Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Leeloo,multumesc din nou..asa ma gandeam si eu sa fac:mai fac o eco si apoi repet TT.La CMU care ai facut tu?adica sa fie si ecograful bun...asta daca mai merge,dat fiind ca am deja 18 sapt+..
Ina,dry-test s eface tot corelat cu o ecografie recenta?

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicia, tu si cu bebe sa fiti sanatosi, daca doctorul zice ca e bine, nu ai de ce sa te stresezi de la o vorba sau alta, cred ca o sa mai auzi tot felul de lucruri... fatza umflata, urechi ciufulite si multe, multe alte lucruri... Eu ma inverzesc cand incepe cineva cu "ai burta prea mica, prea mare, ai nu stiu ce"...
Cleo... ce expresie "scobi forma" m-am uitat mult pana sa inteleg. Super tare!

Cred ca o sa ma rup din mediul asta epuizant de la serviciu de azi si plec acasa, unde am cu adevarat multe de facut. Va pup si daca nu mai intru weekend placut la burticute mici, medii si mari!

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helllooo fetelor.Azi nu prea am apucat sa va scriu si v-am citit printre randuri ca am avut destul de mult de lucru.Am o intrebare la voi.Bebele meu numai seara dadea din picioruse.Acuma il simt mult mai intens ziua cand stau la birou si seara aprope deloc.Oare e motiv sa ma ingrijorez?????
Va pupicesc

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Si inca ceva:Cateodata ma doare in partea dreapta,ma inteapa mai exact!!L-am intreabat pe dr daca e ceva normal si a zis ca da din cauza ca am fost operata de apendicita si nu stiu cum se intinde intestinul gros cu cel subtire.Voi ati patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andree27 si eu am avut durerea aia in partea dreapta, eu ziceam ca-i de la ovar, chiar i-am spus dr. ca ma doare ovarul drept. Acum cand ma gandesc si eu am operatie de apendicita. Totusi, de cateva saptamani durerea aia a trecut. Oricum, stiu ca se intind toate ligamentele pe acolo.

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor,m-am programat la Albu la eco pe 24.01.pe 25 dimineata voi merge fie la CMU,fie la Medlife sau GeneticLab ptr.recoltare..o fac si pe asta,apoi..sa ma ajute D-zeu sa fie totul OK.Toti imi spun ecografie maxim 1-7 zile..a mea avea 2 saptamani..Sper ca si la tine Leeloo,asta sa fi fost cauza...Acum, ajutor!Unde face Dr.Albu ecografiile?la Giulesti....dar unde????
Multam..si cred ca v-am plictisit destul cu problemele mele..de acum sper sa fiu mai vesela.

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor!!!! Ma primiti si pe mine?

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Si pe mine ma mai inteapa cateodata cand in partea dreapta, cand in stanga, dar am inteles ca este ceva normal, se intind muschii, ligamentele, uterul, tocmai din cauza asta va doare. Acum daca este o durere constanta si dureaza mult timp, este cazul sa consultati medicul. Spre exemplu, eu aseara cand m-am asezat in sfarsit in pat, caci n-am stat intinsa deloc toata ziua, ma intepa jos in stanga si dupa putin timp m-a lasat. Cred ca a fost de la oboseala, desi nu fac efort fizic, stau toata ziua pe scaun la munca si in rest merg cu masina. Acum in perioada asta asa este.
Cat despre miscarile lui bb, si eu la inceput o simteam pe bebelina mea mai rar, nu asa des, dar acum cred ca doarme cel mult 10 ore toata ziua si toata noaptea si in rest da din maini si din picioare la greu. Profita ca inca mai are loc, dar de luna viitoare incolo, mai greu. Asa ca nu va ingrijorati atata timp cat simtiti ca se misca. Daca nu simtiti nici o miscare toata ziua atunci este mai complicat si trebuie sa mergeti la medic.

25+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Fete,aveti emotii pt nastere?Nu de alta dar eu cand ma gandesc deja ma apuca o frica si stiu ca nu e bine.Ce sa fac sa imi stapanesc frica asta?????
GAbitzule te-ai intors cu vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Buna, fetelor!!!! Ma primiti si pe mine?

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

doar daca nu te doare nimik!!
GLUMMAAAA. Sunt glumeatsa. Azi nu am chef de munca. V-ati prins voi....

Deci si pe mine ma mai jeneaza/doare. Si nu am nicio operatie de apendicita. Ba chiar intr-o seara ma durea in dreapta si se ducea durerea pe picior, cu tot cu amorteala..de ziceam..haoleo, numai operatie de apenticita in sarcina nu am mai auzit!! Am dormit pe stanga, s-a ashezat si bb altfel, si mi-a trecut.
Cred ca depinde de pozitia in care sta bb, si de presiunile pe care le exercita. Eu simt cum se mishca..adica ba intr-o parte i-am simtit capul...asha, cam ca o gulie tare prin burtica; prima data m-am speriat, am strigat dupa tati cand m-am prins ce e asha mic si rotund si tare.

Fetelor, voi simtiti ca bb sughite? AM prins de vreo 3-4 ori, miscari ritmice, cam la 1 sec, 5-10 lovituri, pulsatii, in 1 sau chiar 2 directii prin burtica. Apoi se calmau.

25+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput