Mamici de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
Doloress spune:
Fetelor dar ce mult ati scris! Ma chinui de vreo 2 zile sa citesc din urma si tot nu reusesc!
Tare simpatice sunteti, sa o tineti tot asa! Ferice de fetele care pot intra de la servici sa citeasca, sa mai scrie, eu nu am timp nici sa respir, ba mai mult si maine ma duc la timp suplimentar, desi tare sunt obosita! Insa nu ma duc de dimineata, am sa merg si eu cand ma trezesc si gata.
In legatura cu apa, eu bat recordul cred, intr-o zi m-am urmarit, ca de obicei nu ma uit cat beau, si am reusit sa beau 4 litri. Am trecut la sticle mari de 1.5 litri, ca alea mici nu mai fac fata, beau jumate dintr-o inghititura! Acuma tot de la voi de pe forum, nu mai stiu de la cine, am aflat ca nici asa mult nu e bine. Si culmea e ca nu ma trezesc deloc la baie noaptea, insa inainte de culcare ma duc de vreo 5 ori in jumate de ora, e bine antrenata vezica mea dupa cat se vede. La servici e cel mai rau, merg de 20 de ori cred si e destul de departe, am sa imi intreb sefii daca nu imi pot muta biroul in baie, sa nu mai pierd timp. Colegele ziceau ca macar sa imi iau o trotineta sa ajung mai repede. 
Haideti sa ma plang si eu, ca doar nu credeati ca ati scapat asa usor, ieri am fost si eu la doctor
. Si l-am rugat frumos sa imi dea trimitere la analize, sa simt si eu ca nu ma duc degeaba la el. I-am zis ca nu pot bea lapte si as vrea sa imi fac calciu, magneziu, sa vad daca sunt toate normale. Si mi-a zis ca nu e nevoie, ca daca imi iau vitaminele nu am de ce sa imi fac griji, ca oricum ies modificate. Imi venea sa il iau la
Dupa ce am asteptat 3 ore pe ceas pe un scaun tare ca m-a durut spatele toata noaptea, intru si numai cat ma pipaie, imi ia tensiunea, ma cantareste, asta in 5 minute si la revedere. Bine ca apoi m-am linistit, ca imi zic poate nu are ce sa zica, totul merge bine. In plus nici nu m-am mai ingrasat deloc in ultima luna, nu stiu cum am reusit performanta. Mananc ca o scrofita (a fost si Craciunul) burta mi-a crescut, ma simt tot mai grea, insa pe cantar nu se vede nimic. Ma bucur pe de o parte, am ramas numai cu 8 kile luate, ceea ce e OK, avand in vedere ca in prima luna am explodat dintr-o data si am luat 6 kile. Oricum am depasit demult graficul.
Fetele cu probleme cu somnul, imi pare rau, nu stiu cum sa va ajut, eu am suferit de insomnie in primul trimestru, acuma nu mai am nimic.
Ce ma mai ajuta pe mine, cum a zis si Miss Parker a fost sa ma gandesc la o poveste faina, la o imagine frumoasa, de exemplu, eu ingropata in zapada cum sunt aici din noiembrie, ma gandesc ca sunt la mare pe plaja
stiti voi, vrabia malai viseaza!
Jos palaria fetelor care ati stat despartite de soti! Eu n-as putea! Noi de cand ne cunoastem de 12 ani acusi, nu cred ca am stat despartiti, adunat asa sa zic, mai mult de 2 saptamani! Suntem total dependenti unul de altul. Ani de zile, e greu tare, insa dragostea le invinge pe toate!
Mai aveam o gramada sa va zic, la fiecare in parte, dar deja nu mai pot de spate, dupa stat la calculator toata ziua, sper ca in week-end sa am si eu mai mult timp, atunci recuperez eu, ca voi in week-end sunteti mai cumintele.
pupici pe burtici, va pupam si eu si bebe !
Doloress
18+ posibil 
My baby
puputi spune:
In primul rand LA MULTI ANI! pe 2008
Fetelor, eu nu am mai intrat de mult pt. ca am inceput munca de pe 3 ianuarie.
Asa sunt japonezii astia de muncitori!!!

Am citit tot ce ati scris, si ati scrissssssss, am impresia ca vreti sa facem un fel de shogun pana cand nastem.
La multi ani pentru toate aniversarile, felicitari pentru carucioare si schimbari de carucioare.
Acum poate pot sa-mi spun si nedumeririle mele si oful meu cel mare.
Dupa cum vad toate fetele de aici au facut analize peste analize sa vada si sa se linisteasca in privinta lui bebe. Mie doar la 14 saptamani mi-au luat sange si urina.
Eco imi fac in fiecare luna, si la control si imi spun ca bebe este bine, ca ii bate inimioara normal, placenta este bine si atat.
Atat si nimic mai mult.
I-am spus la doctor de morfo si mai sa-l bufneasca rasul ca nu este cazul pt.ca bebe e sanatos. Cum poate sti dintro simpla eco. Or fi chiar atat de performante aparatele lor ca in cazul in care bebe are ceva sa poata vedea, eu nu cred.
Ei nu pot sa inteleaga de ce imi fac atatea griji. Normal e bebe al meu si vreau sa stiu cat mai multe despre el.
La analize mi-a iesit ca sunt anemica, nu mi-au dat nici un fel de vitamine, au spus ca si daca data viitoare imi iese la fel deabia atunci imi dau vitaminele pana atunci (o luna) este bine asa.
Incerc sa mananc cum trebuie, dar nu se prea lipesc de mine vitaminele or bebe este mancacios si le ia el pe toate si sper sa fie asa.
Acum despre prenatal si post natal.
Am vorbit cu cei de la HR din companie si raspunsul a fost asa: 42 de zile prenatal si 56 zile postnatal. Imi pot prelungi postnatalul pana la 6 luni bineinteles fara plata.
Ei considera ca dupa 6 luni bebe e destul de mare si nu mai are nevoie de mine!!!!
Cam atata am avut sa ma plang la voi ca la altcineva nu am cui.
PS. Noi nu am vazut daca are sau nu are ceva intre picioruse pt. ca bebe nu vrea sa ne arate
.Ii este rusinica.
Si maine va fi o zi
+ 17
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=85954993213
Daria_Ioana spune:
Aelita,sa stii ca am primit emailul de la tine.am incercat sa imi activez si PM dar nu cred ca am reusit mare lucru .
Cred ca iti este groaznic de greu cu Sofia si nu stiu daca e bine sa te fortezi chiar asa de mult ,mai ales acum ca esti gravida si ai o sarcina destul de avansata.
Si eu am fost nevoita ca si tine sa o iau pe Ioana dupa mine peste tot si parca povestea ta era identica cu a mea ,dar acum mi-ar fi frica sa o car asa mult si de aceea ma bucur ca acum e sotul langa mine care o ridica ,o cara ,o pune in masina ,o da jos din masina ...adica tot tacamul.
Oricum fii-mea e destul de grea ,are cam 12 kg si imbracata acum de iarna mai ii pui vreun kg in plus si nu m-as risca sa o ridic ,mai ales ca am si operatia de cezariana ,iar la eco de 3 luni mi-a zis ca am placenta jos inserata si nu am voie sa car greutati.
fii-mea inca nu merge singura .
M-am fortat si eu asa cu ea toata sarcina pana de Craciun cand a venit sotul ,dar deja acum cand mi-a crescut burta mare de abia ma mai incalt singura nu mai pot sa fac ce faceam ,de abia mai conduc si cred ca in curand ma voi lasa si de condus.
Eu acum am o burta cam cum o aveam la prima sarcina la 7 luni.
De aceea ma gandesc serios de pe acum ce plan sa aplic cand va pleca sotul ,pentru ca e evident ca singura nu ma pot descurca si cu ea ,si cu piata si cu condusul .
Mai ales acum ca am dureri de ligamente pe sub burta si devin din ce in ce mai greoaie si obosesc din orice.
Sotul tau nu te poate ajuta sa o cari?
Oricum nu stiu ce sfat sa iti dau ca e foarte greu dar nu e bine sa te fortezi asa de mult.
Am avut si eu vara asta o femeie de la tara care ma mai ajuta ,dar nu a durat mult si nu a mers deloc .
Venea Luni si pleca joi si dormea la mine.
I se parea programul Ioanei, care pe atunci se culca pe la 12-1 noaptea ,prea groaznic de suportat si incerca sa ma convinga sa ii dau Romergan ,dar eu refuzam .
Apoi am gasit in casa ascunsa o sticla de Romergan aproape goala si m-am infuriat tare mult pe ea.
Copilul meu era ca un drogat cand ea pleaca ...adica plangea in continuu,avea ochii rosii,urla pana nu mai avea aer,nu manca ,nu dormea ,era foarte nervoasa si nu reuseam sa o linistesc si ma apuca si pe mine plansul langa ea.
Zilele cat era plecata ,adica 4 zile nu reuseam sa fac nimic in casa ca trebuia sa stau lipita numai de Ioana ,care nici in fund nu statea bine si cum am zis se purta mai ceva ca o drogata...daca adormea in sfarsit o ora se scula iar si o lua de la capat,nici la plimbare nu puteam iesi cu ea ca facea circ pe strada si trebuia sa ma intorc .
Nu reuseam sa inteleg de ce e in halul asta...dar era asa pentru ca femeia aceea o seda cu Romergan si ii lipsea drogul la fata...si oricum femeia aia ii dadea Romergan "dupa ureche" si cand nu eram eu atenta,adica pe furis.
Din cauza ca ea ii dadea Romergan cand venea ,Ioana se linistea Luni cand venea femeia aceea si eu credeam ca fii-mea facea crizele alea de dorul ei ...Ioana ii zicea "dada " si eu ziceam ca deeee "dada " e mai buna ca mine ,stie mai bine ca sa faca si de aceea fata e mai clma si mai linistita cand vine.
Dar Ioana isi modifica programul cat era "dada "plecata pentru ca ii lipsea drogul ,si ajunsese sa doarma haotic,la ore ciudate ,cu intreruperi dese.
Odata cred ca i-a dat "dada"prea mult Romergan de nu mai reuseam sa o trezim ,ea care nu dormea mai deloc ...si eram tare panicata pentru ca era ca si lesinata,incercam sa o scol,trageam de ea,ea deschidea un pic ochii si adormea la loc,nu a mancat in ziua aia de loc si doar a dormit non stop ,iar eu era terminata ca nu stiam ce are de e asa lesinata,si de abia dupa ore bune se somn s-a trezit .
Incepuse sa ii dea si Nurofen in fiecare seara ,zicea ca o dor dintii si de aia plange,o spala in apa fiarta aproape si in graba ,eu ii ziceam ca nu e bine asa ca sa o faca mai rece ,ea ma dadea la o parte ma impingea si mai mai sa ne batem acolo in timp ce aia mica era dezbracata si astepta sa fie spalata.
Se tot vaita ca "uite cum am ajuns sa sterg kaka..ul la altul"
Si ea practic nu facea mai nimic,nu se ducea nici sa faca piata ca se pierde in oras singura ,ii ziceam sa gateasca ceva zicea ca bine bine si apoi seara zicea ca a uitat ,curat nu prea facea decat cand auzea ca trebuie sa vina mama acasa .
Daca voiam si eu sa dorm un pic ca eram obosita nu ma lasa ,venea cu aia mica peste mine,incepea ca "ce bine de tine,stai acasa ,toata ziua cu pi..a in sus,nu faci nimic si fetele mele saracele cat trebuie sa munceasca"..'ca ce bine e sa ai bani,ca mine nu mi-a dat Dumnezeu bani"...de parca eu as fi fost vreo printesa ...si ea avea draci pe mine ...nu inteleg exact cum gandea.
