Eurovision 2008

Eurovision 2008 | Autor: ralnied1

Link direct la acest mesaj

Mai multe info: www.gardianul.ro/2008/01/18/media_cultura-c20/la_eurovision_rom_nia_ar_putea_fi_reprezentata_de_suedia-s107510.html" target="_blank">Aici si www.evz.ro/article.php?artid=337742" target="_blank">Aici

Cele 24 de melodii selectionate de juriu:
C’ est la vie – m.: Daniel Alexandrescu; t.: Sebastian Badiu, Constantin Irenne, Sabina Gherescu, Catalina Zanfir, Radu Fornea; i.: Yanna
Come This Way – m.: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: Zero
Dragostea mea – m.: Adrian Romcescu; t.: Cristina Stefan; i.: Lucia Dumitrescu
Dr Frankenstein – m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger; t.: Kent Olsson; i.: Master Mån (Suedia)
Fairytale Story – m.: Andrei Stanoevici, Nicoleta Alexandru; t.: Nicoleta Alexandru; i.: Nicola
Fight For Life – m.: Radu Marius Alin; t.: Radu Marius Alin; i.: Nico
Follow Me – m.: Alexandra Badoi, Mircea Elisei; t.: Alexandra Badoi, Mircea Elisei; i.: Ada
Heaven – m.: Tudy Zaharescu; t.: Tudy Zaharescu, Irvin Doomes; i.: Ana Mardare, Irvin Doomes
Love Is All I Need – m.: Norbert Kovacs; t.: Norbert Kovacs, Mircea Adrian Piper; i.: Tabasco
Mas conmigo – m.: Mihai Alexandru; t.: Viper; i.: Viper
Pe-o margine de lume – m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Suteu; i.: Nico si Vlad Mirita
Prea mici sunt cuvintele – m.: Mihai Alexandru; t.: Cezar Cristea; i.: Leo Iorga & Pacifica
RailRoad, RailRoad – m.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; t.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Razvan Stefaniu, Catalin Voicu; i.: Rednex feat. Ro-mania
Sapte zile – m.: Eduard Cârcota; t.: Cristian Hriscu Badea; i.: Paula Seling si Provincialii
Shine – m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Måns Zelmerlöw; t.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Måns Zelmerlöw; i.: Oscar, Lars, Alexander, Fredrik (Suedia)
Te iubesc – m.: Cristi Nistor, Ionut Turburas; t.: Cristi Nistor, Ionut Turburas; i.: Adrian Enache
The Key Of Life – m.: traditional / Dinu Maxer, Simona Nae; t.: Dinu Maxer; i.: Simona Nae
Time To Rise – m.: M. Slatinsek, Ziga Pirnat; t.: Ziga Pirnat; i.: Maya (Slovenia)
Vorbe care dor – m.: Laurentiu Duta; t.: Laurentiu Duta; i.: 3 Sud-Est
When We’re Together – m.: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: Catalin Josan
Why - m.: Marin Petrache Pechea; t.: Marin Petrache Pechea; i.: Daniela Nicol
Yeke Yeke - m.: Imba; t.: Imba; i.: Imba
Your Love - m.: George Popa; t.: Irina Gligor; i.: Paradise
Zamira - m.: Raoul Bogdan; t.: George Lazar; i.: New Effect feat. Gentiana.

Juriul preselectiei a fost format din: Anton Suteu (ales de catre cei prezenti presedinte al juriului), Cornel Fugaru, Adrian Ordean, Iulian Vrabete, Daniela Vladescu, Andreea Teodorescu, Titus Munteanu, Mircea Dragan, Horia Moculescu, Dani Constantin, Liliana Levinta, Dana Andronie, Tatiana Solomon, Raluca Moisa, Ioana Capanu, Titus Andrei, Gabriel Marica, Bogdan Miu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

ce de nume la unele piese sunt cate 6 - 7 persoane care au facut textul sau muzica
Dar cum de unii sunt din Suedia, Slovenia ? Aia cum de au fost selectati?
O alta chestie care am vazut-o - Nico canta doua melodii .. are voie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Melodia celor de la 3rei sud est imi place. N-am stiut ca participa cu ea la Eurovision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

