Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna minunatelor,
va pe toate si va doresc o Duminica placuta
noi am fost la o intalneala cu fetele din apropiere, acum incerc sa adomr piticii si sa fug de-acasa cu sotul intr-o vizita

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Monica ! Felicitari, ai castigat din nou la concursul cu sunetul !
Chiar ai o ureche fina si nu e de mirare, o data ce ai si ureche muzicala !
O duminica placuta in continuare !
Mira, asteptam poze de pe partie !
Insanatosire grabnica nepotelei tale !
Gabi, voi ce faceti ?
Noi o avem in vizita pe mama soacra. Jucam carti, ascultam muzica, rontzaim seminte...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica felicitari pt ca ai castigat din nou concursul.
M-a vizitat si pe mine trifouiul de mai multe ori ieri pt prima data am deschis si nu am auzit nik.Dar la mine in casa pe langa tv,aeroteme si calculatorul fac "sunete"Sincere felicitari inca odata
Nina noi am fost pana la supermarket,prin parc.Aici e atat de frumos caci numai vroia copilul in casa
O zi frumoasa in continuare.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

multumesc fetelor nici mie nu-mi venea sa cred mai ales ca de cand venisem in ro nu ma mai vizitase trifosiashul de aproape 1 luna de zile...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

neatza scorpiutelor pe toate, pe unde sunteti?
noi o asteptam pe bunica mea de la tara(s-a dus tata dupa ea sa o aduca) astia mici sunt in culmea fericirii, abia asteapta...cel mai rau este ca ei cred ca o sa le aduca macar o pisica din cele 4 cu ea daca nu chiar toate animalutele din curte asta ii spuneau de dimineatza la telefon...mamaie sa ne aduci oua, pisica si pe azorica
Sa aveti o saptamana minunata ca voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...uite ca degeaba ne-am doftoricit in weekendul asta,ca Luana e casa cu mucii cat casa,tuse si dimineata avea si temperatura.Asa ca diseara mergem iar la medic,ce sa face?Alex tuseste ca un mosneag...sunt suparata pe chestia asta...
Bine ca e vacanta si pot sta copiii acasa...Dunia a venit sa stea cu copiii...
Va pup si sa aveti multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

of Ana...sanatate multa copilashilor tai...bine ca a putut sa vina copila cea mare sa stea cu ei... pe toti si numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, ce ma bucur pentru cercelus.multumesc pentru complimente.
ana, sanatate multa copiilor.insanatosire grabnica.
monica, eu i-am luat lui razvan pisica.am uitat sa va zic.o avem de vreo 2 saptamani.la inceput a cam chinuit-o dar acum e mai bine.e tare nebuna si jucausa.ieri i-am taiat gherutele ca nu am reusit saq cumpar husa la canapea pt ca nu gasesc.si tare mi-e frica la asta de piele.
va pup pe toate.fug iar la treaba.ca nu reusesc deloc sa scap.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Ana, insanatosire grabnica, copilasilor ! Stand acasa se vor face bine mai repede. Ce bine ca o aveti de Dunia, acolo !
Gabi, s-a mai inmuiat si la noi, vremea, doar ca avem multa umezeala, mai ales dimineata.
Monica, si-a venit bunicuta cu pisica sau macar cu Azorica ?
Adriana, asadar aveti un nou mebru in familie ! Partener de joaca pt. Razvan. Cum il cheama ?
Fetelor, avem cateva poze noi si altele din ianuarie, pe care n-am apucat sa vi le arat, daca bine imi amintesc. Acolo, veti vedea si cercelusii noi ai Cristinei, din data de 13 ian., dupa ce i-a primit. Unul nu mai sta bine inchis si ce e mai rau e ca nu e cu tortitza ci, cu un shantz, in care ar trebui sa se agatze acea..."incuietoare". Probabil ii vom cumpara noi, o pereche noua, doar sa nu se supere nasii ei, ca de la ei sunt acestia.
O zi cat mai furmoasa va doresc ! Eu, trebuie sa fac o iesire, din nou.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, nu i-am pus nume ca nu am nici o inspiratie.si trebuie sa gasim unul ca ne pregatim de vaccin si acum ii face si carnet unde trece numele.poate veniti voi cu sugestii.e baiat.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput