....keciup.
Monica ce praji buna faci??.........intr-o zi am furat de la tine cateva retete. Le-am facut covrigi.................nu i-a mancat nimeni, m-am osparat eu cu ei. Ce a ramas sunt pentru ratele de pe lac. Si erau asa de buni............Selin a gustat unu a zis "ata nu bunnnnnn"
David a dat azi comanda de o praji care le-am facut-o saptamana trecuta brownie cu pireu de castane. Cat a fost nu i-a trebuit acum ca s-a terminat ar manca!.

V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira, eu azi am facut o prajitura cu crema de branza si mure congelate, nici ai mei copilashi nu mananca decat asa de pofta dar no problem ca mananc eu, tati si ai mei
numai bine si multa sanatate piticutilor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mira,multumesc de felicitari!Eu nu am talente culinare cu prajituri,in schimb suntem si noi innebuniti dupa clatite,umplute cu gem,fineti,chiar si cu branza dulce cu stafide....Mi-ai dat idee sa fac si eu.
Ninocika....are de ales?trebuie sa munceasca daca vrea sa reuseasca...ca sunt 140,170,200 sau 1000...trebuie sa puna osul la treaba.Nu il pun sa mearga la munca,ce cere,in limita posibilitatilor,i se da si ofera,nu face nimic altceva in casa...singura lui obligatie fata de noi este sa invete.I-am dat de tzshpe mii de ori exemple si de la reportajele tv,cu copiii saraci ,fara posibilitati materiale si care sunt premianti.L-am intrebat daca asa ceva l-ar stimula sa invete si a recunoscut ca nu....Deci,ca sa nu ma mai lungesc,atat vreme cat i se ofera conditii optime,nu moare de foame ,de frig,de sete...nu il bate nimeni,nu il maltrateaza nimeni...ca il certam,asta este!....nu vad ce altceva ar trebui sa faca decat sa invete...Sunt prea absurda?Si sa nu te gandesti ca nu are timp si de distractie....are mai mult decat suficient:sambata si duminica nu are voie nici sa atinga caietele sau manualele,nu-l lasa Marius.Face ce vrea.Oriunde mergem il luam cu noi,exceptie cand nu vrea el sa mearga si prefera sa faca altceva.Gata...ca m-am aberat destul.Pentru azi sta acasa,l-a invoit doamna de matematica de la ore,i-a dat de lucru o cisterna de exercitii si probleme date in alti ani la olimpiade,caci sambata e olimpiada de mate pe oras....si omu' participa.

Asa,gata...aseara am cumparat masinica de spalat...Candy Hoover...merge brici,e atat de silentioasa ca stateam ca prostii si ne uitam la ea daca merge.Singura chestie enervanta e ca trebuie stat mult ca sa poti deschide usa...ma seaca asta si nici nu se poate anula trebsoara asta,ca e electronica si da eroare masina la programare.

Cam asta.

Monica,Dodo,Adriana,Pisicuta,Georgi,Lauriciu,Esme,Lory si toate celelalte scorpiute....va pup cu drag si cum am liber vin sa va citesc!O zi buna sa aveti si sanatate maxima!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Buna scorpiutelor,
ana sa stapaniti sanatosi masinutza de spalat
noi suntem bine, putin tristi astia mici fiindca nu e vreme de plimbarica pe-afara insa ne gasim noi alte activitati
va pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O zi minunata sa aveti!
La Ct bate vaaantul .
Ana sa stapaniti sanatosi masina de spalata.
Noi azi am inceput cu siropul de muguri de pin caci a inceput sa "behaie" putin ,tot ii mai curge nasul dar asta ma bucura caci nu coboara raceala.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica,multumesc!Si cam cu ce va indeletnici voi cand nu e timp de plimbareala?
Dodo,multumesc!Si insanatosire grabnica lui Bogdanel!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunate scorpiutze !
Ana, felicitari pt. masina de spalat ! Sa o folositi sanatosi !
Inteleg cum sta treaba cu matematica pentru Alex, ca tot asta ii explic si eu nepoatei mai mari, Medeea, ca alta treaba nu are, decat sa invete. Tot timpul trebuie impinsa de la spate sa se ocupe de ce are pt. scoala. Daca s-ar putea, ar sta numai pe langa cei mari.
Sa lucreze in plus....nici gand, ca atat se lungeste cu ce are pt. scoala, ca nu-i mai ramane timp si pt. exercitii in plus.
Si nu stiu cum se face, dar tot timpul greselile la teste sunt din neatentie, nu ca nu ar fi stiut. Si cand vad ce teste se dau in ziua de azi la scoala.....mult mai usoare ca pe vremea noastra. Sunt teste grila. Alegi doar raspunsul corect.
Dar cu perseverenta si rabdare, sper sa devina si ea, mai constiincioasa.
Mira, exact asa este situatia, cum ai descris-o. Aici se da prea usor antibiotic, iar dincolo, se intervine parca prea tarziu.
Pisicutza, cum e Vlad ? Cred ca esti acasa, in medical, de n-ai aparut, azi . Insanatosire grabnica lui Vlad !
Monica, la noi a nins azi-noapte si azi dimineata. Revine frigul, dupa cate s-a anuntat. Poate veti mai prinde ninsoare si zapada si voi, in Bucuresti.
Gabi, cat timp nu face febra, e bine. Bodoganelul !
Fetelor, mi-ati facut o pofta de clatite.... Maine va anunt ca am facut si noi.
O zi cat mai faina in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fete va pup!

Eu sunt inca in "focuri"

Azi am avut un examen destul de greu... sper sa iau un 5

A fost sinteza si am scris cite putin la fiecare subiect.

va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput