Mamici de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
Yannia spune:
CamiM, ti-a zis dr. sa mergi la cursurile pentru respiratie? Eu nu stiu ce sa fac, sa merg sau nu... mi-e ca-i pierdere de vreme.
Gabitzam, bafta multa la amnio. Mergi relaxata, o sa fie bine!
toate fetele
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
CamiM spune:
Yannia cand am fost sa vad spitalul mi-au dat o tona de materiale printre care si o lista cu clase daca vrem sa mergem: lamaze, cum sa ai grija de bebe mic, cum sa ii introduci si pe fratiorii/surorile mai mari, etc. sa fiu sincera nu am chef sa merg la nici unul. Cand am nascut pe Sofia am mers cat eram in spital la un curs rapid cum sa ai grija de bebe in primele zile. Am invatat cateva lucruri interesante restul a cam fost . Ce e fain la cursurile astea e ca mai vezi si alti viitori parinti, mai afli una alta .. ca parinte pentru primul copil.
La cursurile de respirat nu are rost sa merg ca o sa nasc tot prin cezariana asa ca...zic pas. Tu daca vrei sa nasti vaginal poate ar fi mai bine sa mergi stiu eu.. poate te ajuta.
Aelita dulce si pentru Sofia ta.. Mai, da tu esti curajoasa.. eu mor de frica de dentist( mi se face rau fizic de frica de cate ori merg) dar tot mai frica imi e de nastere..
Cami 23+ & Sofia - 8 mai 2006
simonacip spune:
Neata dragutele...si o zi buna ii doresc in special gabiteimpt ca are amnio...Succes si Doamne Ajuta!
Nu stiu, reusiti sa scrieti foarte mult, si asta fara nici un efort si fara ca macar sa va propuneti, abia reusesc sa tin pasul cu voi.
Onyxstiu, sttiiiu ca voi mai pune kg, dar eu vorbeam acum pt 2-3 sapt sa incerc sa nu mai iau, macar sa ajung mai in grafic cu kg...daca s-o putea, daca nu, asta e...toata treaba e ca ma simt foarte greoaie si respir dificil, iar seara dupa ce umflu burta cu de toate abia stau pe o parte sau pe spate, ma intorc de 15 ori pana sa-mi gasesc pozitia. Si in plus sunt si tot timpul constipata...M-a sfatuit cineva sa iau ulei d eparafina. Voi ce stiti? daca merg la dr pe 25 am sa intreb...oricat de urit ar fi la gust, as face si treaba asta...
Andreea...stii ca si eu la David am avut TT cu risc de 1/371, iar acum am facut doar DT si am avut 1/643...probabil dc faceam TT riscul era mai mare...unde mergi sa-ti faci 3D-ul de 21? tot la Iosup/ oricum, la eco de trim I spuneai ca nu ti s-a semnalat nimic si ca toate sunt ok...ce intentionezi sa faci in continuare?
Fecian, sunt un pic mai bine cu somnul, in sensul ca aseara am dormit chiar daca m-am mai trezit pt toaleta, dar macar am adormit fara sa inspectez copacii de pe geam. probabil ca se cam acumulase oboseala si am adormit repede de fiecare data. Sa speram ca ne vom mai linisti si noi cu tot felul de ginduri si automat vom reusi sa ne mai odihnim, dar cred ca pe masura ce se apropie, se intetesc si grijile
Daria, esti intr-adevar de admirat. Eu sunt dependenta de familie si de cineva pe care sa-l am mereu linga mine. nu as putea trai singura, ma gindesc ce bine totusi ca o ai pe cea mica, altfel chiar te-ai deprima rau de tot, macar asa ai o ocupatie in car enu se poate sa nu te implici cu dragoste. E un lucru bun.
