Mamici de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Pupici fetelor!!!
Va multumesc tuturor pentru urari! Sa dea Dumnezeu sa fie totul foarte bine!!!!
Gabitzam, te pup, tinem pumnii la fata!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Andree27 spune:
Gabitzule ce ma bucur ca ai supravietuit de la amnio.Chiar imi faceam griji ca nu mai scrii.Lasa ca peste 2 sapt aflam si noi ce ai...Abia astept!!!!pupiki si pe maine.NOapte buna!!!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Getutza81 spune:
www.earthbabies.co.za/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=104" target="_blank">O poveste ce ma facut sami dea lacrimile ! Ingrozitor ! Doctori carora nu le pasa de vietile micutilor nostrii !
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi
fecian spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
www.earthbabies.co.za/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=104" target="_blank">O poveste ce ma facut sami dea lacrimile ! Ingrozitor ! Doctori carora nu le pasa de vietile micutilor nostrii !
Geta25+
, iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi
Getutza am citit
Fetelor sa vedeti faza: cum citeam eu povestea data de Getutza cum eram concentrata, deodata imi prind mainile cum freaca frenetic sanucul....Acum ma tin cu greu sa nu ma scarpin, ca deja arata rosu, da' puiu sta cu un ochi la mine si cu unul la calc lui (e atent sa nu ma scarpin)...
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabrielpozici cu noi
Alysh spune:
Hello..........am intrat si noi sa va spunem noapte buna....n-am putut intra azi, am avut multa treaba si suntem f obositi , incat am citit in diagonala ce s-a scris.
Felicitari Gabitzam, mamica curajoasa si bafta, sa ai rezultate bune!
Va pupic fetelor ca nu mai pot......dar nici nu puteam sa ma culc fara sa va salut!
Alina
24+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Daria_Ioana spune:
Getutza ...tie iti fac bine povestile astea?
stiu ca e inevitabil sa nu ai un gand asa mai negry din cand in cand ,dar nici chiar asa.
Daca Dumnezeu va vrea ca totul sa fie bine si vom avea credinta eu sunt convinsa ca totul va fi bine.
Cand e sa se intample ceva nu poti sa eviti.
Oricum povestea asta parea cusuta cu ata alba si nu cred ca a fost chiar asa ...oricum ma uitam la poza aia si era si sotul pe aici pe langa computer si zicea ca mamelonul ei nu era innegrit de loc asa cum eu cred ca deja la 25 de saptamani e cam la toate gravidele.
Oricum eu o sa evit sa ma mai gandesc la nasteri premature si la lucruri oribile pentru ca mai mult rau imi fac cu mana mea...nu as putea trai mereu cu frica ...ca dropul cu sare..ca daca o fi asa ...sau daca nu etc....Pana la urma ma las in mana lui Dumnezeu pentru ca El este cel care mi-a daruit puiul si tot el stie ce e mai bien pentru mine.
Tu te sperii singura citind povesti din astea,sau cea din avion.
Incearca sa fii mai optimista si nu mai iti impuia capul cu povesti de groaza.
fecian spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Hello..........am intrat si noi sa va spunem noapte buna....n-am putut intra azi, am avut multa treaba si suntem f obositi , incat am citit in diagonala ce s-a scris.
Felicitari Gabitzam, mamica curajoasa si bafta, sa ai rezultate bune!
Va pupic fetelor ca nu mai pot......dar nici nu puteam sa ma culc fara sa va salut!
Alina24+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Noapte buna Alysh
. Vise placute si un somn lung si odihnitorFelicia
22+ mamica de puiuc
Gabrielpozici cu noi
fecian spune:
Am pus noi pozici cu burtica(care se face mare cu fiecare zi ce trece)
Iar Gabitza va saluta si el(are ora de gimnastica artistica acum
)
Va pupic si noapte buna fetelor
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
Dana M. spune:
Hello !
Trec sa va spun doar ca am fost la morfofetala azi! Am avut ceva emotii, mai-mai sa fac pe mine
, dar a fost bine. Destul de barosana bubulina (mi-a zis dr. c-o sa fie mai mare decat Raluca), in rest era exact in grafic, inima bine, totul ok, m-a certat dr. ca de ce-am ramas cu grasime pe burta asa multa, ca face greu ecografia
si ca nu i-a vazut rinichii dar ca vezica era plina si sistemul era in functiune deci....rinichii exista si ei si functioneaza numa` ca nu-i distinge
. A, si sa fiu atenta sa nu-mi creasca tensiunea ca altfel tre` sa fac tratament (ceva cu arterele uterine care nu-s prea adaptate bla-bla....) ! In fine, per total bine, dar si o gramada de bani, ca deh, e dom` profesor !
In alta ordine de idei, cateva saluturi si incurajari
pentru gabitzam - te felicit, io n-am avut curajul sa fac amnio, doar DT si TT - ma rog la Doamne-Doamne sa fie sanatos bebe ....dar sunt convinsa ca si al tau bebe e bine, stiu ca vei fi mult mai linistita dupa rezultat
- pentru Ylari - Casa de piatra !!! felicitari si sa va iubiti muuuuuult !!!
- pentru Getutza - draga mea, ti-am vazut pozele, esti atat de frumusica si atat de tanara, lasa-n seama babelor ca mine sa se frichineasca de spaime
, tu ar trebui sa zbori, iubita ! vezi ce bine ziceam eu ca la Raluca n-am avut nici o grija ca nu 'explodase' netu` la noi? mare lucru sa nu citesti toate alea......
