Mamici de mai-iunie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
Buna fetelor!
Va pup...
Si io p'aici... va citesc in fiecare zi, dar trec printr-o perioada de lene extrema... Parca si sa respir imi e lene...
Ma pregatesc de cununie, ieri am fost la supermarket sa facem niste cumparaturi si sa ne notam si preturi (facem o masa acasa la care se vor aduna totusi in jur de 15 persoane). M-am chinuit sa fac un "meniu" care sper sa fie pe placul rudelor pretentioase, care se apuca sa strambe totusi din nas "dar de ce nu ai facut la restaurant??" "dar de ce nu te faci mireasa?" "nu mai faceti voi nunta acum!!!" "o sa fie aglomeratie in casa" "nu faceti friptura dinaia ca nu se da friptura cu sos la cununie" "nu cumparati vin ca va dam noi (dintr-asta naspa) facut in casa (zici ca e otzet)" Asa ca sunt foarte stresata si deprimata! Plus cred ca voi mai avea nevoie de o zi libera despre care inca nu am vorbit cu seful meu ca sa o ajut pe mama.... Abia astept sa treaca... Si Iuby ce credeti ca m-a intrebat zilele trecute?????? "Auzi, dar la botez dupa ce pleci de la biserica trebuie sa faci petrecere?" Daaaaahhhhh..... Zici ca sunt pe alta lume, din romanele lui Stephen King...... Nimic n-ar face fetelor! Hai sa zic ca poate nu merit eu nunta (desi nu am omorat pe nimeni), hai ca trec cu vederea si cununia asta pe genunchi pe care o facem, ca ma gandesc ca ne trebuie bani si noua nu ne da nimeni nimic (si sunt mandra de asta) dar nici bebeluna nu merita saraca o petrecere de botez???????????????????
Ar fi chiar culmea! Comoditatea asta ma oftica la culme.
Multumesc tuturor fetelor pentru urarile frumoase! Miss Parker pupic pe obraz si tie, bun venit noii gravidutza... Iar eu pe tanti aia cu Romerganul o bateam sa ma tina minte!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
fecian spune:
Buna fetelor
Vad ca e destul de liniste azi pe aici.
Noi in principiu suntem bine, crestem. Deci nu prea ar fi multe de spus despre noi.![]()
Ylari daca vrei un sfat:nu te stresa! Carcotasi vor fi tot timpul. Tu faci petrecerea asa cum poti , asa cum iti permite bugetul..cui nu-i place sa nu se uite. Stii ce? E ziua ta si a lui asa ca, voi trebuie sa profitati de ea. Intotdeauna vor exista nemultumiti. Capul sus si fii tare
Iar cu botezul iarasi, aceasi poveste. El daca te iubeste va face cum vei vrea tu. In fond compromisul consta in a face ceea ce e cel mai bine pentru amandoi: daca pe el il lasa rece un anumit aspect iar tie ti-ar face mare placere, atunci se va face astfel incat sa iti faca tie placere. Caci daca tie iti e bine si lui ii e la fel.
Gabitzam tare simpatic e baitzelul tau
Inais daca bebe e bine, nu te ingrijora. O sa aduni kg ...mai ai inca destul timp![]()
Daria_Ioana eu nu stiu cum de ai rezistat cu o femeie de genul asta. Trebuie sa intelegi ca banul tau e la fel de important ca al oricarei alte persoane. Si trebuie sa il pretuiesti. Cu creatura aia nu ai facut decat sa dai banii de pomana. Trebuie sa fii ferma pe pozitie. Exista si alte femei care iti vor banii. Asa ca nu va mai chinuiti cu imbecilitati de genul asta. Poti gasi mai multe si sa le incerci pe fiecare, nu iti convin serviciile ei, e si altcineva. Nu te descuraja. Pune anunturi in ziar, si ai sa vezi cum o sa apara la usa ta. Succes mult
Alysh ma bucur pentru tine
. Inseamna ca esti pe drumul cel bune![]()
Lorich
. Bafta la "chestii administrative".
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
Nicole1980 spune:
Buna,
sunt noua pe aici. Ma numesc Nicole.
Am un bebe in burtica de 19 saptamani. Este fetita si deja simt ca o iubesc foarte mult. Cred ca o sa o cheme Karla. Acum am o problema : sunt racita si am facut febra de 39 grade. am luat paracetamol, imi scade insa in cateva ore urca la loc. Asta se intampla de 2 zile. Ce ma sfatuiti sa iau sau ce leacuri mai cunoasteti care sa nu cupinda medicamente ?