Sfatul meu este sa incerci sa faci putina ordine in viata ta si a celei mici. E foarte important programul ei la o virsta asa de mica. Trebuie sa doarma noaptea, sa se joace ziua. Incearca incetisor incetisor sa nu-i incurajezi episoadele astea in care se trezeste noaptea. Ignora faptul ca s-a trezit, stai putin langa ea, cu lumina stinsa, mangii-o pe cap, sau cinta-i un cintecel, dar nu vorbi cu ea si nu-i aprinde lumina. Invat-o ca noaptea doar se doarme si probabil ca va fi greu la inceput, dar incet incet va pricepe.
cred ca totusi un program corect pentru voi doua ar da alt suflu vietii voastre..Gindeste-te ca tu trebuie sa fii cea tare pentru fetitza, si sunt convinsa ca vei reusi sa depaseti si timpul asta care a ramas pana veti fi cu totii impreuna. Dar pentru ca atunci sa fie totul bine, taie dereglarile astea din viata celei mici, ma gindesc sa nu-i dauneze pe viitor... Si nu gindi ca nu mai conteaza cum arati, nu gindi ca nu mai conteaza noptile nedormite, nu gindi negativ. incearca sa-ti spui numai lucruri pozitive si aceste lucruri sa-ti indrepte viata, nu sa o lase la voia intimplarii.noi suntem aici langa tine, si cind vezi cite fete te admira, nu se poate sa nu-ti dai seama cit de puternica esti in ciuda a ceea ce crezi.
David (10 nov 2004) si
Simona 25+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
'neata!
Simonacip..ieri eram impacata cu ce a zis medicul..aseara m-au luat gandurile..am citit de 10 ori foaia aia..sincer,nu stiu ce sa fac.pe un grafic dat acolo,sunt in 'plaja' de eroare acceptabila,undeva spre capatul cu risc....acum eu ma gandesc la urmatoarele aspecte:analizele de sange sunt OK,ma incadrez in grafic...eu am facut TT la 2 saptamani dupa ecografia de 14 sapt.Asa a dorit medicul meu,nu am inteles de ce...acum imi pare rau ca nu am mai facut o eco la 16 sapt.Ma gandesc ca valoare a aceea sa nu fie eronata din cauza diferentei mari intre analiza si eco,2 saptamani...Amniocenteza..nu fac.Sa repet TT-ul in alta paret?deja am 18 saptamani....nu a cam trecut perioada?sincer...nu stiu ce sa fac...sa ma bazez pe ecografii?daca spun ca totul e OK,astept si sper sa fie OK
Gabitzam,bafta multa la amnio!
Scuzati..azi nu prea am chef de nimic...poate imi revine cheful mai incolo...
Va doresc la toate sanatate multa
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Multumesc mult tuturor pentru gandurile bune!
La ora 14 ma duc la cabinet.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Simona,da.la Iosup am facut eco de 14 sapt.la 21 tot la el merg..dar mai vreau si opinia unui alet ecografist bun,Albu,Herghelegiu....da,era OK.dar ti-am zis,de cand cu cazul Soniei.....mi-a cam intrat un cui in inima cand ma gandesc la Iosup..e bun,nu contest...dar am inteles ca a mai dat si 'rateuri'.
Gabitzam,nu mai stiu,ce valoare ti-a iesit tie la TT?ti-a iesit numai riscul prost sau si analizele de sange,adica HCG-ul,estriolul,etc???Multumesc anticipat.
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Azi-noapte a fost pt prima oara cand l-am visat pe baietelul meu, Davidutzu se facea ca are parul blondut si ondulat, era un dulce; sper sa fie sanatos si papacios!
Multa bafta pt mamicile care se duc azi la dct!
Lori17+
Andree27 spune:
Gabitzule multa multa bafta la amnio si sa stii ca suntem alaturi de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PUpiki multi multi....multi
Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
Lorich spune:
Lori, eu maine ma duc la doctor, asa ca sper sa-mi ajunga "Bafta" ta de azi. Nu cred ca-mi mai vadu puiul la eco, e o vizita doar sa ma vada dr. pe mine, dar am emotii legate de col si din astea.
Lori 21+