- tuturor celorlate fete - sa va mearga snur sarcina si sa va treaca grijile si emotiile
Va pupez ca uite, e unu noaptea si io tot n-am somn ![]()
Dana M.
23+
si Raluca (5 ani si 11 luni)
aelita spune:
CAMI-sunt pe naiba curajoasa ! am doua masele de minte avariate
dinainte de sarcina trecuta !! si am zis atunci ca ma duc in sarcina,apoi ca ma duc dupa sarcina,apoi ca ma duc dupa ce alaptez,apoi ca ma duc in sarcina asta,si tot asa sunt ! si trebuie scoase doar(prefer scoase decat tratament ca de ala mi-e frica ) ca astea de minte oricum nu ai ce face cu ele.adica nu aic e face cu mintea 
Numai cand ma gandesc prin ce frica trec si cum imi tremura acolo picioarele de iar ma fac de ras !!
ca stiu ca nu doare,ca face anestezie,doar acul ala repede,dar daca sunt paranoica !
la nastere e altceva,la fel nu m-as piutea programa la o cezariana pt ca iar as muri de frica,nu as dormi la gandul ca am o data fixa.pe cand asa,ma ia pe dedesupt dintr-o data,nu mai am timp sa ma gandesc,cand sunt de targa trebuie sa ma duc !
Andreea-mie aici mi-au spus ca TT e irelevant,dar ca se face pt ca asa sunt normele-...dar ca tot mai multe se vad la ecografie,si ca ar fi de ajuns.Bineinteles ca au fost si cazuri in care nu au vazut la ecografii,dar ce sa facem..Singurul test bun bun e amniocenteza,pe care nici eu nu am facut-o ...tot de frica.
Poti merge la un ecograf bun bun cu rezultatele pe care le ai pana acum,si sa masoare bine pe acolo ,pliul,alea alea ce stiu ei ..
icazangiu-sa iti aduci aminte de visul asta si sa ne spui dupa ce nasti daca a iesit asa cum l-ai visat !
aldaesme si eu as fi preferat sa fie mama mai in varsta,una ca ar fi fost la pensie cat sa ma ajute si pe mine,chiar daca nu mai putea face mare lucur,cat sa stea cu copilul in casa o ora doua cand ai nevoie de ceva...Ca eu de cand am nascut-o ep Sofia,a mers cu mine la cumparaturi de la 4 zile,in toate supermarketurile.Pai ce faceam,muream de foame,nu ii mai luam pampersi si lapte praf? Asa ca oriunde a fost cu noi,a dormit in carut,a mancat in carut,am schimbat-o prin malluri ,i-am dat sa manance pe drum...acum ma duc la ginecolog cu ea dupa mine,la ecograf cu ea dupa mine,la sange la fel..ma rog sa nu mi se faca rau,o arunc in masina si da-i bataie !
nu are cine sa stea cu ea nici minute sa duc gunoiul,asa ca si pe ala il duc cu ea in carca.
acum,cu burta,cand urc cu ea 2 etaje simt ca ma sufoc pana sus.
adoarme in masina cand ma intorc cu ea de oriunde,si o iau sus adormita,si la usa nu mai am aer,pana deschid usa simt ca fac si pe mine si imi vine s-o culc pe pres !
asa ca o mama in varsta imi trebuia,o bunica sa o las cu ea.
plus ca mama in tinerete,la 24 de ani avea 3 copii deja si era super nervoasa ! pai si eu as fi fost cu 3 dupa mine,in conditiile alea de atunci,nu pampersi,nu masini de spalat automatice,kk in izmene de la 3...serviciul ca erau 4 luni medical doar.Daca era mai in varsta poate avea mai multa rabdare si ea.
Desi ea imi zicea mereu ca sa ii fac tanara,ca o sa zica lumea ca au venit copiii cu bunica la scoala,si i-am spus mereu ca nu conteaza,sa mearga cu bunica dar sa fie fericiti ! si bunica sa arate bine,chiar daca va avea riduri,nu-i va lipsi rujul si palaria roz nici la 80 de ani![]()
Onyx bafta azi la monitorizare !!!
LENCA-BINE AI VENIT !
DANAH
quote:hahaaaa
daca musafirii au fost finuti si nu au mancat decat putin pt ca mancasera acasa si erau cam satui, am avut eu grija si am dat gata cam jumatate de tava.

MISSPARKER-da,e buna ideea cu braul,daca exista ! pantalonii mei au deja braul ala in sus .merge sa i-l aplici ,cumva!
ANDREE27 cum sa te ingrijorezi ? ei nu au ore,misca atunci cand au chef de dat din craci
simti intepaturi in diverse locuri,ca se intind toate pe acolo,uterul creste...
ca sa iti stapanesti frica,spune.ti in fiecare zi ca abia astepti sa nasti sa il vezi in brate sa vezi cu cine seamana sa ii numeri degetele si partzurile si ragaiturile...hihi..si cand te ia iar valul cu momentul nasterii si frica,te gandesti iar si cum va fi el,si cum il vei simti..si o sa te obisnuiesti !
YLARI mai e putin pana la cununie ! Sa fioe intr.un ceas bun,sa fiti fericiti !!! lasa ca nu conteaza cat de mare faci petrecerea ! important e ca va casatoriti si ca apoi vine bebe !! sa ne pui poze neaparat !!
Gabitza-CURAJOASO ! Bravo ,ai scapat de amnio,o sa fie totul bine,ai sa vezi,bebe a fost la inaltime !
Fecian,am vazut burtica
DanaM-ma bucur ca totul a iesit bine la eco !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)