O aducea pe fii-sa la mine de 3 pe saptamana ca aia era aici in oras la profesionala si stateau la barfa ,mancau ,ajunsese sa ma trimita sa ii iau apa minerala ca ea moare de sete,cafea ,tigari ,Pepsi..adica devenisem proasta ei .
Cand venea Luni inapoi si vedea in ce "hal "e casa ,ca nu mai reuseam sa ma ocup deloc de curatenie sau sa fac piata ,mai nimic ....cred ca se simteam bine de tot ...ma vedea terminata,nedormita ...stia ca depind de ea si a inceput sa se poarte foarte urat si sa profite de situatie.
Trebuia sa ma rog de ea sa o spalam pe aia mica,ca eu incercam sa nu o ridic ca eram gravida si fii-mea trebuia sustinuta ca nu statea bine deloc in fund...nu asculta deloc de mine ..daca ii ziceam ceva zicea ca "da ce esti soacra-mea?'sau "eu am crescut 4 copii si stiu mai bine"
Nu exagerez deloc si zic sincer ca incepuse dupa 3 saptamani sa se uite la 5 telenovele pe zi ca incepusem si eu sa cunsoc toate personajele de pe Acasa Tv ,apoi in restul timpului vorbea non stop la telefon cu fetele ei si se certa cu barba-su ca ala era gelos pe ea ,o suna si la 5-6 dimineata...mai avea o fata in Spania care si aia o suna numai pe la ore din astea matinale si pe fix de o scula pe Ioana si pe mine.
Daca ii ziceam sa nu mai sune fiica-sa pe fix ca o trezeste pe Ioana ,ea imi raspundea ca "da ce ,tu cum vorbesti noaptea cu sotul tau?nu ma deranjezi?"
Toata ziua iesea si fuma ,cred ca din 15 in 15 minute, si incepuse sa imi ia de prin casa tot felul de lucruri mici ...ba un pulover,ba o pereche de blugi...cand mergeam la cumparaturi se imbraca in hainele mele ,lua pantofii mei ...
Ajunsese sa imi ia la tara la ea si mobilul meu personal fara sa ma intrebe ...eu la inceput taceam ca ziceam si eu ca sunt la mana ei si nu am pe altcineva care sa ma ajute,mai ales ca eram gravida si eram mai ametita ,aveam greturi ,eram obosita.
Lucrurile murdare ale fetei le punea in fundul dulapului ,pe cele pe care le mai spala le punea doar la clatit,toata ziua trebuia sa cumpar detergent de vase ,de rufe ,ulei ,balsam de rufe ca se terminau cu viteza luminii ,si cand pleca de la mine pleca cu vreo 3-4 sacosi pline ...ea zicea ca are pungi..cutii goale ..sticle ...ca ii trebuie acasa .
De calcat nu mai calca hainele ei ,decat cele de la suprafata asa in caz ca ziceam ceva ..ce sa zic ...nu stiu de ce nu ma impuneam cum trebuie ,dar eram atat de ametita in primele luni de sarcina,vomam din orice,nu puteam manca mai nimic,eram parca mereu pe alta planeta ,nici odihna nu mi-o faceam si ea a profitat de asta cred si a inceput sa ma faca sa ma simt ca deja o incomodam cu prezenta...
Ea incepuse dupa vreo luna sa isi faca singura programul,venea Luni ,zicea ca nu stiu ce treaba are de facut acasa si trebuie sa plece ,dar o sa vina Lunea viitoare si nu mai sta pana JOi cum trebuia ci pleaca Sambata,apoi ma trezeam cu ea Vineri ,statea 2 zile ,nu mai venea 8 si tot asa pana mi se acrise ...si cand am descoperit si Romerganul nu am mai rezistat si i-am zis sa nu mai vina ca mi-am gasit pe altcineva care sa ma ajute.
Experienta aceasta cu ea m-a dezgustat enorm si nu stiu cum am rezistat sa o suport chiar si alea aproape 2 luni .
Nu voiam nici sa ma cert cu ea pe fata ca nu suportam sa stau in aceeasi casa cu un om cu care sunt in tensiune,dar ea avea grija cand nu ii convenea ceva la mine sa imi arate ,si se lega la cap cu un scutec alb de-al Ioanei si zicea ca o doare capul,ca ii bubuie nu stiu ce ,si statea pe canapea nu vorbea ,adica o facea pe suparata .
Si eu incercam sa o impac ,sa ii dau pastile ,sa ma duc pe la farmacie sa ii iau ce are nevoie,ajunsesem sa o las sa se odihneasca si eu sa fac cam ce trebuia ea sa faca pentru ca era platita.
Oricum ii dadeam 1.500.000 lei pe saptamana ,iar pe langa astia ii plateam drumul ,ii luam zilnic cafea ,apa minerala,tigari ,ciocolata si Pepsi ,plus mancare sau alte mici atentii si daca avea pofta de ceva nu a fost data sa o refuz.
Si nu era problema de bani ca ii dadeam noi ,dar la cat statea si la cat facea nu stiu ce pretentii avea...ca ea practic isi facea singura programul si cerea tot aceiasi bani .
In final ce sa zic...ea e singura varianata reala pe care o am la indemana ,dar prefer singura decat cu ea,chiar ca mor din picioare ...as face orice decat sa mai apelez la ea...mama zice ca ea e singura disponibila ...dar voi ati mai vrea-o inapoi?
Mai ales ca acuma am acumulat mai multa ciuda pe ea cand imi aduc aminte ca chiar a profitat ca m-am purtat frumos cu ea ,ca nu o faceam pe marea sefa si nu imi dadeam aere ,ca daca voiam ceva o rugam si nu ma impuneam cu forta.
Cred ca radea de mine si ma barfea pe la tara cand se ducea acasa...chiar imi zicea odata ca vecinele ei o intrebau"da ce tu?aia nu poate sa creasca singura un copil?"
Ioana
6 ian 2007
22+Darius
Daria_Ioana spune:
aoleu cat am mai scris!
v-am zapacit de tot
...cred ca ma urati deja ...oare ce ziceti?uite -o si pe asta se plange non stop de orice....dar cam asta e din pacate adevarul.
De acum incolo am sa incerc totusi sa nu ma mai plang de nimic si sa va povestesc numai lucrurui pozitive...
promit!!!
De ex...tocmai am adormit-o pe Ioana...si ma duc si eu sa ma culc...![]()
va pup pe toate si sa stiti ca am citit tot ce ati scris dar nu am mai raspuns.
..chiar ma gandesc sa nu mai intru cateva zile pe forum ca sa nu va mai sacai prea tare cu mesajele mele ...dar sa stiti ca forumul asta chiar creaza dependenta.
..asa ca nu stiu daca ma pot abtine..
hai ca am luat-o razna deja ...va las...bye bye
gabitzam spune:
Am intrat cateva minute sa vad ce mai faceti. Sunt bine, stau cumintica in pat, Andrei a dormit cu taica-su azinoapte. Nu gatesc, vine o pizza acusica ![]()
Si am vazut ca avem si o graviduta noua, bine ai venit Lenca! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Neatza fetelor!!!!!!!!!Eu si azi sunt la servici si abia astept sa treaca timpul ca la 14 pleca acasa si am si azi de lucru si abia aspuc sa va citesc si va scriu pe fuga.
Aelita merci mult pe incurajari,si pe cand se apropie momentul sa nasc sa ma imi reamintesti....
Am sa va dau o veste din februarie de apucat de renovat tot apartamentul si am o groaza de numa,dar abia astept sa scap ca sa pot cumpara cele necesare pt bebe Eric.IOII numai cand ma gandesc deja ma si apuca groaza...
Nu mai pot scrie ca am de lucru si sa termin pana la 14.Va pup si va doresc un weechend cat mai placut!!!!!!!!!!

Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Andree27 spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi si sa nu radeti de mine!!Am vazut ca tot ati scris ca ati iesit din grafic unele dintre voi.O sa va rog sa-mi explicati si mie despre ce este vorba!MUltumesc mult!!!
Gabitzule sa stai linistita si sa te ralaxezi!!!!
va pup pe toate!!!!!!!!!!!!

Andreea
Eric Ianis
Andree27 spune:
Gabitzule mi-am terminat treaba inainte de vreme si m-am uitat la pozele cu baietelul tau!!!!!!!!!!!In primul rand sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!!!E un dulce si are niste obrajori de sa ii pap nu altceva!Sa-i spui ca are noroc ca suntem asa departe ca altefl tot il papam ,cu pantofi cu tot...SA-TI TRAIASCA!!!!!!!!!!!!
Andreea
Eric Ianis
inais spune:
He,he Gabitzam, subscriu la ce a scris Andree27. Si mie mi-e drag piciul tau de numa'!
Sper sa-si gaseasca si comoara mea un "fost pici" asa simpatic cand o sa fie mare!![]()
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
MissParker spune:
Multumesc fetelor care m-au incurajat cu marimea lui bebe, abia astept pe 11 februarie sa imi confirme si ginecologul ca totul e ok si ca nu are dimensiuni exagerate. Pe undeva, avand in vedere ca sotul meu are 1,93 m inaltime (iar eu, pitica, 1,61m), ma apuca des teama ca si bebe sa nu fie la fel de mare si sa ma rupa la nastere...
Fetele care va faceti multe griji cu testele, stiti ca de fapt astea sunt doar statistici, nu teste individualizate, asa ca mai bine nu va mai agitati degeaba, ca va faceti mai mult rau. 
MsBB, si eu sunt la fel ca tine, parca nu mai rezist la nici un efort, respir mult mai greu ca inainte, de ma intreb ce-oi face prin luna a 8-a, Doamne... Cred ca trebuie sa incepem sa facem putin mai multa miscare, sa mergem zilnic cel putin 30' pe jos. Cat despre domnul coleg (un mucos blond cu ochi albastri - arian pur - mic de statura, complexat dar tupeist), am sa-l pun putin la punct cu prima ocazie, ca vad ca-si ia nasul la purtare. Secretara lui (colega mea) pleaca la ora 17, iar eu - fiindca vin mai tarziu - stau pana la 18 si el la 17:50 vine la mine sa-i aranjez nu stiu ce biblioraft, sa-i imprim eticheta de pe spate si niste foi despartitoare... Colega mea deja m-a avertizat sa-l refuz, sa-i spun "Scuze, tocmai sunt pe punctul de a pleca", mai ales ca nu era vorba de vreo tranzactie urgenta, rahatul lui de biblioraft putea astepta si pana a doua zi dimineata. Cred ca el testeaza limitele si o sa i le arat cu prima ocazie.
Onyx, mi-a placut mult cum ai scris despre nasterea lui Vladut! Mi-ai mai facut curaj 
gabitzam, ma bucur ca totul a fost ok la amnio si esti bine!! Te menajezi in continuare, da? Nu ai avut posibilitatea sa dai niste bani si sa-ti dea rezultatul de pe o zi pe alta? Hai ca ar fi culmea, sa fie totusi fetita... Lasa, cromozomii nu mint, noi am asteptat sa vedem rezultatul, desi doi doctori ne spusesera ca bebe e baiat, dar am vazut atatea erori incat am zis ca nu ma pot baza pe niste pete la ecografie...
Ylari, casa de piatra, iubire de diamant
fecian, m-am molipsit de la tine, azi-noapte am stat treaza vreo 3 ore si l-am "pilotat" pe Bogdan sa se intoarca de pe o parte pe alta, ca daca statea cu fata in sus incepea sa sforaie putin si ma enervam. Saracul tot gemea, ca-l deranjez, dar nu am avut ce sa-i fac.
Getutza, si pe mine m-a impresionat si m-a facut sa plang povestea din linkul tau, dar - ca si fecian - zic si eu: fetelor, nu mai cititi acum asa ceva!!! Nu ne face bine la moral. Avem nevoie de povesti de succes, de nasteri frumoase si usoare, sa ne dea curaj!! In general eu nu fug de durerea sufleteasca, la terapie ma confrunt de 4 ani cu demonii trecutului meu de copil abuzat, dar acum zau ca nu mai pot sa fac fata, vreau sa citesc chestii pozitive, optimiste.
fecian, ce burtica frumoasa ai!!
aelita, incearca si tu sa te menajezi putin si sa n-o mai duci in carca pe Sofia, cred si eu ca te rupe cu greutatea. Nu ai un tarculet mititel unde s-o lasi macar cat te duci afara cu gunoiul?? Eu nu mai ridic nimic peste 3 kilograme. Mai bine sa nu risc nimic. Tu chiar nu ai pe nimeni care sa te ajute cu cumparaturile sau sa stea o ora cu aia mica in timp ce-ti rezolvi tu strictul necesar? Iarta-ma daca sunt prea indiscreta, dar de ce nu face sotul tau cumparaturile? La noi nici nu se va pune problema sa le fac eu cand va fi bebe mic. Bine, eu nici nu am carnet, dar m-as putea duce cu autobuzul 3 statii daca as vrea. Dar sotul a zis ca le face el, nu-i o problema. Te rog incearca sa te menajezi mai mult!!!
Daria_Ioana, sa stii ca am plans de furie si de tristete citind ce ai scris tu, despre experienta ta cu nenorocita aia care ii dadea fetitei tale Romergan!!! Aia merita sa i se rupa picioarele cu bata, criminala dracului!! Doamne, ce poveste de cosmar!! Ce-a mai profitat nenorocita aia de tine si numai Dumnezeu stie cat rau a putut sa-i faca si bietei tale fetite! Of, Doamne... La asta sa nu mai apelezi in vecii vecilor! Doamne feri si pazeste!
Mi-am amintit de o fosta prietena a mea, care fusese crescuta de propria ei mama (!) cam la fel. Erau in Romania, maica-sa turnase rapid 2 copii ca sa-si lege barbatul de ea (el, cu 20 de ani mai in varsta, mare medic in Oradea, un fustangiu notoriu), dupa care - rolul copiilor fiind realizat - o durea in cot de ei, ea trebuia sa-i sufle in cur sotului, iar pe fete le ignora sau le seda cu Romergan; seara de exemplu le punea in saci de dormit inchisi cu fermoar pana la gat si le spunea sa nu cumva sa iasa de acolo pana nu vine ea a doua zi dimineata sa le elibereze. Ca in puscarie!! Acum cativa ani, cand fosta mea prietena a fost cu fetita ei de 3-4 ani la maica-sa in Romania, ce-si aude urechilor: "Draga, asta mica a ta e hiperactiva! Trebuie sa-i dai ceva, niste Romergan, sa se mai linisteasca, si eu v-am dat voua si n-ati avut nici pe dracu', erati foarte cuminti!". No comment.
Doloress, si eu beau apa in draci, la mine 3-4 litri sunt norma. Si e bine asa, face bine si la ten, se innoieste si lichidul amniotic mai bine.
puputi, nu te intrista ca doctorul e laconic, si al meu e la fel, imi ia sange si urina, ma pipaie si-mi spune "totul e bine, totul e unde trebuie sa fie"... Dupa valorile la eritrocite am vazut ca si eu o sa trebuiasca in curand sa iau fier, dar am inteles ca anemia trebuie combatuta cand sarcina e mai avansata, deci nu intra acum in panica... Mai, dar ce spartani sunt japonezii astia! Dupa 6 luni gata, il dai la scoala de samurai si tu trebuie sa te intorci la munca :-(( Deci sa inteleg ca dupa cele 56 de zile nu mai primesti nici un suport financiar de la stat??? Sper ca am inteles eu gresit.
Pupici la burtici si un weekend frumos!!