Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreap, eu n-am facut triplul test ci dublu test. Mi-a iesit risc 1/187. Riscul de varsta este 1/100. Valorile pentru pappa si bhcg nu-mi spun nimic, ca nu mi-au dat si valorile normale.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Gabitzam..pai riscul tau era mai mic decat cel al varstei,nu?atunci de ce faci amniocenteza?la mine e mai mare....off...parca nici nu vreau sa ma gandesc la asta...oricum,bafta azi!

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, doctorita mea mi-a zis ca pentru tot ce sub 1/200 e recomandata amniocenteza, pentru ca riscul de a pati ceva la amnio e mai mic deja decat acela de a avea copilul ceva.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare tuturor,

ma bucur sa va regasesc, de cand nu v-am mai "vazut" ati scris mai bine de un capitol, prin urmare sunt complect ramasa in urma cu informatia. Pozitiv este ca saptamana asta m-am vazut in Oldana cu DanaH. Multumesc Dana si scuze pentru ziua de miercuri. Am avut cursul cu unul care ne-a lasat 15 minute pauza la pranz, mai mult chiar, in loc sa termine la 16 cum a spus initial, a terminat la 18 ceea ce ne-a facut sa prindem fila spre Roterdam si sa ajungem foarte tarziu acasa. Sa va spun ca daca nu ati vedea burtica Danei nu ati avea idee ca e insarcinata, atat de bine arata, eu elefantul cu 4 saptamani in urma Danei arat cam cu o luna inaintea ei...sunt invidioasa! Sa va mai spun ca dialogul cu Dana a decurs asa, de la sine, de parca ne cunosteam de un milion de ani. Mi-a facut tare mare placere sa o vad si sa povestesc cu ea!!! Sper din suflet sa ne mai vedem!!!
Duminica inapoi spre Olanda de data asta mai la nord in Twente Maine mergem la shopping in Aachen. De-abia astept!!! O sa facem o scurta trecere in revista si a preturilor din magazine pentru bblushi.

gabitzam imi iubesc parintii nespus de tare insa mi-as fi dorit de multe ori sa fie putin mai in varsta! Am avut totdeauna impresia ca parintii mai in varsta sunt mai...rabdatori, aloca mai mult timp copiilor, tocmai pentru ca pana i-au facut pe copii au avut timp de o gramada de alte lucruri. Asa ca eu cred ca la fiecare varsta e un avantaj. La noi a fost foarte gandita treaba cu trecerea de 30 cand incepem reproducerea Cu siguranta depinde mult de caracterul, aspiratiile si energia fiecaruia .

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

aldaesme, tu si DanaH v-ati cunoscut pe forum?
E super tare! Pt ca.. acolo, departe, intre straini, e ceva sa gasesti o pers. ca tine, cu aceleasi preocupari, si de aceeeasi limba.

Despre TT..fetelor, dr mi-a zis ca mai da rezultate fals pozitive. Asha ca.. eu l-am f acut, inca nu am rezultatul, dar nici nu ma agit. Nu stiu insa ce ash face in situatia unui rezultat prost. La ecografii, dr a zis ca totul e in regula... tot ce pot sa fac e sa sper si sa ma rog pt sanatate. Ani de zile mi-am dorit un copil cuminte/ochi albastri/destept, etc. Acum...nu conteaza copilul cum e, sanatos sa fie. Ma trezesc noaptea, la pishu si apoi cand imi vin idei.... ma rog pt sanatatea noastra. Asha ca, va doresc din tot sufletul meu, la toate si mai ales la puii mici MULTA SANATATE. Daca am avea sigurantsa asta....viatsa ar fi un lucru atat de usor!

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, a mai zis cineva pe aici, dar forumul asta chiar creeaza dependenta!!! Eu am innebunit la 5 minute, refresh si iar refresh. Nu vorbesc de "calitatea muncii depuse" la serviciu.

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by cleo78

aldaesme, tu si DanaH v-ati cunoscut pe forum?
E super tare! Pt ca.. acolo, departe, intre straini, e ceva sa gasesti o pers. ca tine, cu aceleasi preocupari, si de aceeeasi limba.

Nu doar ca ne-am cunoscut pe forum, dar ne cunoastem doar de cand cu acest subiect (amandoua suntem inscrise de mai multa vreme ).

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Fetelor, a mai zis cineva pe aici, dar forumul asta chiar creeaza dependenta!!! Eu am innebunit la 5 minute, refresh si iar refresh. Nu vorbesc de "calitatea muncii depuse" la serviciu.

Lori 21+

ssst. Ti=am zis sa nu te mai uiti la mine in monitor!!

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

He, he, he Cleo... ba daa.. cu o mana pe burticutza (sa nu pierdem vreo miscare) si cu una pe refresh. Las ca nu "ne" stie nimeni

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by andreap

'neata!
Simonacip..ieri eram impacata cu ce a zis medicul..aseara m-au luat gandurile..am citit de 10 ori foaia aia..sincer,nu stiu ce sa fac.pe un grafic dat acolo,sunt in 'plaja' de eroare acceptabila,undeva spre capatul cu risc....acum eu ma gandesc la urmatoarele aspecte:analizele de sange sunt OK,ma incadrez in grafic...eu am facut TT la 2 saptamani dupa ecografia de 14 sapt.Asa a dorit medicul meu,nu am inteles de ce...acum imi pare rau ca nu am mai facut o eco la 16 sapt.Ma gandesc ca valoare a aceea sa nu fie eronata din cauza diferentei mari intre analiza si eco,2 saptamani...Amniocenteza..nu fac.Sa repet TT-ul in alta paret?deja am 18 saptamani....nu a cam trecut perioada?sincer...nu stiu ce sa fac...sa ma bazez pe ecografii?daca spun ca totul e OK,astept si sper sa fie OK
Gabitzam,bafta multa la amnio!
Scuzati..azi nu prea am chef de nimic...poate imi revine cheful mai incolo...
Va doresc la toate sanatate multa

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Andreea - revino-ti pentru ca e ok, daca analizele de singe sunt in intervalele de normalitate! Daca iti aduci aminte, si eu am trecut prin asa ceva - in software-ul de calcul al riscului mi-au pus rezultatele de singe de la 16 saptamini (care si la mine erau in intervalul de normalitate) si masuratorile ecografice din saptamina 13 - ceea ce a dat rezultate total eronate la Trisomia 21! Cind mi l-au refacut, mi-au spus ca ecografia trebuie sa fie la maxim distanta de 1 ZI de analizele de singe, tocmai pentru a reduce din riscul de erori al software-ului... Deci stai linistita, daca cele 3 rezultate de singe sunt in intervalele de normalitate, iar in plus la max 12 saptamini cind ti-au masurat pliul nucal acesta era ok (parca sub 3 mm) atunci totul e ok!
Gabitzam - multa bafta la amnio - iti tinem pumnii!

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput