Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

He, he... am si io niste dureri nene, eu am si operatie de apendicita si aia de endometrioza, care este de sub buric si pana deasupra osului pubian... nu vreti sa stiti cum ma doare aia cand se intinde.........
Una peste alta, toate bune si frumoase... am depus actele ptr cununie ieri si a ramas pe 26 ianuarie cum imi doream. Imi pare rau ca nu am posibilitatea sa dau si eu o petrecere adevarata... o sa fie o mica masa cu cateva rude... asa ca sa nu zic ca nu facem nimic. Ptr la servici am sa aduc luni cateva sticle de sampanie si niste prajituri, si asta e... Noi sa fim sanatosi si sa ne iubim, si bebeluna sa fie sanatoasa si frumoasa si sa stim noi sa o facem fericita... In rest, om avea noi timp sa facem si petreceri.
In rest, noi ne simtim bine. Ceea ce va urez si voua, bineinteles... Va pup pe toate!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

YLARI :CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI MULTA FERICIRE SI SANATATE SI TIE SI BEBELINEI.Si cum esti ai emotii??????MAi ai o saptamana de maine!!!te pupik

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Fetelor! Dar aveti un spor la scris!
Mi-a luat ceva timp sa citesc ce ati scris , am incercat...
Gabitzam te asteptam cu vesti bune! Dar nici nu se poate altfel ...
Elena abia acum am vazut mesajul de la tine si o experienta nu tocmai placuta la Medical Test am avut si eu acum o saptamana. Eu nu am facut TT dar poate fetele te-au ajutat cu discutia despre valorile lor.Iti tin pumni!
Getutsa fii optimista , totul va fi bine. Am citit prin ce ai trecut si sunt sigura ca te-ai speriat. Bine ca pana la urma s-a dovedit totul a fi bine.
Ah si fain tare articolul cu bb nascut la 27 de sapt. Sa speram ca ai nostri or sa stea cuminti toti pana la termen.
Bafta tuturor , sa avem parte numai de vesti bune , da?
Eu una sunt socata de lipsa mea de rezistenta ( daca se poate numi asa ) Sunt ca un catel in desert dupa cel mai mic efort , cu limba de un cot afara si de la atata stat in pat cred ca salteaua a luat forma mea hihihih o broscuta.

Adri 23+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

YLARI felictari!!!! Casa de piatra! Si vorba ta : voi sa fiti sanatosi , sa va iubiti mult de tot , sa aveti o bebelina frumoasa si sanatoasa ca apoi o sa aveti voi timp sa le faceti pe toate.
As fi vrut sa raspund mai multora dar nu stiu ce are forumul cu mine sau eu cu el ca tareeeee greu se mai incarca , imi ia parca o vesnicie sa trec la pagina urmatoare.
Oricum Onyx si Andree parca sa va treaca durerile.
Eu simt parca imi apasa pe buric si parca e cam rosu? ori paranoia ma face sa vad rosu in fata ochilor hihihih
MissParker? mai ai nevoie de laptic? donez cu bucurie o cutie , nu mi-ash dori sa il lasi nesatisfacut pe domnul hihihi
toate fetele sa fie .

Adri 23+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Andree27

YLARI :CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI MULTA FERICIRE SI SANATATE SI TIE SI BEBELINEI.Si cum esti ai emotii??????MAi ai o saptamana de maine!!!te pupik

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Merci ptr urari!!!! Da, sunt emotzionata, ieri nici nu-mi venea sa cred dupa ce am depus actele am realizat... parca s-a intamplat totul asa de repede... Io ca io (ca sunt la a doua) dar Iuby era aerian rau... parca plutea... "unde semnez?" "ce? buletinul?" "gata? atat?" Saracutzul.... Bebeluna era si ea emotzionata cred ca nu dadea niciun semn... cred ca se ascunsese intr-un colt al burticii... Pupici dulci...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ylari felicitari si Casa de piatra!

andreap eu am folosit o eco recenta (nu mai retin de cate zile). pot sa ma uit acasa si-ti spun daca scrie ceva pe foaia cu rezultatul referitor la perioada recoltarii si vechimea eco.

Eu va mai spun ceva...aceste teste sunt niste prostii. Asta este opinia mea. o probabilitate, e o probabilitate. Intotdeauna ramane acel 1. Am citit studii care spuneau ca si persoane care au avut un rezultat exceptional la aceste teste (1:zeci de mii) au avut bb cu SD. Tot asa cum persoane cu risc de 1:10 au avut copii perfect normali.
Pe de alta parte alta metoda de diagnosticare ar fi ecografiile performante...dar si acolo este acelasi lucru: statistici care au aratat ca in "x" cazuri, copiii care au prezentat un anumit "semn" (a se citi in termeni medicali markeri) au avut SD. Dar nu s-au facut corelatii clare, cauza-efect.
In mare parte, medicina din ziua de azi e o medicina bazata pe statistici, probabilitati, etc. Ceea ce pentru o viitoare mama nu e deloc linistitor.

Eu am ajuns la concluzia (realista, zic eu) ca nu poti controla totul si ca trebuie sa te mai lasi si in voia acelui destin si a lui Doamne-Doamne.

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Leeloo,multumesc din nou..asa ma gandeam si eu sa fac:mai fac o eco si apoi repet TT.La CMU care ai facut tu?adica sa fie si ecograful bun...asta daca mai merge,dat fiind ca am deja 18 sapt+..
Ina,dry-test s eface tot corelat cu o ecografie recenta?

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Andreea - am facut la CMU Unirea - nu stiu cit de performant e ecograful, oricum e 2D, dar nu conteaza. Iar de TT, pe foaia pe care mi-au dat-o scria ca se face intre 14 si 21 saptamini, deci sigur il mai poti repeta! La mine sigur rezultatul eronat la primul test a fost din cauza diferentei prea mare intre ecografie si testarea de singe - chiar ei mi-au spus...! Multi
Ylari - CASA DE PIATRA!!!!

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Fetelor, printre oferte si oferte, mai gasesc timp sa va si scriu. Ma bocane bebelina nevoie mare, se misca mult, mult de tot, si la voi? Ma gandesc cu « groaza » de luna viitoare incolo cand o sa aiba mai multa putere si prea putin loc sa se miste, sa vedeti atunci cum doare. Acum inca este placut, nu doare, dar mai tarziu putin… mi-aduc aminte cum ma lovea Vlad, ma trezea din somn, mai ales cand « juca fotbal » cu ficatul meu….
Si despre nastere, si mie mi-a fost frica prima data, groaznic de frica, si cred ca si din cauza asta nu ma dilatam, am stat aproape 24 de ore cu apa rupta, de la 6 dimineata, pana la 6 seara cand m-au pregatit sa-mi puna epidurala, nu ma dilatasem decat 2 cm! Si maximul a fost 9 cm. M-au taiat dar s-a vindecat cat de cat repede si bine, atat ca o perioada mi-a fost tare greu sa stau in fund. Odata ce-ti pun anestezie, nu mai simti durerile contractiilor, dar in momentul in care nasti, cand iese bb, simti cum te rupi in bucatele, cel putin asa am trait eu experienta asta. Dar n-a durat mult, sa zic vreo jumatate de ora, sau poate mai putin. Apoi cand l-am vazut pe Vladut, mi-au disparut toate amintirile dureroase si nu mai conta nimic. Eram doar eu si bb. Doctorul isi vedea mai departe de treba lui, de scos placenta, de cusut si asa, si eu cu bebe pe burta, ne uitam unul la celalalt, el cu niste ochisori mari si rotunzi, blond (de fapt mai mult cheliuta!), frumos ca un ingeras! Am uitat de tot si de mine! Apoi l-au luat si l-au dus in camera bb-ilor, unde l-au cantarit, l-au imbracat, i-au facut bacín, si pe mine m-au lasat la reanimare. Binenteles ca n-am dormit nici o picatura, asteptam sa treaca cele 2 ore sa-l vad pe bb iarasi. Si cand mi l-au adus era spalat, imbracat, parfumat, cu freaza facuta….

YLARI, CASA DE PIATRA, SA VA DEA DUMNEZEU MULTA RABDARE SI MULTA INTELEGERE, CA ASTA ESTE CEL MAI IMPORTANT!

25+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am intrat doua minute ca a iesit Costi cu Andrei afara la cumparaturi. Ca nu ma lasa sa ma misc din pat.

Sunt bine, am supravietuit. A intarziat doctorita o ora jumate de eram in spume cand a venit si nu voiam decat sa se termine mai repede. Venisera si cei de la GeneticLab sa ia proba pentru laborator si asta nu mai venea.
M-a bagat rapid, dezinfectat, alea-alea, ecografu', vazut copilu pe unde e si infipt acul.
Si cum mi l-a bagat pe unde era slaninuta mai groasa nu a ajuns dect putin peste placenta si nu iesea lichidul.
Asa ca m-a mai perforat o data, copilasul cred ca a simtit ca s-a dat la o parte, si-a tras picioarele.
A scos lichidul, l-au luat cei de la laborator, rezultat in 10 zile, cei de la lab au zis ca 15.

Si ca sa ma dea peste cap de tot cica parca n-ar fi baiat, ca parca ar fi fata.... Deci numai la rezultat o sa stiu sigur in final ce este.

Nu stiu cand mai intru, va pup pe toate si multumesc inca o data de ganduri bune.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

In sfarsit am terminat ce aveam de facut pe ziua de azi..
O zi cretina, ca de obicei, avand in vedere ca iarasi am dormit in noul ritm(nu m-am mai uitat la ceas ca nu a mai contat) + se pare ca am preluat si o raceala... Una peste alta am reusit sa supravietuiesc zilei, chiar cu ceva rezultate, aum sa vedem cat de bune.
Azi am intrat si noi in saptamana 22..

Gabitzam pupici si ma bucur ca ai supravietuit cu bine la amino... Cel mai sigur afli ce e puiul tau peste 2 saptamani..Poate o fi si al tau smecher ca al altor fete. In rest esti bine?

Ylari fata. Deci pe 26 bem cu tine un pahar de sampanie de copii. Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti CASA DE PIATRA!!!

DanaH mersi de incurajare...sincer deja m-am resemnat. Nu am alta solutie. Acum tot ce pot face e sa o las sa treaca de la sine... O data si o data tot o sa pic de oboseala. Atunci se va stinge si la mine luminitza din creieras si o sa ma pot lauda la voi ce somn fain am avut...Pana atunci suntem in asteptare.

Fetelor intrerup brusc acest mesaj ca sefu' adica sotul a dat ordin de plecare.

Va pupic si o sa continui de acasa.

P.S. Burtica mea se imensioneaza pe zi ce trece...adica mai pe romaneste devin din ce in ce mai

Felicia 21+ viitoare mami de Gabriel
pozici cu noi

Mergi la inceput