Andree27 spune:
Hello fetelor!!!
Nicole bine ai venit!!!!
In legatura cu raceala ta ,nu stiu ce sa-ti spun sa iei ,ca eu inca si multumesc la DD nu am avut probleme de genul acesta.Eu te sfatuiesc sa mergi la o farmacie naturista si sa iei ceva medicamente homeopate!!!Sau sa mergi sa iti intrbi ginecologul.Bea ceaiuri calde cu multa lamaie!!!
Ylari:Cum a spus si Fecian ,lumea e plina de guri rele si pe primul loc sunteti voi tu,sotul si bebe .Asa ca sa nu iti pese de absolut nimic si voi trebuie sa va simtiti bine pt ca va fi ziua voastra.Sa nu-ti pese pt ca cine pleaca de acasa sa fie carcotas indiferent ce vei face tu ,chiar de ii pui luna de pe cer ,el tot asa va rectiona,asa ca tu si sotul sa fiti super fericiti!!!Eu si bebe iti tinem pumnnii si suntem convinsi ca va fi super bine!!!
Pupici la toata lumea si o duminica placuta!!!!
Ps:Gabitzule merci inca o data pt tot!!De fiecare data cand am ceva tu ma linistesti!Tu chiar ma pui sa vin pana in Bucuresti sa aduc berea???HIHI
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
fecian spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Buna,
sunt noua pe aici. Ma numesc Nicole.
Am un bebe in burtica de 19 saptamani. Este fetita si deja simt ca o iubesc foarte mult. Cred ca o sa o cheme Karla. Acum am o problema : sunt racita si am facut febra de 39 grade. am luat paracetamol, imi scade insa in cateva ore urca la loc. Asta se intampla de 2 zile. Ce ma sfatuiti sa iau sau ce leacuri mai cunoasteti care sa nu cupinda medicamente ?
Buna Nicole. Bine ai venit in odiseea noastra. Iti doresc din partea tuturor fetelor o sarcina usoara si un bebic sanatos si mancacios
. Legat de febra stiu ca e bine sa scazi febra cat mai repde, caci poate sa ii afecteze si lui bebe. Insa pentru raceala am inteles ca sunt medicamente speciale pentru gravide. Intr-unul din fostele capitole mi s-a recomandat si mie unul, insa crede-ma ca am uitat cum se numeste. Fetele mai ziceau si de ceaiuri cu echinaceea. Ar fi foarte eficiente...
Eu am avut o raceala puternica cu febra insa am luat un paracetamol si mi-a scazut febra, iar restul racelii l-am tratat babeste cu ceaiuri cu multa lamaie , baie fierbinte si mult mult repaus la pat.
Sper sa ne dai vesti bune in crand

Sa ai grija de tine.
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabrielpozici cu burtic
fecian spune:
Nicole da-ne si noua DN(data nasterii), UM(data ultimei menstruatii) si DPN(data probabila a nasterii)ca sa te trecem pe listutza
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
gabitzam spune:
Nicole, du-te la farmacie si ia Paragrippe, este homeopat si e bun si pentru gravide. Se suge cate o pastiluta la fiecare ora pina se amelioreaza simptomele, dupa care se mai rareste.
Sa nu stai prea infofolita, camera sa fie bine aerisita.
Asa am patit eu de revelion ca tine. Mi-am pus comprese reci pe frunte, pe maini. Mi-am facut un dus caldicel, la temp. corpului, cam 37.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Nicole, du-te la farmacie si ia Paragrippe, este homeopat si e bun si pentru gravide. Se suge cate o pastiluta la fiecare ora pina se amelioreaza simptomele, dupa care se mai rareste.
Sa nu stai prea infofolita, camera sa fie bine aerisita.
Asa am patit eu de revelion ca tine. Mi-am pus comprese reci pe frunte, pe maini. Mi-am facut un dus caldicel, la temp. corpului, cam 37.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ca de obicei Gabitzam ne-ai salvat . Eu eram sa trimit biata fata dupa Paraflu

Gabitzam d-aia te iubim noi
Felicia
22+ mamica de puiuc
Gabrielpozici cu burtic
Lilly79 spune:
Andree27 am vazut ca mergi la Alex Butnaru care-si face clinica privata impreuna cu alti doctori,printre care si d-ra mea.
