Ce se poate folosi in loc de Garmastan?
Nu gasesc pe nicaieri Grmastan pt sani si nu stiu ce as putea cumpara sa isi faca efectul la fel de repede si bine... Ce ma sfatuiti?
Ioana
34+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Raspunsuri
Eseea spune:
Chiar nu se mai gaseste? Eu zic sa mai cauti...Daca nu, Bephantene, dar sa te speli pe sani inainte de alaptare...
my baby

acina spune:
Eu am folosit o cremuta de la Bioclin -din gama multi mam -cu lanolina.am fost f multumita.
edit :bagasem un link care a fost considerat reclama
uite :http://www.bioclin.ro/bioclin_produse.php?id_cat=44&id_prod=54
Anca
21 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
raluk.m spune:
eu am gasit destul de greu garmastan, dar am gasit totusi. cred ca e problematic in orasele de provincie, poate in bucuresti se gaseste. eventual sa faci comanda la farmacii, se practica sistemul, lasi un avans si il ai in cateva zile. il poti cauta si pe internet, am vazut ca unele firme il comercializeaza.
am auzit ca unele femei au mai folosit si glicerina boraxata, in afara de bepanthene. eu am in casa si bepanthene, dar am unguent si pute destul de tare, insa crema e acceptabila. oricum, trebuie spalati sanii inainte de alaptare, desi am vazut in unele reclame ca nu. de fapt, si la garmastan scrie pe instructiuni acelasi lucru, daca nu ma insel, chiar daca nu are miros.
Carmilia spune:
Si eu am cautat de mi-a venit rau si am gasit,in final,la Sensiblu.Incearca la farmacii mai mari care pot vedea pe calculator in ce centre au,fara sa strabati orasul,evident.Stiu ca pot si "imprumuta" intre ei.
Carmilia
madalina28 spune:
Incearca la farmaciile Donna eu acolo am gasit dupa indelungi cautari.
Madalina
36+
Sofia AMR=01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
numeioana spune:
Multumesc de raspunsuri! Eu nu sunt din Bucuresti, dar am fost ieri acolo si am cautat in zadar. Si la Sensiblu. Si in Ploiesti am intrebat si in orasul meu si nimic... O sa rog pe cineva din Bucuresti sa imi mai caute. Eu am crezut ca nu se mai fabrica.
Multumesc mult!
Ioana
34+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
redai spune:
Bioclin-ul are acelasi efect ca si garmastanul :
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ancadragoman spune:
Eu mi-am luat de la baby expo ,mai este acum in martie si daca vrei iti iau eu si ti-l trimit
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
madalina28 spune:
IOANA EU IN PLOIESTI AM GASIT LA FARMACIA DONNA DE LANGA CEC VIS-A-VIS DE POSTA MARE.
Madalina
36+
Sofia AMR=01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
numeioana spune:
Madalina, multumesc de pont!
Anca, iti multumesc mult... Deja am dat comanda la cineva la Bucuresti si sper sa-mi gaseasca pana in martie... ca poate am nevoie. Pupici!
Ioana
35+ si
David
burtica