Regasiri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

kokorinutza

multa sanatate si fericire alaturi de familia ta. pupici multi pentru harbujeii dragi si pentru tine .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi multi multi ani fericiti, kokorina!! sa traiesti, sa infloresti si sa ramai mereu de acelasi optimism debordant!!! multi pupici pisicesti pt o super gagica si o super mama!!! motanu' ma trage de maneca si imi face semn sa nu cumva sa uit sa salut si sandokanii de la el :)))
inca o data, LA MULTI ANI!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

la multi ani kokorina! frumoaso

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

KOKORINA

Sa iti dea DD o viata minunata, plina de sanatate, fericire si impliniri! Si multe multe bucurii si clipe minunate alaturi de sadokanii tai dragi!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI!KOKORINA

iti urez multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de familia ta.
Multi Sophiei si lui Pascal.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI KORINUTZA MEA DRAGA.....iti doresc sa ramai vesnic asa de frumoasa,haioasa si cu un suflet mare si sa ai parte de multa fericire alaturi de minunata ta familie....sa sti ca mereu ne gandim la voi chiar daca suntem departe....va iubim mult!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Nu mi-as fi dorit sa fii altfel.
Sau altfel spus, esti tot ce-mi trebuie ca sa pot spune cu toata dragostea si mindria: "Ea este sora mea, ea m-a tinut in brate cind mi-a fost rau si greu si tot ea m-a incurajat, chiar si daca am protestat spunind: lasa ca o sa ma descurc eu.
Ea a fost tot timpul linga mine si niciodata nu am avut sentimentul ca m-a uitat sau ca nu-i pasa.
De fapt, ea a facut mai multe decit ar face orice sora din lumea asta. Sau, ma rog, asa cred si simt eu.
Ea mi-a daruit doi nepoti scumpi si veseli cum sint clopoteii!
Pe linga toate astea, cea mai frumoasa declaratie de iubire de sora a fost cind mi-a spus: as vrea sa fiu ca tine!"

Nu, draga mea, EU vreau sa fiu ca TINE.
Eu vreau sa am tenacitatea si puterea ta.
Eu vreau sa am acelasi curaj.

Dar, pina la urma, poate sintem la fel, poate sintem amindoua ca una, nu?

Te imbratisez cu tot dragul si sint fericita ca te am alaturi, in suflet, in gind, mereu...

Cu drag,
dana (bomboana)

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La Multi Ani KoKOrina!
Si bine v-am gasit pe fetele pe care nu le-am mai citit de mult

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kokorina

sanatate tie si celor dragi!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

kokorina: ..La multi ani..si poate toate mesajele noastre iti vor dovedi cat de iubita si apreciata esti...

Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput