Cresa Iasi - zona Pacurari
Buna mamicilor!
Sunt si eu o mamica din Iasi, care se pregateste sa inceapa serviciu peste jumatate de an.
M-am tot gandit si am tot cantarit ce sa aleg intre bona si cresa?
Nu stiu ce sa fac. Prea multe buline negre la bona. Am avut mai multe promisiuni, dar care nu s-au concretizat.
Imi este greu sa il dau si la cresa, dar am zis ca la o "particulara" ar fi mai bine. Noi ne mutam peste cateva luni in Pacurari si ma gandeam sa apelez la voi poate cunoasteti vreo cresa care ar fi in regula.
As mai avea o varianta, cam extrema ce-i drept, sa il duc la Barlad la parintii mei si sa merg saptamanal sa il vad, dar cred ca tare greu mi-ar fi.
Sa il mai las pe la soacra (este o varianta care nu imi surade din "n" motive) si sa il mai duc si pe la parintii mei. Oricum o sa fie tare greu.
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Raspunsuri
iulia-stefy spune:
Salut! Sunt si eu o mamica din Iasi cam cu aceeasi situatie. Eu am gasit ceva despre crese si gradinite, dar inca nu suficient. PArticulare ar fi Paradisul copiilor in Copou, unde mie mi-a zis ca pe la un an si jumatate ar fi ok sa o primeasca, e 550 RON. Ar mai fi Kinderland, parca si Buna Vestire pe linga Moldova prin spate. Intre Lic. Alecsandri si biserica. Eu am vb cu o colega si a zis ca ultima ar fi cea mai "aerisita". De celelalte doua zice ea ca ar fi mai inghesuite. Eu inca nu le-am vazut, abia de luni incep cautarile.Noi stam in zona scolii 23 in Podu Ros. DAca auzi ceva de vreo cresa prin zona asta, mi-ar prinde bine si o lata parere. Multumesc si poate vb pe mess. ID clnemes
maryion spune:
Iulia vad ca nu primim prea multe raspunsuri referitoare la aceasta tema. Cred ca s-a discutat f mult pe tema aceasta si s-au cam epuizat toate informatiile. Stiu ca in Podu Ros este o cresa pe langa Racovita, pe acolo sta soacra mea, dar stiu ca este aglomerat. Eu ma voi muta in Pacurari si tre' sa caut prin zona.
Am auzit atatea pareri impotriva creselor ca nu stiu ce sa fac. Parca ma dezamagesc toate parerile astea. De parca noi nu am crescut pe la cresa, sa fim seriosi.
Unde se afla Kinderland? Este particulara?
Daca mai aflu ceva iti mai spun. Cat are copilutzul tau?
Mary mamica lui
iulia-stefy spune:
Salut Mary!
Domnisoara mea are un an si o luna. KinderLand din cite am auzit eu ar fi cea de pe linga Biblioteca Eminescu, cum cobori spre Pacurari pe stinga. Sper asa sa fie, eu inca nu am ajuns sa le vad.
In ceea ce priveste parerile contra cresei si eu am auzit multe, dar am o colega care a dus fetita in Nicolina la cresa 19 de vreo 2 sapt si e foarte multumita. Eu merg pe principiul ca un copil in colectivitate se socializeaza si ii e mai bine mai tirziu. Ea a zis ca fetita ei dupa prima zi de cresa s-a decis sa manince singurica, ceea ce inainte nu facea. Mai asteptam si alte pareri.
Lacramioara mamica 
Stefaniei Iulia
iulia-stefy spune:
Salut!
Informatii despre cresele din Iasi eu am mai gasit pe site-ul asta, dar nici aici nu sunt prea multe.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77614&whichpage=1
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia
iulia-stefy spune:
Nu ati mai gasit nimic despre cresele din Iasi? Nu mai are nimeni niste informatii?
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia
iulia-stefy spune:
Am fost sa vad niste crese, prin zona unde locuiesc, nu aveau cine stie ce dotari, dar foarte important erau foarte curate iar educatoarele mi-au facut o impresie buna. Mary astept sa-mi spui daca ai rezolvat cu cresa pt Darius-Theodor .
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
M-am mai uitat pe forum si am mai gasit ceva informatii. Vezi la adresa de mai jos.
6. Fundatia Ecologică “Green” Iasi Grădinita FEG Iasi, str. Păcurari, nr.25, tel: 0232/ 217364
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101717
Lacramioara mamica
anymony spune:
Cresa in Pacurari parca e una in spatele farmaciei Longavit...am o prietena care a avut fetele acolo si a fost multumita...Am fost si eu si am vazut-o mi se pare ok...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
maryion spune:
Iulia scuze ca nu am mai raspuns, dar nu am avut timp. Acum am si examen auto si ... este destul de greu. Este a 2 a oara.
Cu cresa inca nu am rezolvat, ma mai gandesc. Oscilez intre bona si cresa. Vom vedea.
Multumesc pt interesul tau. 
Multumesc anymony! O sa merg acolo sa vad. Noi inca nu ne-am mutat, ca suntem in amenajari
.
Mary mamica lui
iulia-stefy spune:
Salut, Mary!
Mamici din Iasi mai gasesti pe site-urile astea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116087&whichpage=5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116029&whichpage=21
Sper sa gasesti ce te intereseaza.
Lacramioara mamica