O sa urmaresc cu atentie si anul acesta fenomenul.
Deocamdata, nu pot spune decat ca de-abia astept sa-l revad pe Adrian Enache Chiar nu-i mai vazusem demult pieptu-i musculos acoperit de par si lantul de la gat
Nu mai zic de celebrele-i miscari
Edit. dear Chris, Nico a avut si anul trecut doua melodii, asa ca, da, se poate.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

da, se pare ca au voie si mai multe melodii, cu conditia sa treaca de prima preselectie (adica asa cum a fost ieri). Si daca au trecut, merg mai departe.
Si da, au fost melodii din Suedia, Malta...
La fel cum si Sistem au fost invitati sa reprezinte anul acesta Polonia. Chiar nu mai stiu daca s-au decis in vreun fel pana la urma...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mie mi se pare anormal ca pe noi se ne reprezinte o formatie din alta tara sau ca o formatie de la noi sa reprezinte alta tara
Abia astept sa vad pe 9 februarie semifinala

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Exact, Catutza ! Daca o sa castige Maya din Slovenia, o sa fim mandri ? o sa simtim ca am castigat noi, romanii Eurovisionul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: Delfinutza
Subiect: Eurovision 2008
Trimis la: 21/01/2008 02:09:44

A inceput startul la o noua editie a eurovisionului...deja o avut loc preselectia si au ajuns in semifinala 24 de piese.Sunt piese bune si mai putin bune
Poate reusim sa facem un clasament provizoriu in functie de ce ii place fiecaruia
Iata aici piesele semifinaliste
http://www2.tvr.ro/eurovision/
Mie mi a placut foarte mult piesa fetelor de la Paradise...asta e piesa de eurovision si imi place si cum canta fetele...sa speram ca asa vor canta si live

Delfinutza

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Raspuns la: 21/01/2008 02:13:37
Am uitat sa zic si cum se numeste piesa..."Your love" Paradise
Bravo fetelor

Delfinutza

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: cllaudia
Raspuns la: 21/01/2008 03:22:46
E clar, de acum incolo o sa vedem la tvr numai stiri, reportaje , emisiuni despre eurovision. M-i se pare ca se face prea mult tam-tam pana la inceperea concursului, iar dupa ce se termina si participntii nostrii "castiga" printre ultimii, nu se mai zice nimic... Ore pierdute in fata televizorului...

Autor: CrisaS
Raspuns la: 21/01/2008 04:27:23
Unde pot si eu sa ascult melodiile de la eurovision 2008?Eu abia asteptam sa inceapa , de fiecare data imi place cite o melodie.
Tu ce esti asa negativista si suparata cllaudia? Nu esti niciodata pro......hai urmareste si ai sa vezi ca-ti va placea anul asta.
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Raspuns la: 21/01/2008 15:01:19
Crisa se pot asculta daca dai pe "aculta piesele".Acolo sunt cele 24 de melodii

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Sheannamp scuze dar n am stiut ca eurovisionul este trecut la barfe...adica nu m am asteptat sa fie aici...tot timpul o fost la discutii generale .
Amu asta e......data viitoare
Nu se poate muta eurovisionul la discutii generale??...zic si eu...lumea nu prea citeste barfe...mai mult se uita la discutii generale

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Delfinutza, vad ca piesa fetelor de la Paradise a fost descalificata. Am ascultat ambele variante ale piesei, mi-a placut mai mult cea din 2005 cintata de Alexandra Ungureanu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Delfinutza, si eu cred ca subiectul ar merge mai bine la "Discutii generale", dar sunt subiectiva (si eu urmaresc atent Eurovisionul in fiecare an).
Doar autoarea poate sa ii modifice locatia actuala sau moderatorii de la acest subforum.
Cred ca va fi mai bine sa fie mutat mai incolo, cand situatia va deveni mai fierbinte (dupa semifinale adica).

Mergi la inceput