Eurovision 2008
Raspunsuri - Pagina 3
ralnied1 spune:
www.click.ro/Vedete/moga-acuzat-din-nou-de-plagiat-la-eurovision" target="_blank">Marius Moga este acuzat iar de plagiat
Foto Ralu
ralnied1 spune:
www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=197220" target="_blank">Primele 6 melodii alese in semifinala de sambata
Foto Ralu
Delfinutza spune:
Waww...atat pot spune despre cei din Suedia...trupa Biondo...au cantat superb..SUPERB...au voci super bune..merita sa castige eurovisionul ptr romania..poate asa avem sansa sa ocupam un loc cat mai bun...de ce nu marele premiu.
Delfinutza
mihaeladm spune:
quote:
Originally posted by Delfinutza
Waww...atat pot spune despre cei din Suedia...trupa Biondo...au cantat superb..SUPERB...au voci super bune..merita sa castige eurovisionul ptr romania..poate asa avem sansa sa ocupam un loc cat mai bun...de ce nu marele premiu.
Delfinutza
Delfinutza, in Suedia, trupa Biondo este cunoscuta?
RAMONELLA spune:
Pe mine m-a enervat Dida Dragan,ca le-a dat celor de la VH2 ,12 puncte...acuma juriul e corect,sau da notele dupa cat de buni colegi de breasla eram pe vremuri???
Mi-au placut cei de pe locul 1,cei de la 0 si Marius Moga nu prea au sanse...pacat de melodia de anul trecut...cu aia sigur catigam...sa vedem anul acesta ce va fii..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Criss75 spune:
Eu cred ca niciodata nu am vazut atatea melodii bune la preselectie.
Bine-nteles, in top pe primul loc e "Shine"
urmeaza "Pe o margine de lume", superba voce are si Vlad Mirita, si ce bine arataaaaa, apoi "Run away" si "Seven days".
Cam astea mi-au placut mie...
Criss si Alex (11.05.2003)
cait spune:
Bine-nteles, in top pe primul loc e "Shine"
urmeaza "Pe o margine de lume", superba voce are si Vlad Mirita, si ce bine arataaaaa, apoi "Run away" si "Seven days".
Cam astea mi-au placut mie...
Criss si Alex (11.05.2003)
[/quote]
Criss ai dreptate si in plus are un suflet de milioane..Sper sa ajunga in marea finala ca si la Mamaia unde a si castigat.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
RAMONELLA spune:
Bey,nu va e rusine???Femei maritate cu copii!!!
Da chiar arata bine Vlad asta.Ioi sa nu vada sotul ce am scris!hihihi.Chiar mainainte ma uitam la piesa lor,si l-am vazut.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
ralnied1 spune:
are niste ochi Vlad.... mama, mama...
eu l-am cunoscut pe cand abia incerca sa se lanseze si intr-adevar, mi s-a parut un tip super din toate punctele de vedere...
si vocea lui.... una dintre cele mai bune la ora asta, in Ro...
Si eu votez pentru Shine sa ne reprezinte...
Am inteles ca este o trupa nou-formata, total necunoscuta in Suedia. Unul din baieti e tenor la Opera (si Vlad al nostru este!). Cica formatia are doar 3 piese pana acum, dintre care una este aceasta Shine.
Chiar daca nu sunt romani, eu as vrea sa ne reprezinte, pentru ca, daca ai nostri nu-s in stare de nimic, macar altii... pentru noi.
Imi place si Ionut de la Provincialii. Si Paula mi-e draga dintotdeauna. Au voci foarte bune amandoi. Dar nu stiu de ce, insa melodia din concurs, nu mi se pare foarte reusita pentru ei. Poate ma insel eu.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Catalin Josan a decis sa-si retraga una din piese, pentru a-si spori sansele cu cealalta.
In locul sau au intrat in finala Ro-Mania si Rednex.
VH2 s-au retras.
www.gardianul.ro/2008/02/21/monden-c6/_follow_me_out_vh2_se_retrage_de_teama_acuzatiilor_de_plagiat-s109516.html " target="_blank">Exista suspiciuni ca piesa lor seamana cu o alta melodie romaneasca din urma cu cativa ani.
Locul lor a fost luat de New Effect, cu Zamira.
Foto Ralu