Regasiri
Raspunsuri - Pagina 3
bamboletta spune:
Kokorina
Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE.
LA MULTI ANI!! Sa fii iubita si fericita alaturi de sandokani si al tau sot !!!
multi multi din targul iesilor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dodo-pui spune:
La multi ani!Kokorina
Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa-ti dea DD.
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Teutz spune:
La multi ani Kokorina! Sa fii sanatoasa, fericita, iar visele sa devina realitate!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Lorym spune:
Neatza mamici!
Unde sunteti? Noi ne-am papat borcanul de fructe si iaurtul. Azi plecam 2 zile din localitate la parintii ca sa pot invata 2 zile full time ca eu sunt in sesiune.Oricum va citesc si va raspund.
O tema: cita incredere aveti in laptele gata facut de la sticle?sunt de la humana . Ma refer pe drum daca nu ai termos la tine.
Va pup!
de Catrinel Rianna - 7 noiembrie 2006
poze Rianna
kokorina spune:
va multumesc inca o data si o sa va multumesc de cate ori va fi nevoie,foarte mult apreciez!sigur ca mi-ati facut o mare mare mare bucurie,mai ales sa vad ca din fetele de la fulguleti desi mi-au urat acolo "la multi ani"....au intrat si la regasiri sa imi trimita un gand bun.multumesc!
din pacate nu am timpul necesar sa scriu mai mult,vreau sa revin cu o poveste despre mine,despre noi....dar pt asta am nevoie de liniste.dupa cum bine stiti, marea majoritate ,ca sandokanii tot sandokani sant....si cu cei 10 ardei iuti aferenti,infipti bine...stiti voi unde....rectific.sophia are numai 8,pascal are 10...clar timpul de stat la comp e aproape inexistent,momentan.dar promit ca reglez treaba asta..
pupici de catifea la toate fetele
roxana c. spune:
Buna tuturor!
Sunt la servici, mai am putin si plec, asa ca scriu pe fuga
Lorym, in legatura cu laptele pe drum, depinde si cat de mult aveti de mers. De cate ori am plecat am preferat sa iau apa si sa-i fac pe drum. Dar s-a intamplat sa-i dau laptele si sa nu-l manance tot ca adormise, iar cand s-a trezit a baut ce ramasese( e vorba de masa de seara). N-a avut nimic, ma temeam sa nu se fi acrit de seara pana dimineata, dar n-a avut nimic-nimic.( si am mirosit si biberonul, nu mirosea a acru)
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxana c. spune:
Revin ca nu-s logata si nu pot sa editez:
Kokorina, nici eu n-am timp mereu de scris, asa ca nu-ti mai face atatea probleme. Cand poti sa scrii, bine, cand nu poti ....nu-i nicio problema, stiu cum este, eu ce mai intru de la servici, ca acasa nu prea am cand.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
buna fetelor,
nici nu stiu cu ce sa incep - cu niste explicatii? pentru cine? ca oricum vad ca nu merita ... doar sa va spun "i told you so"?
Pe cand discutam noi de deschiderea acestui topic v-am spus ceea ce cred eu si ceea ce va iesi - am avut dreptate.
Daca era dupa mine - acest subiect era la evenimentel comunitatii - iar dupa mesajul lui Teutz - de azi noapte - s-ar fi inchis topicul. m-ati convins insa s-o facem lata - iar dupa ziua de ieri - in care am fost facuta in fel si chip - ba pe public - ba pe mess (unele duse pana la jigniri) am inceput sa-mi pun intrebarea: imi pare rau ca am deschis acst topic?
Raspund cu mana pe inima - NU. imi pare doar rau ca nu m-am lasat convinsa mai de mult de a deschide acest topic - sau ca nu v-am lasat pe una din voi s-o faceti - poate asa aveam si noi sarbatori linistite (vorba uneia dintre voi).
In fine - treaba e oablă si ca atare invatam din mers sa mai punem si la spate.
asadar - sa fie intr-un ceas bun un nou inceput.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au intrat aici si i-au urat dragei nostre Kokorina ganduri bune si cate un pupic special pentru Liana30, daniela_b si Dodo-pui.
Roxana si Kokorina cred ca va pot intelege si eu vis-a-vis de timpul petrecut pe forum - mai nou nu ne mai lasa sefa sa stam in fata calculatorului - maraie, plange, ne ciupeste - asa de mult s-a obisnuit cu noi pe jos, pe covor langa ea - incat face urat cand te asezi la calculator - astfel ca abia ajung sa mai citesc cate ceva peste zi - de scris nici nu mai vorbesc ... doar cand doarme ea sau e pe afara cu ta-su.
Roxana si Lorym cred ca Lory vorbea de laptele www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=440" target="_blank">asta adica ca si asta de la cutie. Eu nu stiu ce sa-ti raspund. Noi nu folosim asa ceva. Dar Rianna papa laptele asa rece? Adica temperatura camerei?
Eu cred ca nu are ce sa fie rau - din moment ce tot lapte humana bea - asta e deja preparat gata - daca il accepta - de ce nu?
Noi am folosit doar varianta scrisa de Roxana - adica apa luat intr-o sticla - si intr-o masura de lapte pusa cantitatea de lapte si pe drum - efectuam transferul in sticla. Eventual sticla o pastram intr-o geanta termo.
cam atat - ca nu mai vad alte intrebari.
de noi ce sa va povestesc?
o chestie mica pentru inceput - pana ma reacomodez sa povestesc zilnic despre ceea ce facem.
am primit un filmuletz pe mail de la vecina noastra - Laura - care o are pe fetita si prietena Karinei - Anamaria.
In filmulet Anamaria era intrebata pe rand de catre mama ei - cum o cheama - e raspunde Ami; cati ani are - ea face semn cu degetul ca 1 si cat de mare creste fata - iar ea ridica mana deasupra capului si arata ca ea va creste mare mare ... intelegeti voi.
Ii arat Karinei acest filmuletz - caci ea e in limba dupa Ami - si noaptea se trezeste si se ridica in fund si incepe - Ami, Ami, Ami ... si daca o lasi - continua pana dimineata. Dimineata incepe iar - aaauuuuaaaa (adica Laura) - Amiiii, Amiiii, Amiii, tata. Doar mama nu zice - pe asta il zice doa cat sunt eu la lucru si sta cu ta-su.
In fine - inchid paranteza si va povesteam ca ii arat acest filmulet Karinei.
Acum raspunde in rand cu ea la cele trei intrebari - dar cum?
cum te cheama? - Ami
cati ani ani? - doi (ea cand aude 1 - spune imediat in secunda urmatoare 2 - ca pana acum spunea DOOOO - mai nou e acest doiiii).
cat de mare creste fata - atat - si intinde manuta deasupra capului.
no - gata - fug si eu langa ai mei si va pup pe toate si ne mai vedem.
v-am spus cat de dor mi-era de voi???? de fapt - stiti voi foarte bine.