Vei naste la clinica asta particulara? Nu stii cumva care vor fi tarifele la nastere?
Poate ne intalnim pe-acolo la nastere daca bebele meu va fi mai puturos si-al tau mai grabit ![]()
Lilly
22+ 
Doloress spune:
Nicole bine ai venit! Asculta de Gabita, ea mereu ne da sfaturi bune!
Eu nu am avut febra, numai am fost racita, a trecut cu multe ceaiuri cu lamaie si miere de albine si mi-a dat farmacistul ceva de supt, bun pentru gravide.
Ylari nu te stressa pentru carcotasi, sa stii ca si la cele mai tari nunti se gasesc carcotasi. Asta e treaba lor, sa carcoteasca !
Eu impart problemele in doua, controlabile si necontrolabile. La alea controlabile incerc sa gasesc solutii si sa fac tot ce imi sta in putere sa le rezolv, la alea necontrolabile nici nu imi bat capul si nici nu ma stressez. Si gura lumii e sigur in ultima categorie! Oricat te-ai stressa nu o opresti. Apoi ma mai gandesc ca cine ma iubeste si tine la mine, nu se arata niciodata dezamagit de ceea ce fac, mai ales cand fac un efort cat de cat, iar restul nu conteaza pentru mine, asa cum nici eu nu contez pentru ei.
Parca zici de sotul meu cand vorbesti de al tau! Ca ce ii trebuie lui bebe masuta de infasat, nu poti sa-l infeti si pe pat!
In schimb ultimul tip de dvd writer imediat fuge sa si-l cumpere! Eu zic ca ei inca nu au dezvoltat simtul asta al paternitatii. Adica normal vorbeste cu bebe, este mult mai grijuliu cu mine, insa inca viata lui nu se invarte in jurul lui bebe, probabil abia cand se nasc si ii iau in brate li se dezvolta toate instinctele. La noi e mai repede ca fac parte din noi si efectiv ii simtim acolo! Oricum si pe mine ma mai stresseaza cu din astea. Desi recunosc ca pot sa-l infat pe bebe si pe pat, am si eu ca si el un fix sa am ce e mai bun pentru printisorul meu, asa cum vrea el ce e mai bun pentru calculatorul lui... Anyway, mai vedem noi cum evolueaza, pana atunci punem bicul pe ei
si-i educam sa fie buni tatici! Chiar fetelor care sunteti la prima sarcina, ai vostri sunt tot asa ca voi sau inca ii simtiti mai detasati cu gandurile?
Bafta multa la organizari Ylari, o sa iasa bine, ai sa vezi!
Aelita ai dreptate cu sfaturile cu mancarea, eu ziceam numai ca nu trebuie sa ne stressam, sa facem obsesie din asta. Da, trebuie sa fim atente sa mancam variat si sanatos, asta te invata peste tot, si nu trebuie sa abuzezi sa mananci pentru doi. Insa chiar daca respecti toate astea si te ingrasi nu trebuie sa te stressezi. Eu sunt linistita ca mananc foarte corect, nu pun gura pe dulciuri (nu mi-au placut niciodata nici cand eram mica), nu mananc de la fast food, nu beau sucuri, beau multa apa, seara nu mananc decat un fruct, etc, si cu toate astea in prima luna am pus 6 kile dintr-un foc. Adevarul ca inainte de a ramane gravida eram si pe dieta, nu mai mancam deloc paine, numai salate si fructe, faceam jogging aproape in fiecare zi. Apoi in prima luna am renuntat la tot si am inceput sa mananc normal, de aceea probabil organismul s-a resimtit si , cum ziceam, parca am mancat mai mult decat de obicei, din cauza stressului.
Acuma insa sunt bucuroasa ca incep sa iau ca in grafic, in a doua luna am mai luat un kilogram, a treia iar unul si in a patra nu am mai luat deloc. Insa am ramas cu cele 6 din prima luna. Dar asta ziceam, nu ma stressez, o sa le dau jos mai apoi si sper ca nu s-a resimtit nici bebica. Eu oricum la 1.50 nu ma simt prea mare sa am 55 de kilograme, probabil ca organismul meu si-a gasit greutatea ideala pentru sarcina, nu stiu.
Hehe, v-am zis eu ca vine week-endul si va stressez cu mesaje, eu numai in week-end am timp
Doloress
18+ posibil 
My baby