Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by nastasie

nina, nu i-am pus nume ca nu am nici o inspiratie.si trebuie sa gasim unul ca ne pregatim de vaccin si acum ii face si carnet unde trece numele.poate veniti voi cu sugestii.e baiat.

Rocky (asa i-a chemat pe toti motanii lu barbatu-meu de pana acum), Snurli, Minu (mate de prin vecini)
Noi avem o ea....Sindy.

Multimesc fetelor, Stephanie, fetita surorii mele e mai bine.........cica au intors-o din drum ca tocmai cand sa iasa pe usa a vomitat si i-au facut o radiografie si asa au vazut ca are bronsita. Altfel la consult nu i-au gasit nimic era sa o trimita acasa cu inca o sticla de sirop si un supozitor.

Nina o sa pun si poze de pe partie, poate asta seara. Va anunt eu. Ieri nu a fost asa bine, a fost frumos si cald dar a batut un vant....se numeste bönn si e un vant cald, Selin numai plans ii batea zapada in fata. Asa ca eu am stat mai mult in restaurant cu fetele. Daria nu a vrtu nici cum sa-si incalte papucii de ski, pana la urma mai de voie de nevoie, mai luata pe sus, a luat-o barbatu-meu. Cand a coborat avea un zambet mare cat toata gura. Deci i-a placut dar ii e inca frica singura.

Ana sanatae multa la piticii tai. Lasa nu mai fi suparata ca le trece. Sotul meu e la fel cand sunt ai mei bolnavi. II spun de fiecare data sa fei fericit si sa-i multumeasca la Dumnezeu ca e numai asta, sunt altele mult, mult mai grave. ...

v-am pupat, ma reintorc la munca.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

a venit bunica mea, fara pisici sau alte animalute suntem tare fericiti, am facut poze si abia dupa aceea ne-am dat seama ce frumos...4 generatii de fete sa-i dea Dumnezeu sanatate sa prinda si stra, stra nepotii

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara minunatelor,
noi am avut o zi plina de alergaturi.
Nu am apucat sa va citesc dar maine recuperez
si o noapte cat mai buna,pe maine.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

..........si eu sunt obosita rau. Iar am ajuns tarziu acasa.
am reusit sa pun cateva poze de la ski.
Monica sa-ti trasca bunicuta si sa ajunga sa-si vada si stra stra nepotii. Strabunica mea a vazut o parte din ei..........si culmea nu pe ai mei care eram prima stranepoata. A ajuns sa-si vada 2 sau 3 stra stranepoti. Din pacate pe ai mei si ai surorii mele nu i-a mai apucat. Eram insarcinate amandoua cu primii cand a murit.

v-am pupat.

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

foarte frumoase pozele mira, ce de zapada copilashii frumushei

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mamaaaaa,Mira...ce poze faine!Ce copilasi frumosi aveti!Mi-a placut poza cu Sellin pe zapada cu zuza in gurita...Beton!Craciunita Daria e totala,iar omu' David cu palaria m-a dat gata!Sa va creasca mari si sanatosi!

In sfarsit Luana n-a mai facut temperatura..sunt tare bucuroasa!Alex baga mate la greu,ca in 1 martie e faza judeteana..iar Dunia e inca cu amandoi acasa!

Va pup pe toate si sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salut toate minunatele!

In sfarsit, dupa o lunga agonie, iacata-ma-s din nou in stare de functionare - e drept ca-s pe pilot automat, dar tot este ceva!

Anita, ma bucur ca ai pruncii spre vindecare si-i doresc bafta multa matematicianului tau, sa ia fata-ntregului judet la olimpiada, mancal-ar tanti de istet!

Mira, ca si Ana, sunt si eu in spagat pe doua scaune dupa ce ti-am admirat puiutii in action pe partie si acacsa la parada! Sunt de coma toti trei si m-am indragostit iremediabil de ei! Cred ca nu aveti timp sa va plictisiti niciodata!

Va pup pe toate celelelte minunate si, dupa ce voi mai aprofunda mesajele voastre, voi reveni cu noi postari!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
Ana, ma bucur ca sunt mai bine copilashii, numai bine
Pisicutza, bine ai revenit, ma bucur ca ati scapat de "boala"
noi am tras deja o fuga cu bunica-meala dr(analize anuale) si acum a preluat-o tata sa o duca la panduri la orl...
chiar ma gandeam gabi ce chestie...ieri vb cu tine de panduri si azi a trebuit sa mergem i se stricase ceva la aparatul auditiv si sa i-l repare.
ce mai faceti voi, piticul?
va pe toate numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Mona, sa-ti traiasca bunicuta si sa ajunga cat mai multi stra-stra-nepoti sa cunoasca! Si eu am o matusa (sora bunicii mele) care acuma asteapta sa i se nasca primul stra-stra-nepot! Asa ca ... se poate! Cum mai este vremea pe la voi??? Tot ca-n povesti, cu ninsori, zapada si sanius???

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

Orice sut in fund este un pas inainte!

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

bine v-am gasit!¨
multumesc multumesc de aprecieri. Toti copii sunt frumosi. Eu ma delectez de cate ori pot cu pozele copilasilor.
Da, Ana, Selin e mortala in poza aia.
Pisicuta bine ai revenit sanatoasa...........cei aia plictiseala????? , nici nu mai stiu ce inseamana de muuult de tot. Ironie, odata plangeam de plictiseala acum plang dupa ea....dar numai asa putin.

V-am pupat la mine se apropie pauza de pranz.

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput